سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

نگاهی به آئودی Q7 مدل 2020؛ شاسی‌بلند لوکس آلمانی استارت آپ

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - آئودی کیو 7 نسل اول (4 L) در سال 2010 مورد فیس‌لیفت قرار گرفت و تولید آن تا 2015 ادامه یافت. نسل دوم این شاسی بلند لوکس از سال 2015 به لیست محصولات کمپانی آئودی راه یافت که تولید آن تاکنون ادامه پیدا کرده است.
وب‌سایت فرارو - حسین باباپور: آئودی Q‌7 به عنوان یک شاسی‌بلند لوکس میان-سایز از سپتامبر 2005 وارد سبد محصولات کمپانی پرآوازه آئودی شد. این محصول که برای اولین بار در نمایشگاه اتومبیل فرانکفورت به معرض نمایش عموم درآمد، نخستین شاسی بلند کمپانی آلمانی محسوب می‌شود و در یکی از کارخانه‌های فولکس واگن در کشور اسلواکی به تولید می‌رسد.
آئودی کیو 7 نسل اول (4L) در سال 2010 مورد فیس‌لیفت قرار گرفت و تولید آن تا 2015 ادامه یافت. نسل دوم این شاسی بلند لوکس از سال 2015 به لیست محصولات کمپانی آئودی راه یافت که تولید آن تاکنون ادامه پیدا کرده است. با این حال شرکت سازنده تصمیم گرفته تا یک نسخه فیس لیفت از نسل دوم آئودی کیو 7 را در اواخر بهار سال 2020 روانه بازار‌های جهانی کند؛ بنابراین ما بر آن شدیم تا نگاهی به نسخه جدید شاسی بلند آئودی بیندازیم. لطفا در ادامه با نقد و بررسی آئودی Q‌7 همراه ما بمانید.
طراحی ظاهری آئودی کیو 7، 2020
نسخه جدید آئودی کیو 7 دستخوش تغییراتی در ناحیه جلوپنجره، سپر‌های جلو و عقب، تزیینات کرومی نمای عقب و سراگزوز‌ها شده است. در نمای روبرو شاهد طراحی متمایز سپر و شمایل زاویه‌دار جلوپنجره بزرگ به همراه شش نوار عمودی کروم رنگ درون آن هستیم که در جوار حالت اخم‌آلود چراغ‌های جلو از نوع ماتریکس LED، جلوه‌ای اسپرت و قاطع را برای آئودی کیو 7، 2020 رقم زد‌ه‌اند. خطوط حجمی نقش بسته روی درپوش موتور و نمای جانبی خودرو نیز جلوه‌ای عضلانی و باوقار به ظاهر این شاسی بلند متمول آلمانی بخشیده است. سبک دلنشین طرح فریم پنجره‌ها در قسمت کناری بدنه هم نسبتا ساده، اما زیبا جلوه می‌کند.
در بخش عقب خودرو از چراغ‌های یک تکه کشیده که همچون سایر تزیینات و ادوات این نما حالتی افقی و مستقیم دارند، استفاده شده و در نوع خود جالب توجه و خوشایند به نظر می‌رسد. در این نما اثری از سر اگزوز‌های حقیقی به چشم نمی‌خورد و در عوض یک سری تزیینات کروم رنگ به شکل سر اگزوز‌های چهار ضلعی در دو طرف دیفیوزر سپر عقب قابل مشاهده هستند. به طور کل می‌توان گفت که آئودی Q7 ضمن حفظ اصالت و المان‌های اصلی طراحی خود توانسته با ظاهری مدرن و قابل رقابت با محصولات روز جهان قدم به دنیای شاسی بلند‌های پیشرفته دهه دوم قرن 21 بگذارد.

