سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

چگونه می‌شود از یوتیوب درآمد دلاری داشت؟ نکات خواندني

چگونه می‌شود از یوتیوب درآمد دلاری داشت؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - گجت نیوز / طی سالیان گذشته، شبکه اجتماعی یوتیوب به یک پلتفرم بسیار مهم برای کسب درآمد بدل شده است. اما چگونه می‌توان از یوتیوب به درآمد دلاری دست یافت؟
کسب درآمد از یوتیوب، امروزه یکی از جذاب‌ترین گزینه‌های پیش روی عموم اینفلوئنسرهاست. خصوصا که اگر در گذشته کسب درآمد از این شبکه اجتماعی ویدیومحور، محدود به انتشار ویدیو و جذب بازدیدهای میلیونی بود؛ حالا تولیدکنندگان محتوا می‌توانند در این شبکه اجتماعی از روش‌های متعددی به درآمدهای کلان برسند. اما بهترین روش‌های کسب درآمد دلاری از یوتیوب کدامند؟
روش‌های مختلف کسب درآمد دلاری در یوتیوب
در حال حاضر، یوتیوبرها علاوه بر پولی که از بازدید ویدیوهای خود به دست می‌آورند، می‌توانند با اقداماتی از جمله اسپانسرینگ برندهای مشهور، کمک مالی طرفداران یا حتی اقدام به فروش کالا نیز در این شبکه اجتماعی به درآمد برسند. در ادامه برخی از کاربردی‌ترین روش‌های کسب درآمد از یوتیوب و یا افزایش درآمد در این شبکه اجتماعی را معرفی می‌کنیم.

سیاست و بازاریابی


البته نکته حائز اهمیت درباره این برنامه این است که تولیدکنندگان محتوا برای عضویت در آن باید حداقل 1000 دنبال‌کننده و 4000 ساعت تماشا در دوره 12 ماهه داشته باشند. نحوه درآمدزایی از بازدید ویدیوها به این شکل است که این پلتفرم از طریق پیش‌نمایش، نمایش و دیگر روش‌های تبلیغاتی با ویدیوهای موجود در پلتفرم خود کسب درآمد می‌کند.
تبلیغ‌دهندگان در یوتیوب نیز باید بر اساس فاکتورهایی مانند تعداد کلیک و بازدید به یوتیوب پول پرداخت کنند و یوتیوب درآمد حاصله را بنا بر قاعده‌ای مشخص تقسیم می‌کند. عمدتا این پلتفرم 55 درصد از درآمدهای تبلیغاتی را به تولیدکننده محتوا و 45 درصد را به خود اختصاص می‌دهد.
البته توجه داشته باشید که برای کسب درآمد دلاری از یوتیوب باید برخی قوانین و دستورالعمل‌های تولید محتوا در این شبکه اجتماعی را رعایت کنید و این شامل عدم استفاده از الفاظ و عبارات بی‌ادبانه، محتواهای خاص بزرگسالان، محتوای خشونت‌آمیز و مواد مشابه است. در صورت عدم رعایت این موارد، یوتیوب امکان نمایش تبلیغات را محدود می‌کند و این می‌تواند در روند کسب درآمد شما خلل ایجاد کند.
حمایت‌های مالی یا اسپانسرینگ برندها
یکی از سودآورترین روش‌های کسب درآمد دلاری در یوتیوب، استفاده از امکان اسپانسرینگ برندها است. این موضوع که در دیجیتال مارکتینگ از آن به‌عنوان بازاریابی اینفلوئنسرها هم یاد می‌شود به شرایطی اطلاق می‌شود که یک شرکت یا برند مشخص برای تبلیغ نام یا محصول خود در ویدیوهای یک یوتیوبر یا اینفلوئنسر، مستقیما با او وارد رابطه تجاری شود.
یکی از مثال‌های بارز این موضوع، میشل فان است که کار خود را در یوتیوب با به‌اشتراک‌گذاری ویدیوهای آموزشی آرایشی آغاز کرد و در نتیجه افزایش محبوبیتش، قادر به همکاری با یک برند معروف لوازم آرایشی شد.
با توجه به اهمیتی که امروزه بازاریابی اینفلوئنسرها در صنعت بازاریابی دیجیتال دارد، شرکت‌ها و آژانس‌های تبلیغاتی زیادی در سراسر دنیا می‌کوشند به‌عنوان حلقه واسط اینفلوئنسرها و برندهای معروف عمل کنند و این افراد را به هم وصل کنند. این آژانس‌ها قادرند متناسب با نیاز مشتریان خود، اینفلوئنسرهایی در شبکه های اجتماعی گوناگون از یوتیوب گرفته تا فیسبوک، اینستاگرام، اسنپ‌چت و ایکس به تبلیغ‌کنندگان معرفی کنند.
کمک مالی طرفداران
یک روش محبوب دیگر برای کسب درآمد دلاری از یوتیوب، استفاده از پتانسیل اعضای کانال یوتیوب است. طرفداران و دنبال‌کنندگان هر کانال معمولا به‌طور ماهانه و در قالب‌هایی از جمله ایموجی‌ها، ویدیوهای ویژه، چت‌های زنده یا نشان‌ها، باید پرداخت‌های مکرری داشته باشند.

