سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

یوتیوب پریمیوم چیست؟ نکات خواندني

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - کلیک / یوتیوب پریمویم، سرویس پولی ماهانه اشتراک ویدئوی یوتیوب است که برخی قابلیت‌های اضافه و مخصوص را برای اعضای خود ارائه می‌کند.
کاربران یوتیوب، امکانی پولی به‌صورت ثبت‌نام و عضویت ماهانه دارند که به‌نام یوتیوب پریمیوم (Youtube Premium) شناخته می‌شود. یوتیوب با ادعای بهبود تجربه‌ استفاده از بزرگ‌ترین سرویس اشتراک ویدئو در اینترنت، این سرویس ثبت‌نامی را ارائه می‌کند.
یوتیوب پریمیوم چیست؟
یوتیوب پریمیوم، یک سرویس پولی در یوتیوب است که خدمات را ازطریق پرداخت اشتراک ماهانه به کاربران ارائه می‌کند. پخش ویدئو بدون نمایش تبلیغات، پخش در حالت آفلاین و از همه مهم‌تر، محتوای ویژه‌ تولیدشده توسط تولیدکننده‌های اختصاصی یوتیوب، از قابلیت‌‌های سرویس پریمیوم هستند. کاربران با پرداخت ماهانه 11/99 دلار عضو سرویس پریمیوم می‌شوند که شامل سرویس Youtube Music Premium نیز است.
آشنایی با سرویس‌های یوتیوب
گوگل در نام‌گذاری سرویس‌ها رویکرد عجیب و بعضا نادرستی دارد. در یوتیوب نیز همین روند دیده می‌شود. به‌عنوان مثال بسیاری از کاربران سرویس یوتیوب رد (ِYoutube Red) را می‌شناسند که تا پیش از سال 2018 به‌عنوان سرویس پولی و اشتراکی یوتیوب شناخته می‌شد. پس از مدتی و با برندسازی مجدد یوتیوب موزیک به‌عنوان سرویس و اپلیکیشن مجزا، بخش اشتراکی به یوتیوب پریمیوم تغییر نام داد. از آنجایی که درحال حاضر سرویس‌های متنوعی تحت برند یوتیوب وجود دارند، در ادامه هر یک از آن‌ها را با هزینه و قابلیت‌های وابسته، شرح می‌دهیم:
یوتیوب پریمیوم‌: سرویس اصلی پولی و اشتراکی یوتیوب
یوتیوب موزیک: سرویس مجزای استریم موسیقی که با اپلیکیشن اختصاصی، دسترسی رایگان به انواع موسیقی را فراهم می‌کند. یوتیوب موزیک به‌نوعی رقیب اسپاتیفای و اپل موزیک محسوب می‌شود.
یوتیوب موزیک پریمیوم: نسخه‌ اشتراکی و پولی یوتیوب موزیک که با پرداخت ماهانه 9/99 دلار فعال می‌شود. این اشتراک قابلیت‌هایی همچون پخش موسیقی در پس‌زمینه، دانلود و پخش آفلاین و کیفیت بالاتر موسیقی را به کاربر ارائه می‌کند. این اشتراک را می‌توان به‌عنوان بخشی از اشتراک ماهانه‌ یوتیوب پریمیوم هم دریافت کرد. در حال‌ حاضر این سرویس شامل دسترسی به گوگل پلی موزیک هم می‌شود، اما به‌زودی به‌صورت کامل جایگزین آن خواهد شد.
یوتیوب تی‌وی: سرویس پخش زنده‌ تلویزیونی شبیه به Hulu و سرویس‌های دیگر که امکان مشاهده‌ برنامه‌های تلویزیونی و ضبط DVR به‌کمک سرویس‌های ابری را فراهم می‌کند.
یوتیوب کیدز: اپلیکیشن اختصاصی برای کودکان که تنها محتوای مناسب سن آن‌ها ارائه می‌کند. قابلیت‌های یوتیوب پریمیوم، شامل این سرویس هم می‌شود.
یوتیوب موزیک
مزیت‌های سرویس پریمیوم
کاربران عضو سرویس اشتراکی یوتیوب پریمیوم، قابلیت‌های اضافه‌ای نسبت به کاربران عادی دریافت می‌کنند:
تماشای محتوا بدون تبلیغات: کاربر یوتیوب پریمیوم، تمامی محتوای موجود در سرویس را بدون تبلیغات مشاهده می‌کند. کاربر با ورود به حساب کاربری گوگل در هر پلتفرم از وب و گوشی هوشمند یا هر دستگاه استریم دیگر مانند Roku، محتوای یوتیوب را بدون تبلیغات مشاهده می‌کند.
دسترسی به محتوای اختصاصی یوتیوب: با پرداخت حق اشتراک یوتیوب پریمیوم، به محتوای حرفه‌ای و اختصاصی یوتیوب دسترسی پیدا می‌کنید که عموما توسط تولیدکننده‌های حرفه‌ای این پلتفرم ساخته می‌شوند.
