سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

قدرت بیشتر با قابلیت سفارشی‌سازی پردازنده‌های ARM میسر می‌شود استارت آپ

قدرت بیشتر با قابلیت سفارشی‌سازی پردازنده‌های ARM میسر می‌شود
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - زومیت / ARM چندی پیش اعلام کرد که قصد دارد تا طی سال جاری میلادی قابلیت سفارشی‌سازی پردازنده از طریق پلتفرم MBed OS را به Cortex M33 بیاورد.
شرکت ARM در کنفرانس ARM TechCon اعلام کرد که قابلیت پشتیبانی از فرمان‌های سفارشی به‌زودی برای پردازنده‌های سری ARMv8-M در دسترس قرار می‌گیرد و احتمال افزوده شدن طیف بیشتری از محصولات این شرکت در آینده به لیست پردازنده‌های دارای چنین قابلیتی، وجود خواهد داشت. این شرکت از فرصت ایجاد شده توسط اجرای فرمان‌های سفارشی روی پردازنده‌های خود به‌عنوان ابزاری برای کنترل هرچه بیشتر روی بخش‌های نسبتا تازه مانند اینترنت اشیا، شبکه‌ی 5G و یادگیری ماشینی استفاده خواهد کرد. همچنین مصرف‌کنندگان می‌توانند انتظار دستگاه‌هایی با سخت‌افزار بهینه‌تر و قدرت بیشتر نسبت به گذشته را داشته باشند. کاربرد پردازنده‌هایی با امکان اجرای فرمان‌های سفارشی بسیار وسیع خواهد بود و تقریبا تمامی بخش‌های فناوری از آن بهره خواهند گرفت. برای مثال می‌توان به کوچک‌تر شدن هدست‌های واقعیت مجازی، بهبود امنیت دستگاه‌ها و رمزنگاری و امکان ایجاد طراحی بهینه‌تر برای محصولات آینده اشاره کرد.
ARM یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان پردازنده‌ها به شمار می‌رود که تعداد زیادی از محصولات آن در اطراف ما از جمله داخل گوشی‌های هوشمند یا ابزارهای مرتبط با خانه‌های هوشمند وجود دارد. اکنون سایر سازندگان می‌توانند فضای بیشتری برای طراحی و توسعه‌ی محصولات اختصاصی خود بر پایه‌ی پردازنده‌های ARM داشته باشند و دستگاه‌های آینده‌ی آن‌ها، در زمینه‌های خاصی از قدرت و بهینه‌سازی بیشتری بهره ببرند.
در کنار معرفی قابلیت اجرای فرمان‌های سفارشی در پردازنده‌ها، ARM خبر از آینده‌ی MBed OS نیز می‌دهد که یک پلتفرم متن‌باز برای اینترنت اشیا محسوب می‌شود. از این پس روند توسعه‌ی این پلتفرم براساس پاسخ‌های مستقیمی خواهد بود که از سوی سایر سازندگان و شرکت‌های همکار دریافت می‌شود. جزئیات بیشتری تاکنون پیرامون طرح مذکور ارائه نشده است. همچنین ARM بسیار مشتاق بود تا اعلام کند درحال کار روی حالتی برای بهینه‌سازی باتری و کاهش مصرف انرژی است که توسط همکاران این شرکت، پیشنهاد شده است.
اجرای فرمان‌های سفارشی می‌تواند ارتباط بسیار مستقیمی با اینترنت اشیا داشته باشد اما سایر محصولات مانند دستگاه‌های واقعیت مجازی و افزوده نیز از آن بهره خواهند برد. همچنین ARM احتمال عرضه‌ی قابلیت مذکور را برای سری محصولات Cortex-A خود، رد نکرده است و برای همین ممکن است به‌زودی شاهد چنین قابلیتی در گوشی‌های هوشمند نیز باشیم. اما اکنون تمرکز بیشتری روی کاربرد‌های کوچک و اینترنت اشیا قرار گرفته است. در چنین محصولاتی، میزان بهینه‌سازی باید بسیار بالا باشد تا دستگاهی در ابعاد کوچک بتواند عملکرد مناسبی از خود نشان دهد. یکی از متخصصان ARM اشاره کرده است که به احتمال زیاد در آینده شاهد هدست‌های واقعیت مجازی قدرتمند‌تر و کوچک‌تر از گذشته خواهیم بود.
در سوی دیگر شاهد طیف وسیعی از محصولات مرتبط با اینترنت اشیا هستیم که بیشتر آن‌ها کاربردهای اختصاصی و متفاوتی نسبت به سایر براداران خود دارند. به همین دلیل است که نیاز به پردازنده‌های سفارشی در چنین محصولاتی بیشتر حس می‌شود تا بتوانند وظیفه‌ی اصلی خود را به بهترین شکل ممکن اجرا کنند. همچنین ممکن است نیاز به برخی قطعات اضافه یا طراحی‌های مشابه در دستگاه‌های گوناگون به مرور زمان از بین برود. در هرحال به سمت دنیایی خواهیم رفت که در آن دستگاه‌های بیشتری به شبکه متصل خواهند بود و پردازنده‌های جدیدتر و اختصاصی‌تری نیز برای این امر نیاز خواهیم داشت.