سیاست و بازاریابی


طراحی داخلی و کابین آئودی کیو 7، 2020
درون کابین کیو 7 جدید نیز همچون طرح بدنه مورد بازنگری قرار گرفته است؛ در اینجا شاهد نوعی طراحی به سبک مینیمالیستی هستیم که به شدت مدرن و آینده‌نگرانه جلوه می‌کند. دریچه‌های تهویه در سراسر طول داشبورد امتداد یافته و به یکدیگر متصل شده‌اند. بخش‌هایی از داشبورد نیز با تزیینات متالیک به رنگ پیانوبلک براق ساخته شده و بر جنبه تجملاتی فضای داخلی این خودرو لوکس افزوده‌اند.
کنسول میانی داشبورد و تونل جعبه‌دنده با حضور دو نمایشگر لمسی، یکی از فناورانه‌ترین انواع خود در میان محصولات جدید به شمار می‌روند؛ دیگر اثری از دکمه‌های فیزیکی در آنجا قابل مشاهده نیست و همه چیز به صورت لمسی قابل کنترل خواهد بود.

سیاست و بازاریابی


هر دو صفحه نمایشگر دارای وضوح و کیفیت تصویر بسیار مناسبی هستند و خیلی سریع نسبت به لمس شدن واکنش نشان می‌دهند؛ این سیستم اطلاعات سرگرمی که در واقع نسل سوم ماژول MMI آئودی به شمار می‌رود، یک مانیتور 10.1 اینچی (بالایی) به منظور نمایش و کنترل کلیه تنظیمات مربوط به حالات رانندگی و سامانه‌های ایمنی و یک نمایشگر 8.6 اینچی (پایینی) به منظور کنترل سیستم تهویه و سایر بخش‌ها را شامل می‌شود.
نمایشگر HD 12.3 اینچی پنل کیلومتر شمار پشت فرمان (موسوم به ویرچوال کاکپیت) کلیه اطلاعات مرتبط با سیستم رهیاب، تصاویر دوربین‌ها و ... را با قابلیت تغییر پیکربندی برای راننده آئودی Q7 به نمایش خواهد گذاشت. تریم چوبی، روکش‌های چرمی صندلی‌ها، سانروف پانوراما با کاور برقی، فضای جادار کابین (به جز ردیف سوم) از جمله دیگر نقاط قوت کابینه آئودی Q7، 2020 به شمار می‌روند.
توان فنی و ایمنی
دو نوع پیشرانه برای آئودی کیو 7، 2020 در نظر گرفته شده که یکی از آن‌ها شامل نمونه شش سیلندر وی شکل توربوشارژ به حجم 3 لیتر بوده و جایگزین مدل سوپرشارژ قبلی شده است. این پیشرانه در آئودی کیو 8 نیز به کار رفته و قادر به تولید 335 اسب بخار قدرت و 500 نیوتن متر گشتاور است؛ یک جعبه‌دنده 8 سرعته اتوماتیک نیز قوای حاصل را به واسطه سامانه چهارچرخ محرک کواترو به سوی تمامی چرخ‌ها ارسال می‌کند. شتاب صفر تا 96 کیلومتر بر ساعت این خودرو 2305 کیلوگرمی معادل 6.9 ثانیه و مصرف سوخت ترکیبی آن برابر 13 لیتر در هر 100 کیلومتر خواهد بود که البته چندان رضایت‌بخش نیست.
یک موتور 2 لیتری توربوشارژ با قدرت 248 اسب بخار و 370 نیوتن متر گشتاور هم برای آئودی کیو 7، 2020 در نظر گرفته شده است. همچنین گفته می‌شود که نسخه توانمند SQ7 این خودرو نیز با یک پیشرانه 4 لیتری وی 8 به قدرت 429 اسب بخار و 900 نیوتن متر راهی بازار خواهد شد.