سیاست و بازاریابی

در چنین شرایطی، اعضای برنامه یوتیوب پارتنرز که حداقل 1000 دنبال‌کننده داشته باشند می‌توانند از این قابلیت برای کسب درآمد در حساب‌های خود استفاده کنند. علاوه بر این، سرویس‌های شخص‌ثالثی از جمله پاترئون نیز به تولیدکنندگان محتوای ویدیویی این امکان را می‌دهند تا با عضویت ماهانه، از طریق طرفداران و دنبال‌کنندگان کانال خود به درآمد برسند. لازم به ذکر است که در حال حاضر، برخی از تولیدکنندگان محتوا با استفاده از همین قابلیت تا 95 هزار دلار درآمد ماهانه دارند.
فروختن کالا
یک روش ایده‌آل دیگر برای کسب درآمد از یوتیوب، فروش کالا است. اعضای برنامه یوتیوب پارتنرز با فعال کردن این قابلیت در حساب خود، می‌توانند تا نهایتا 12 کالا را به دنبال‌کنندگان و مخاطبان خود بفروشند. مثال بارز و موفق این حوزه، رایان کاجی است که توانسته تا میلیون‌ها دلار درآمد با فروش اسباب‌بازی کسب کند.
ترفندهای جذب مخاطب
برای جذب فالوورهای بیشتر که به‌معنای افزایش درآمد است، تولیدکنندگان محتوا در یوتیوب بایستی با بهترین شیوه‌ها و ترفندهای جذب فالوور آشنا باشند. به‌طور کلی فرمول خاصی برای تولید محتوا در یوتیوب که قطعا پاسخگو باشد وجود ندارد، اما می‌توان به برخی فاکتورهای کلیدی به‌عنوان عوامل موثر در جذب مخاطب اشاره کرد. یکی از این موارد، تولید محتواهایی غنی، متنوع و جذاب است که به نیاز مخاطب پاسخ دهد.

سیاست و بازاریابی

شما به‌عنوان تولیدکننده محتوا، باید به این فکر کنید که «چرا مخاطب باید ویدیو شما را تماشا کند؟» در واقع مخاطب برای سرگرم شدن، برای رفع یک مشکل یا افزایش اطلاعات خود وارد یوتیوب می‌شود.
با توجه به این مهم، باید بکوشید محتوای باکیفیت و خلاقانه‌ای ایجاد کنید که بتواند نیاز مخاطب را به بهترین شکل برطرف کند. این مسئله می‌تواند سبب شود تا مخاطبان علاوه بر تماشای کامل محتوای شما، آن را با دیگران نیز به اشتراک بگذارند. این موضوع به‌نوبه خود در تقویت محتوای شما و بیشتر دیده شدن آن بر اساس الگوریتم‌های یوتیوب نیز تاثیر دارد.
روش دیگر برای جذب مخاطبان بیشتر، بهینه‌سازی محتوا بر اساس کلمات کلیدی است. در زمان تولید محتوا به این مسئله توجه داشته باشید که مخاطبان بیش از هرچیز چه کلماتی را حول موضوع بحث شما جستجو می‌کنند. این کلمات و عبارات را می‌توانید در قالب برچسب یا توضیحات صفحه ویدیو درج کنید و شانس دیده شدن محتوای خود در جریان جستجوها را افزایش دهید.
روش دیگر برای افزایش بازدید ویدیوها، به‌اشتراک‌گذاری ویدیوی یوتیوب در دیگر شبکه های اجتماعی محبوب یا حتی صرف هزینه و تبلیغ آن در رسانه‌های پولی است.
اساسی‌ترین موانع درآمدزایی
همه تولیدکنندگان محتوا در یوتیوب باید به‌خوبی بر این مسئله واقف باشند که حتی با رعایت تمام نکات و دستورالعمل‌های کسب درآمد دلاری از یوتیوب، همچنان چالش‌هایی در این مسیر وجود دارد.