تاکنون صبحتی پیرامون اضافه شدن قابلیت مذکور به پردازنده‌های گوشی‌های هوشمند به میان نیامده است اما احتمال آن با توجه به پتانسیل‌ها و کاربردهای بسیار زیاد، بالا خواهد بود. چنین پردازنده‌هایی می‌توانند در آینده امکان استفاده از سنسورهای بیشتر را برای گوشی‌های هوشمند به ارمغان بیاورند. یا اینکه به اجرای هرچه بهتر قابلیت‌های مرتبط با هوش مصنوعی کمک کنند. چالش اصلی برای ARM و همکاران آن، جلوگیری از ایجاد جدایی میان سازندگان گوشی‌های هوشمند خواهد بود. توسعه‌دهندگان اندروید باید بدانند که اگر قابلیت یا یک کد مرتبط با این ویژگی به محصولات خود اضافه می‌کنند، باید در سایر محصولات مشابه نیز عملکرد یکسانی داشته باشد.
این قابلیت چگونه کار می‌کند؟
اغلب پردازنده‌ها براساس دریافت دستورها از حافظه موقت و سپس پردازش آن‌ها عمل می‌کنند. این پردازش معمولا به‌صورت متوالی صورت می‌گیرد. هرچه فرکانس کاری پردازنده بیشتر باشد، قادر خواهد بود تا فرمان‌های بیشتری را در واحد زمان پردازش کند. اما فرکانس پردازشی تنها عاملی نیست که می‌تواند قدرت پردازنده‌ها را افزایش دهد. سازندگان روش‌های بسیاری را برای بهبود عملکرد پردازنده‌ها بدون تغییر فرکانس کاری، امتحان کرده‌اند. از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به تغییر الویت پردازش دستورهای مختلف اشاره کرد که می‌تواند فرمان‌های مهم را زودتر از سایر فرمان‌ها اجرا کند و نقش چشمگیری در بهبود سرعت دستگاه‌ها داشته باشد.
قابلیت سفارشی‌سازی پردازنده‌ها و امکان اجرای فرمان‌های سفارشی نیز یکی از دیگر روش‌هایی است که بدون تغییر فرکانس کاری پردازنده، اقدام به افزایش قدرت آن می‌کند. همچنین باید اشاره کنیم که تراشه‌های ساخت ARM در طیف بسیار وسیعی از محصولات مورد استفاده قرار می‌گیرد و به همین دلیل دستورها استاندارد و پایه در آن‌ها بسیار عمومی است تا بتواند نیاز پایه‌ی دستگاه‌های زیادی را برطرف کند. دلیل گفته شده باعث می‌شود تا توسعه‌دهندگان دستورهای جدیدی را به ساخته‌های ARM اضافه کنند تا بتوانند پردازش‌های پیچیده‌تری را به آن‌ها محول کنند و نتیجه‌ی دلخواه خود را کسب نمایند. چنین دستورهایی می‌توانند بسیار بهینه‌تر از فرمان‌های پیش‌فرض باشند. برای همین است که کارت گرافیک در پردازش‌ دستورهای گرافیکی بسیار بهتر از یک پردازنده عمل می‌کند، درحالی که ممکن است تعداد هسته‌های پردازشی یا فرکانس کاری آن کمتر باشد. استفاده از فرمان‌های سفارشی می‌تواند بسیار بهینه‌تر از پردازش هم‌زمان عمل کند و حتی در آینده نیاز به استفاده از پردازش هم‌زمان در عملکردهای گوناگونی را نیز از بین ببرد.
فرمان‌های سفارشی پدیده‌ی تازه‌ای در دنیای فناوری محسوب نمی‌شوند و برای سال‌های طولانی توسط سازندگان مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده از چنین قابلیتی نیازمند هماهنگی بسیار زیاد میان سخت‌افزار و نرم‌افزار است و به ابزارهای مخصوصی از جمله کامپایلرها و دیباگرهای سفارشی نیاز دارد. ARM قصد دارد تا این روند را برای توسعه‌دهندگان آسان‌تر کند و در عین حال برخی فرمان‌های پایه را به‌صورت پیش‌فرض در محصولات خود قرار دهد. این قابلیت از شش ماه اول سال 2020 برای Cortex M33 در دسترس قرار خواهد گرفت و هزینه‌ی اضافی برای دریافت مجوز نیز دریافت نخواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/106180/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است

