سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

زندگی نامه الکساندر فلمینگ کاشف پنی سیلین مقالات بازاریابی

زندگی نامه الکساندر فلمینگ کاشف پنی سیلین
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - موفق شو در این مقاله به زندگی نامه کاشف پنی سیلین، الکساندر فلمینگ، میکروب شناس سرشناس، نگاهی کوتاه خواهد داشت. الکساندر فلمینگ پزشک و میکروب شناس معروفی در جهان است که با کشف پنی سیلین در سال 1945 میلادی، جایزه نوبل را دریافت کرد.
کاشف پنی سیلین چه کسی بود؟
الکساندر فلمینگ در ششم آگوست سال 1881 در شهر آرشاویر اسکاتلند متولد شد. وی در رشته پزشکی تحصیل کرد و در خلال جنگ جهانی اول به عنوان پزشک، به مداوای سربازان زخمی پرداخت. وی با تحقیق و آزمایش های مختلف، قارچی را کشف کرد که می توانست باکتری ها را به راحتی از بین ببرد. او در سال 1928 این قارچ را پنی سیلین نامگذاری کرد. این کشف وی آغاز راهی برای کشف آنتی بیوتیک ها و استفاده از آن ها در مراقبت های بهداشتی مدرن در دنیا شد. وی به خاطر این کشف بزرگ، جایزه نوبل را در سال 1945 میلادی دریافت کرد. کاشف پنی سیلین در 11 مارس سال 1955 میلادی درگذشت.
زندگی نامه کاشف پنی سیلین: دوران کودکی
الکساندر فلمینگ در ششم آگوست سال 1881 در روستای لوکفیلد، واقع در شرق ایرشایر اسکاتلند به دنیا آمد. پدر و مادر فلمینگ، هیو و گریس نام داشتند و کشاورز بودند. الکساندر یکی از چهار فرزند این زوج بود. وی همچنین چهار خواهر و برادر ناتنی داشت که حاصل ازدواج اول پدرش بودند. وی، در مدرسه لودن مور، مدرسه دارل و آکادمی کیلمارنوک تحصیل کرد. سپس در سال 1895 میلادی به لندن نقل مکان کرد. در آنجا با برادر بزرگترش، توماس فلمینگ، هم خانه شد. وی سپس تحصیلات مقدماتی خود را در پلی تکنیک خیابان ریجنت (دانشگاه وست مینستر فعلی) به اتمام رساند.
فلمینگ یکی از اعضای ارتش زمینی بود. او در سال های 1900 تا 1914 میلادی، در هنگ اسکاتلند لندن خدمت کرد. فلمینگ در سال 1901 میلادی وارد رشته پزشکی شد. تحصیلات خود را در دانشکده پزشکی بیمارستان سنت مری در دانشگاه لندن آغاز کرد. در سال 1908 میلادی، و در حالی که هنوز بخشی از تحصیلش در دانشگاه سنت مری باقی مانده بود، به عنوان دانشجوی برتر انتخاب شد. او توانست مدال طلای این رشته را از آن خود کند.
آغاز زندگی حرفه ای و جنگ جهانی اول

سیاست و بازاریابی

سیاست و بازاریابی


فلمینگ می خواست جراح شود اما موقعیت شغلی موقت وی در بخش واکسیناسیون بیمارستان سنت مری، مسیر زندگی حرفه ای وی را به سمت رشته جدید میکروب شناسی تغییر داد. در آنجا، وی تحت نظر و هدایت سر آلمروت ادوارد رایت، تحقیقات خود را در این رشته آغاز کرد. سر ادوارد رایت میکروب شناس متخصص و ایمونولوژیست بزرگی بود که که ایده های انقلابی وی در زمینه واکسن درمانی، جهت گیری کاملا جدیدی را در علم پزشکی ایجاد کرد.
فلمینگ در خلال تحقیقاتش متوجه شد بسیاری از مواد ضد عفونی کننده ای که در آن زمان استفاده می شدند، بیش از آنکه برای مردم مفید باشند، مضر بودند. وی متوجه شد که این مواد ضد عفونی کننده بر روی عملکرد سیستم ایمنی بدن اثر گذاشته و توانایی آن در از بین بردن باکتری های مضر را کاهش می داد. به همین دلیل، بسیاری از سربازان جنگ جهانی، بیش از آنکه به خاطر عفونت زخم هایشان از بین بروند، در اثر درمان با مواد ضد عفونی کننده فوت می شدند. وی توصیه کرد برای درمان موثرتر، پزشکان تنها زخم ها را خشک و تمیز کنند و از مواد ضد عفونی کننده استفاده نکنند. با این حال، توصیه وی چندان مورد توجه قرار نگرفت.
فلمینگ پس از جنگ جهانی به سنت ماری بازگشت. در سال 1918 میلادی، شغل جدید خود را به عنوان دستیار بخش واکسیناسیون، در این بیمارستان آغاز کرد. وی در سال 1928 به عنوان استاد میکروب شناسی در دانشگاه لندن مشغول به کار شد. در سال 1948 میلادی به عنوان پروفسور برتر میکروب شناسی انتخاب شد.
کشف لیزوزوم
در نوامبر سال 1921 میلادی، فلمینگ سرما خورد. در حالی که مشغول درمان خود بود، لیزوزوم را کشف کرد. این آنزیم ضد عفونی کننده خفیف در مایعات بدن وجود دارد. فلمینگ آن را در یک قطره از مخاط بینی خود که بر روی ظرف کشت باکتری ها ریخته بود، کشف کرد. فمینگ با خود فکر کرد که شاید مخاط بتواند بر رشد نوعی باکتری تاثیر بگذارد. در نتیجه وی مخاط خود را در کنار باکتری ها کشت کرد. چند هفته بعد، تمام باکتری ها از بین رفته بودند. این اولین کشف بزرگ فلمینگ بود و توانست سهم بسیار بزرگی را در تحقیقات آینده دانشمندان در زمینه سیستم ایمنی بدن ایفا کند. البته امروزه ما می دانیم که لیزیوم هیچ نقشی در از بین بردن مخرب ترین باکتری ها ندارد.
جاده ای که به کشف پنی سیلین ختم شد