سیاست و بازاریابی

نرخ میانگین تبلیغاتی که از تبلیغ‌دهندگان در یوتیوب دریافت می‌شود، به‌ازای هر هزار ایمپرشن (CPM)، چیزی بین 5 تا 20 دلار است. از آن‌جایی که تولیدکننده محتوا فقط بر اساس میزان بازدیدهای پولی و نه کل بازدیدها، درآمد کسب می‌کند، CPM موثری که به‌طور بالقوه ممکن است کسب کند می‌تواند بسیار کمتر از کل بازدیدهایش باشد.
حداقل بازدید لازم برای کسب درآمد از یوتیوب چقدر است؟
جهت کسب درآمد از یوتیوب، به حداقل 1000 دنبال‌کننده و 4000 ساعت تماشا در بازه 12 ماهه یا 1000 دنبال‌کننده و 10 میلیون بازدید از ویدیوهای یوتیوب Shorts در بازه زمانی 90 روزه دارید. با کسب هر یک از این موارد، واجد شرایط درخواست برای عضویت در یوتیوب پارتنرز و شروع فرآیند کسب درآمد خواهید بود.
درآمد هر 1000 بازدید در یوتیوب چقدر است؟
میزان درآمد تولیدکننده محتوا به‌ازای هر 1000 بازدید می‌تواند بسته به وضعیت قرارداد یوتیوب با تبلیغ‌کنندگان متفاوت باشد؛ اما مقدار آن چیزی بین 10 تا 30 سنت و به‌طور میانگین 18 سنت است.
آیا امکان کسب درآمد بدون ساخت ویدیو در یوتیوب وجود دارد؟
در حال حاضر روش‌هایی برای کسب درآمد از یوتیوب بدون ساخت ویدیو نیز وجود دارد؛ از جمله این‌که برخی با به‌اشتراک‌گذاری صداهای محبوب مانند موسیقی‌های مدیتیشن و بدون نیاز به تولید ویدیو، به درآمد رسیده‌اند.
جمع‌بندی
با وجود تمام چالش‌های کسب درآمد از یوتیوب، به‌طور بالقوه افرادی که قادر به جذب دنبال‌کنندگان فراوان و وفادار باشند می‌توانند به درآمدهای کلانی در این پلتفرم برسند.
بنا بر گزارشی از اینوستوپدیا و بر اساس بررسی فوربس، برترین تولیدکنندگان محتوا در یوتیوب سالانه تا حدود 55 میلیون دلار درآمد کسب می‌کنند. در نتیجه، جای شگفتی نیست که امروزه افراد زیادی به این چاه بی‌انتهای کسب درآمد علاقه‌مند شده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/739615/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تریلر بعدی Monster Hunter Wilds طی 10 روز آینده منتشر خواهد شد

گوگل صحت اسناد افشاشده درباره اسرار موتور جستجوی خود را تأیید کرد

این هوش مصنوعی تمام برنامه‌نویسان را بیکار می‌کند!