پخش در پس‌زمینه: اگر در پلتفرم موبایل از یوتیوب استفاده کنید، حتی پس از جابه‌جایی به اپلیکیشن دیگر یا خاموش کردن نمایشگر هم صدای محتوای سرویس را می‌شنوید.
دانلود ویدئوها: می‌توانید ویدئوها و فهرست‌های پخش را دانلود کرده و به‌صورت آفلاین در گوشی هوشمند یا تلبت خود مشاهده کنید.
یوتیوب موزیک پریمیوم: همان‌طور که گفته شد، با پرداخت حق اشتراک یوتیوب پریمیوم، به محتوا و تمامی قابلیت‌های یوتیوب موزیک پریمیوم هم دسترسی خواهید داشت.
شاید گوگل در آینده، قابلیت‌های بیشتری را به مشترکان پولی یوتیوب پریمیوم ارائه کند. به‌هرحال برای اطلاع از این قابلیت‌ها بهترین راه استفاده از همان سرویس یوتیوب است.
درآمدزایی برای تولیدکننده‌های محتوا
یکی از جنبه‌های کمتر شناخته‌شده‌ یوتیوب پریمیوم، درآمدزایی برای تولیدکننده‌های محتوا است. اگر کاربری از سرویس‌های مسدودکننده‌ تبلیغات استفاده کند، اشتراک پریمیوم آنچنان کاربردی برای او نخواهد داشت. از طرفی مسدود شدن تبلیغات، مانع از درآمدزایی تولیدکننده‌های محتوا می‌شود. فراموش نکنید که اکثر تولیدکننده‌های محتوا، درآمد خود را از طریق تبلیغات کسب می‌کنند.
سرویس یوتیوب پریمیوم به کاربران امکان می‌دهد تا تجربه‌ای بدون تبلیغات از یوتیوب داشته باشند. با این‌ حال درآمدزایی برای تولیدکننده‌ها هم حفظ می‌شود. یوتیوب برای توزیع محتوا، بخشی از مجموع درآمد کسب‌ شده از سرویس پریمیوم را بسته به تعداد بازدید کاربران پریمیوم از محتوای یک تولیدکننده، به او پرداخت می‌کند. در نتیجه شما به‌عنوان کاربر پریمیوم، به‌نوعی به تولیدکننده‌های محتوا پول پرداخت می‌کنید.
سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ یوتیوب برای درآمدزایی، باعث می‌شود تا بسیاری از تولیدکننده‌ها شانس کسب درآمد از تبلیغات را نداشته باشد. در عین حال، درآمد اشتراک پریمیوم درصورت بازدید مناسب از ویدئو به آن‌ها هم پرداخت می‌شود.
سرویس پریمیوم ارزش دارد؟
در اینجا باید ارزش یوتیوب پریمیوم را برای کاربرانی که توانایی پرداخت هزینه دارند، بررسی کنیم. اگر به‌صورت منظم از یوتیوب استفاده می‌کنید و خصوصا پلتفرم موبایل یا تبلت را به‌عنوان پلتفرم اصلی برگزیده‌اید، امکاناتی همچون پخش در پس‌زمینه یا دانلود ویدئو، جذاب خواهد بود. در حال‌ حاضر کانال‌های متعددی در یوتیوب، محتوای طولانی پخش می‌کنند. کاربران می‌توانند با بهره‌گیری از قابلیت پخش در پس‌زمینه، به‌راحتی به محتوای مورد نظر خود گوش بدهند.
اگر برای استفاده از یوتیوب، بیشتر از دسکتاپ استفاده می‌کنید، شاید قابلیت نمایش بدون تبلیغات برای شما مفید باشد. کاهش درآمد اخیر تولیدکننده‌ها از تبلیغات، باعث شده است تا آن‌ها محتوای تبلیغاتی بیشتری را در میان ویدئوهای خود جای دهند. با استفاده از سرویس پریمیوم، دیگر خبری از توقف‌های گاه‌وبی‌گاه و نمایش تبلیغات نخواهد بود.
نکته‌ نهایی این است که درحال حاضر محتوای اختصاصی آن‌چنان غنی و زیادی در سرویس پریمیوم در دسترس نیست. درنتیجه نمی‌توان محتوای اختصاصی را دلیلی قوی برای پرداخت هزینه‌ی ماهانه دانست. درنهایت فراموش نکنید که سرویس پریمیوم برای بهبود تجربه‌ استفاده از بزرگ‌ترین پلتفرم اشتراک ویدئو، انتخابی تقریبا منطقی به‌نظر می‌رسد. هرچند با شرایط کنونی و دشوار پرداخت ارزی، می‌توان به‌صورت رایگان هم از مجموعه‌ای عظیم از محتوای مفید یوتیوب بهره برد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/116788/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین گوشی مون‌دراپ با 2 جک هدفون و نمایشگر اولد 120 هرتز رونمایی شد