سیاست و بازاریابی

سیاست و بازاریابی


در سپتامبر 1928، فلمینگ پس از یک ماه استراحت از کار و ماندن در کنار خانواده، به آزمایشگاهش بازگشت. او متوجه شد که یک ظرف استافیلوکوکوس اورئوس که بیرون از یخچال باقی مانده بود، به کپک آلوده شده است. این کپک ها بعدا به عنوان پنی سیلین شناخته شدند. وی همچنین کشف کرد که کلنی استافیلوکوک های موجود در اطراف این ظرف از بین رفته اند. وی بعدا در خصوص این اتفاق گفت:” وقتی پس از طلوع آفتاب در 28 سپتامبر 1928 از خواب بیدار شدم، قطعا نمی دانستم که اولین انتی بیوتیک یا قاتل باکتری در جهان را کشف خواهم کرد. چنین انقلابی را قرار است در علم داروسازی دنیا ایجاد کنم. اما در نهایت این اتفاق افتاد .در ابتدا من آن را “آب کپک” نامیدم. سپس نام پنی سیلین را برایش انتخاب کردم. این نام را به خاطر قارچی که پنی سیلین از آن بدست آمد، انتخاب کردم”.
فلمینگ در ابتدا با خود فکر کرد آنزیمی قوی تر لیزیوم پیدا کرده است. بنابراین تصمیم گرفت بیشتر در این خصوص تحقیق کند. در ادامه او متوجه شد آنچه کشف کرده است یک آنزیم نیست. بلکه نوعی آنتی بیوتیک (در واقع اولین آنتی بیوتیک کشف شده در جهان) است. توسعه بیشتر این ماده از عهده یک نفر خارج بود. بنابراین فلمینگ دو محقق جوان را برای مشارکت در این پروژه استخدام کرد. این سه نفر نتوانستند پنی سیلین را تثبیت و تصفیه کنند. اما فلمینگ اذعان داشت که در صورت تولید صحیح این ماده، پنی سیلین این پتانسیل را دارد که هم به صورت موضعی و هم به صورت تزریق استفاده شود.
استفاده از پنی سیلین در جنگ جهانی دوم
در پی کشف فلمینگ، تیمی از دانشمندان دانشگاه آکسفورد، به رهبری هاوارد فلوری و همکارش ارنست چین، پنی سیلین را جداسازی و خالص سازی کردند. این آنتی بیوتیک در نهایت در دوران جنگ جهانی دوم مورد استفاده قرار گرفت و توانست انقلابی را در زمینه درمان در خلال جنگ آغاز کند. در مقیاس وسیع تر، پنی سیلین توانست تغییرات قابل توجهی را در زمینه کنترل عفونت ها ایجاد کند.
فلمینگ، چین، و فلوری در سال 1945 میلادی جایزه نوبل فیزیولوژی یا پزشکی را به صورت اشتراکی برنده شدند. با این حال این سه نفر بر سر اینکه چه کسی بیشترین سهم را از این جایزه خواهد داشت، با یکدیگر اتفاق نظر نداشتند. در آن زمان، مطبوعات نیز تلاش داشت تا نقش فلمینگ را به خاطر ماجرای جالب کشف پنی سیلین و تمایل بیشتر وی برای مصاحبه، پر رنگ تر جلوه دهد.
افتخارات و اواخر عمر

سیاست و بازاریابی

سیاست و بازاریابی


در سال 1946 میلادی، فلمینگ جانشین المروت ادوارد رایت در سمت رئیس بخش واکسیناسیون بیمارستان سنت مری شد و نام این بخش به موسسه رایت-فلمینگ تغییر نام یافت. علاوه بر آن، فلمینگ به عنوان رئیس انجمن میکروب شناسی عمومی، عضو Pontifical Academy of Science و عضو افتخاری بسیاری از جامعه های پزشکی و علمی در جهان انتخاب شد. خارج از جامعه عملی، فلمینگ به عنوان رئیس دانشگاه ادینبورگ در سال های 1951 تا 1954، عضو افتخاری بسیاری از شهرداری ها و رئیس افتخاری Doy-Gei-tau ایفای نقش کرد. وی همچنین از 30 دانشگاه اروپایی و امریکایی مدرک دکتری افتخاری دریافت کرده است.
فلمینگ در 11 مارس 1955 میلادی در خانه خود در لندن، بر اثر حمله قلبی درگذشت. همسر دوم وی، دکتر آمالیا کوت سوری-ورکاس و تنها فرزند فلمینگ، رابرت، که ثمره ازدواج اول وی بود، بازماندگان وی هستند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/207802/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مک استودیو و مک پرو جدید احتمالاً تا اواسط 2025 معرفی نمی‌شوند