ماهواره رصد ابرها در مدار مستقر شد

چینی ها با لشکر 10 هزار ماهواره ای به جنگ ایلان ماسک می‌روند

استارشیپ دوباره سوخت‌گیری کرد

مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران مازندران: کنگره 14 هزار 500 شهید مهر ماه سال جاری در دیار علویان برگزار می‌شود

گوشی محبوب سری گلکسی M سامسونگ به One UI 6.1 آپدیت شد

اولین مرکز ملی تحقیقات مغز در جهاد دانشگاهی تاسیس می‌شود

یکی از برنامه‌های اختصاصی اپل وارد اندروید می‌شود

ویژگی آزمایشی کاربردی یوتیوب از دسترس خارج شد

نخستین پیوند کبد خوک به یک بیمار سرطانی

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با اصحاب رسانه برگزار شد

عیادت سرپرست بنیاد شهید آذربایجان‌شرقی از دو پدر شهید و یک جانبازِ بستری در تبریز

گوگل کروم قابلیتی کوچک، اما پرکاربرد دریافت کرد

خالق ChatGPT با دو گروه رسانه‌ای بزرگ قرارداد امضا کرد

یخ نزدن فضاپیماها با بخاری هسته‌ای

عرضه پلی استیشن وی آر 2 برای کامپیوتر یک گام به واقعیت نزدیک‌تر شد

هوش مصنوعی گلکسی به ساعت‌های سامسونگ می‌آید؛ تحولی در کنترل سلامت

واتس‌اپ قابلیتی مهم با هوش مصنوعی را به چت‌های کاربران می‌آورد

فنلاند از هوا و برق غذا می‌سازد!

سی دی پراجکت می‌خواهد بازی های بزرگ بیشتری عرضه کند

تریلر Paper Mario: The Thousand-Year Door Remake بر روی توانایی‌های ماریو تمرکز می‌کند

رصد کهکشان‌ها در روز ممکن شد

سازندگان Batman: Arkham یک بازی جدید برای ایکس باکس می‌سازند

کارمندان سامسونگ برای افزایش حقوق اعتصاب می‌کنند

رکوردشکنی فضانوردان چینی در پیاده‌روی فضایی

تصویر روز ناسا؛ پلکانی به‌سوی راه‌شیری

ریزش 4 میلیون تومانی قیمت آیفون 14

تصویر روز ناسا: پلکانی به‌سوی راه‌شیری

اختصاص سهمیه‌ای جهت اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر در اجرای پروژه‌های نفتی

علاوه بر کتاب‌های مرجع گلچین خاطرات شهدا نیز باید در دسترس باشد

مادر شهیدان داوری از بهشهر مازندران آسمانی شد

مدیرعامل OpenAI به اهدای ثروت خود برای اهداف بشردوستانه متعهد شد

بازی/ Rise of Firstborn؛ اینجا جمعیتی از قهرمانان گرد هم آمده‌اند

روایت تازه خلبانان از دیدن بشقاب‌پرنده‌ها/ توهم یا واقعیت؟

یوتوب بیش از 75 بازی بدون نیاز به نصب را در دسترس تمام کاربران خود قرار داد

اسنپدراگون ایکس الیت در بنچمارک عملکرد NPU تراشه M3 اپل را شکست داد

بیمارستان فضایی چطور کار می‌کند؟

مدیر سابق ایمنی هوش مصنوعی OpenAI به شرکت رقیب پیوست

اندروید 14 وارد گلکسی S20 FE شد؛ اما به‌صورت غیررسمی

«همه نگاه‌ها به رفح» در اینستاگرام رکورد زد

فراخوان برگزاری پویش مردمی "مردان خستگی ناپذیر" در جزیره کیش

گمرک: واردات آیفون ممنوع است

بخشی از گلکسی زد فولد 6 سامسونگ در تصویر واقعی دیده شد

پایش اسیدلاکتیک در بدن ورزشکاران با نانوحسگر بی‌نیاز از باتری

گیاهان می‌توانند منبع انرژی تجدیدپذیر بعدی باشند

تلگرام زیر ذره‌بین اتحادیه اروپا قرار گرفت؛ خطر مواجهه با قوانین سخت‌گیرانه

انویدیا در یک‌قدمی تصاحب جایگاه اپل در بورس آمریکا است

همین حالا این اپلیکیشن‌های اندرویدی را حذف کنید