سیاست و بازاریابی


شتاب صفر تا صد این مدل برابر 4.8 ثانیه بوده و بیشینه سرعت آن در رقم 250 کیلومتر بر ساعت محدود شده است. این خودرو در بحث کیفیت سواری فارغ از نوع پیشرانه از یک سیستم تعلیق شامل کمک‌فنر‌های تطبیق‌پذیر بادی و فنر‌های فولادی استفاده کرده و سواری بسیار نرم و در عین حال پایداری اطمینان‌بخشی را برای سرنشینان خود به ارمغان آورده است.
آئودی کیو 7، 2020 خودرویی بسیار ایمن بوده و بالاترین سطح امنیتی و حفاظتی را برای سرنشینان خود فراهم آورده است؛ این خودرو دارای برخی تجهیزات ایمنی فعال همچون: ترمز خودکار اضطراری، دوربین 360 درجه، رادار نقطه کو، ر. هشدار ترافیک پشت سر، کروز کنترل تطبیق‌پذیر و سامانه کمکی حرکت بین خطوط است که امنیت بالای آن را تضمین کرده‌اند.
سخن پایانی درباره آئودی کیو7
در نهایت باید بگوییم که آئودی کیو7، 2020 به عنوان یک شاسی‌بلند لوکس 7 نفره با قیمت پایه 61.795 دلاری می‌تواند رقیبی بسیار قدرتمند برای محصولاتی همچون بی ام و ایکس 7 و مرسدس GLS باشد. البته اگر مسئله پول مطرح نباشد، قطعا بی ام و و مرسدس حرف‌های بیشتری برای گفتن خواهند داشت، اما آئودی Q7 نیز با ارائه کیفیت سواری بسیار بالا و آرامش‌بخش، طراحی جذاب، قوای فنی ارتقا یافته و کابین بسیار مدرن، جلوه‌های جذابی از خود را برای مشتریان به نمایش گذاشته و تمایل ایشان را نسبت به خرید این شاسی بلند لوکس افزایش داده است.

سیاست و بازاریابی


لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/115231/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین گوشی مون‌دراپ با 2 جک هدفون و نمایشگر اولد 120 هرتز رونمایی شد

آمریکا برای اولین‌بار خلبان هوش مصنوعی را در یک آزمایش هوایی در مقابل انسان قرار داد

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

گزارش درآمد سه ماهه متا اعلام شد؛ سقوط 16 درصدی سهام غول فناوری

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

«صفحه اول اینترنت» برای تمرکز بیشتر بر دیدگاه‌ها، آپدیت شد

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

بررسی گوشی Redmi 10 5G؛ اقتصادی و پرطرفدار

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

کیش برترین منطقه آزاد در حوزه‌ی اقتصادی شد

تردز حالا 150 میلیون کاربر ماهانه دارد

کیش در صدر مناطق آزاد نشست/ تقدیر ویژه‌ی معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان رتبه‌ی برتر روابط عمومی و تصویرسازی

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

تقاضا برای هدست ویژن پرو اپل رو به کاهش است

مایکروسافت حجم آپدیت‌های ماهانه ویندوز 10 را به‌شدت کاهش داد

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

قیمت HDD سیگیت و وسترن دیجیتال افزایش یافت

جو بایدن لایحه «فیلترینگ یا فروش تیک تاک» را امضا کرد؛ مدیرعامل پلتفرم چینی: جایی نمی‌رویم

نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتومی ساخته شد

سامسونگ شارژر جدید 50 واتی USB PD خود با دو پورت Type-C را معرفی کرد

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر

تست موفق اولین موتور 6سیلندر ایرانی

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

گوشی خوش‌قیمت جدید اوپو از شارژ 100 وات پشتیبانی می‌کند

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

اپل ظاهراً در تأمین نمایشگر OLED آیپد پرو 11 اینچی با محدودیت‌هایی روبه‌رو است

سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟

3 فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

هوش مصنوعی متن‌باز جدید اپل معرفی شد؛ پردازش بدون نیاز به اینترنت

این عینک، زبان اشاره را ترجمه می‌کند

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

دو گوشی قدیمی به پایان چرخه عمر رسیدند و دیگر آپدیت نمی‌شوند

استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی

ویدیویی از کاوشگر کنجکاوی که مناطق رسوبی در مریخ را نشان می دهد

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

واتس‌اپ به ارسال پیام به شماره‌های ذخیره نشده و ورود با فیس‌آی‌دی مجهز می‌شود

توسعه روشی برای بهبود مصرف انرژی در دستگاه‌های مخابراتی

گلکسی زد فلیپ 5 از یک قابلیت هوش مصنوعی One UI 6.1 محروم است

اینترنت برای کنکور امسال قطع نمی‌شود؟

منتظر پیکسل تبلت 2 گوگل نباشید

اگر از تبلیغات داخل سیستم عامل متنفرید ویندوز 11 را آپدیت نکنید!

تعداد کاربران فعال اسپاتیفای 19 درصد رشد کرد

هوش مصنوعی شیطانی هم ساخته شد!