گوشی‌های پرچمدار اندرویدی احتمالاً گران‌تر می‌شوند

این جراح کوچک به ایستگاه فضایی بین المللی میرود

چهره جدید سحابی شکارچی در عکس‌های تلسکوپ فضایی جیمز وب

دعای مردم جزیره کیش برای سلامتی رئیس جمهور و هیات همراه

میان‌رده قدرتمند جدید ریلمی نمایشگر 120 هرتز LTPO دارد

گلکسی S21 FE بی‌سروصدا یک اپلیکیشن مهم را دریافت کرد

چطور ممکن است  که در سرعت نور زمان صفر ثانیه سپرى شود؟

شرایط آب و هوایی به سلامت مغز آسیب می‌زند

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «پرورش»

ایکس‌باکس بعدی احتمالاً اواخر سال 2026 عرضه می‌شود

گلکسی Z Fold 6 سامسونگ با اسنپدراگون 8 نسل 3 در Geekbench ظاهر شد

ربات‌های هوشمند در خدمت پست

مدیرکل دفتر مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران از روابط عمومی بنیاد تجلیل کرد

این کامپیوتر ویندوزی خوش‌قیمت شبیه مک استودیو است و 32 گیگابایت رم دارد

دستگاه هوشمند "هشدار پیش از تصادف" ساخته شد

کاهش استهلاک تایر خودروهای برقی با تایرنانویی

برگزاری مراسم جشن روز دختر به مناسبت دهه کرامت با حضور جمعی از دختران شهدا

همزمان با روز دختر تجلیل از دختران شهدا در سراسر کشور صورت گرفت

خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر موجب وحدت در جامعه هستند

اینترنت کوانتومی در راه است

رجیستری موبایل فردا در کمیسیون اصل 90 بررسی می‌شود

اوپو حالت عکاسی 25 مگاپیکسلی را وارد فایند X7 اولترا کرد

با گسترش هوش مصنوعی، انتشار آلودگی‌های مایکروسافت 30 درصد افزایش یافته است

دستگاه نوار قلب خانگی تولید شد

تصویری زیبا از کهکشان LEDA 42160 توسط تلسکوپ فضایی هابل

گوگل رنگ‌بندی پیکسل 7 را در گوشی پرچمدار 2024 خود احیا می‌کند

گزارش دیتاک از رفتار ایرانی‌ها در شبکه‌های اجتماعی در سال 1402

یک سیاره فراخورشیدی به اندازه زمین کشف شد

جدال میان دو پیامرسان محبوب

تولید هزار نانوحسگر روی یک دانه ماسه

خورشیدگرفتگی 8 آپریل بر فراز رصدخانه ی La Silla واقع در شیلی

رزین قابل بازیافت، صنعت چاپ 3 ‌بعدی را متحول می‌کند

با کریمان کارها دشوار نیست

طعنه به پیش‌نیاز سخت‌گیرانه ویندوز 11؛ ویندوز XP روی پردازنده‌ قدیمی‌تر از خودش اجرا شد

کارمندان OpenAI ظاهراً مجبور به امضای توافق‌نامه عدم انتقاد از شرکت بوده‌اند

بازی/ Hoosegow: Prison Survival؛ ماجراجویی در زندان

اینشتین در مورد منطقه عجیب اطراف سیاهچاله‌ها درست می‌گفت

جزئیات تعرفه خدمات وای‌فای برون‌ساختمانی

سرعت شارژ؛ وقتی پوکو X6 پرو، پیکسل 8a را با اختلاف چشمگیر شکست می‌دهد

تصویر روز ناسا؛ شفق شمالی آسمان

طرح جدید ناسا برای ساخت اولین موتور هیبریدی-الکتریکی موشک

گوشی میان‌رده جدید سامسونگ تأخیر خورد

بنیان‌گذاران OpenAI به ابهامات درباره ایمنی مدل‌های هوش مصنوعی خود پاسخ دادند

کالبدشکافی iFixit از آیپد پرو جدید منتشر شد؛ تغییر بزرگ اپل برای تعمیر آسان‌تر

دهکده 8000 ساله راز بقا پس از بلایای طبیعی را فاش می‌کند

تصویری از طراحی احتمالی آیفون 16 با ماژول دوربین جدید افشا شد

شیائومی مانیتور ارزان 180 هرتز با پنل 24 اینچ رونمایی کرد

تاثیر عجیب اندروید 15 بر شارژدهی موبایل شما

شمارش معکوس برای پرتاب ماموریت کشف اسرار قطب‌های زمین