آمریکا برای اولین‌بار خلبان هوش مصنوعی را در یک آزمایش هوایی در مقابل انسان قرار داد

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

گزارش درآمد سه ماهه متا اعلام شد؛ سقوط 16 درصدی سهام غول فناوری

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

«صفحه اول اینترنت» برای تمرکز بیشتر بر دیدگاه‌ها، آپدیت شد

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

بررسی گوشی Redmi 10 5G؛ اقتصادی و پرطرفدار

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

کیش برترین منطقه آزاد در حوزه‌ی اقتصادی شد

تردز حالا 150 میلیون کاربر ماهانه دارد

کیش در صدر مناطق آزاد نشست/ تقدیر ویژه‌ی معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان رتبه‌ی برتر روابط عمومی و تصویرسازی

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

تقاضا برای هدست ویژن پرو اپل رو به کاهش است

مایکروسافت حجم آپدیت‌های ماهانه ویندوز 10 را به‌شدت کاهش داد

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

قیمت HDD سیگیت و وسترن دیجیتال افزایش یافت

جو بایدن لایحه «فیلترینگ یا فروش تیک تاک» را امضا کرد؛ مدیرعامل پلتفرم چینی: جایی نمی‌رویم

نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتومی ساخته شد

سامسونگ شارژر جدید 50 واتی USB PD خود با دو پورت Type-C را معرفی کرد

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر

تست موفق اولین موتور 6سیلندر ایرانی

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

گوشی خوش‌قیمت جدید اوپو از شارژ 100 وات پشتیبانی می‌کند

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

اپل ظاهراً در تأمین نمایشگر OLED آیپد پرو 11 اینچی با محدودیت‌هایی روبه‌رو است

سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟

3 فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

هوش مصنوعی متن‌باز جدید اپل معرفی شد؛ پردازش بدون نیاز به اینترنت

این عینک، زبان اشاره را ترجمه می‌کند

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

دو گوشی قدیمی به پایان چرخه عمر رسیدند و دیگر آپدیت نمی‌شوند

استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی

ویدیویی از کاوشگر کنجکاوی که مناطق رسوبی در مریخ را نشان می دهد

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

واتس‌اپ به ارسال پیام به شماره‌های ذخیره نشده و ورود با فیس‌آی‌دی مجهز می‌شود

توسعه روشی برای بهبود مصرف انرژی در دستگاه‌های مخابراتی

گلکسی زد فلیپ 5 از یک قابلیت هوش مصنوعی One UI 6.1 محروم است

اینترنت برای کنکور امسال قطع نمی‌شود؟

منتظر پیکسل تبلت 2 گوگل نباشید

اگر از تبلیغات داخل سیستم عامل متنفرید ویندوز 11 را آپدیت نکنید!

تعداد کاربران فعال اسپاتیفای 19 درصد رشد کرد

هوش مصنوعی شیطانی هم ساخته شد!