رقیب اپ استور آغازبه‌کار کرد؛ فروشگاهی جدید برای برنامه‌ها و بازی‌های آیفون

متا مدعی شد: مدل زبانی لاما 3 عملکرد بهتری نسبت به اغلب رقبا دارد

آیپد ایر 12.9 اینچی به پنل Mini-LED نمایشگر مجهز خواهد شد

یک بمب‌افکن میکرومقیاس برای مقابله با تومور سرطانی ساخته شد

مشخصات Redmi 13 5G و پوکو M7 پرو 5G لو رفت

بادبان ناسا بر فراز زمین برافراشته می‌شود!

گوشی ارزان جدید موتورولا با باتری پرظرفیت در راه است

گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد

ارتش سوسک‌های رباتیک مجهز به کوله‌پشتی رایانه‌ای در بیابان

اخترشناسان پرجرم‌ترین سیاه‌چاله ستاره‌ای کهکشان راه شیری را کشف کردند

مانیتور 27 اینچ جدید ازراک آنتن وای‌فای دارد

از روبوتاکسی تا مریخ؛ نگاهی به بدترین پیش‌بینی‌ها و وعده‌های ایلان ماسک در 15 سال اخیر

هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا آماده می‌شوند

هوش مصنوعی متا رسماً به اینستاگرام، واتس‌اپ و فیسبوک اضافه شد

تصویر روز ناسا؛ روبه‌روی NGC 1232

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

کمک آمریکا به تراشه‌سازان؛ مایکرون 6 میلیارد دلار بودجه دریافت می‌کند

مدل تلسکوپ فضایی جیمز وب با اندازه واقعی به نمایش در می‌آید

نکاتی درباره آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو

نسخه‌ آیفون واتساپ با دستور دولت چین از اپ استور حذف شد

مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد

آیفون 17 پلاس ظاهراً با نمایشگر کوچک‌تر از گوشی‌های فعلی پلاس معرفی می‌شود

پیشرفت صنعت تراشه چین در سایه تحریم‌ها؛ تولید 40 درصد رشد کرد

ساخت تصویر متحرک 3 ثانیه‌ای در پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید امکان‌پذیر می‌شود

طراحی جلویی شیائومی Civi 4 در کنسول گوگل پلی مشاهده شد

زومی حیرت آور درون صورت فلکی اوریون

دیدار مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با خانواده شهدا در سمنان

وزیر ارتباطات: یک‌سوم کشور به زیرساخت‌های فیبرنوری مجهز شدند

با بزرگترین ستاره شناخته شده آشنا شوید

شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند

آیفون 16 پرو به پوشش ویژه لنز دوربین برای بهبود کیفیت تصویر مجهز خواهد شد

عملیاتی شدن 5 فروند زیردریایی هوشمند با قابلیت تعقیب هدف و نشت‌یابی

تاریخ رونمایی گوشی پرچمدار 2024 سونی لو رفت

اپل بیش‌از 250 میلیون دلار در پردیس سنگاپور سرمایه‌گذاری می‌کند

با این ابرسازه فضایی، یک میلیارد انسان میتونن در فضا زندگی کنن!

اندروید 15 احتمالاً برای افزایش امنیت اقدام به قرنطینه اپلیکیشن‌های مشکوک می‌کند

امروز در فضا ؛ کشف اولین سیارات فراخورشیدی در اندازه زمین توسط تلسکوپ کپلر

آنر 200 لایت به زودی برای عرضه در بازار جهانی رونمایی می‌شود

گوشی پرچمدار 2024 هواوی از اندروید 12 استفاده می‌کند

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید نادر مهدوی

برخی گوشی‌های سری گلکسی S21 سامسونگ با مشکل نمایشگر مواجه شده‌اند

صداهای وحشتناک ثبت شده از اجرام واقعی کیهان

دیدار معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید نادر مهدوی

هیچ مانعی برای برنامه های فرهنگی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وجود ندارد

سامسونگ احتمالاً کشوی عمودی برنامه ها را با One UI 7 ارائه خواهد کرد

موضوع ایثار و شهادت موضوع بسیار مهم دولت سیزدهم است/بکارگیری ظرفیت های مردمی از برنامه های جدی بنیاد است

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

شبیه‌ساز بازی Delta برای آیفون منتشر شد

ربات «اطلس» بازگشت!