سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

ارتباط مصرف کم فلاونوئیدها با افزایش خطر ابتلا به آلزایمر اخبار

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ‌نتایج مطالعه‌های جدید نشان می‌دهد مصرف کم موادغذایی سرشار از فلاونوئید همانند انواع توت‌ها، سیب و چای با افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل مرتبط است.

براساس پیش‌بینی کارشناسان، تعداد افراد بزرگ‌تر از 65 سال در ایالات متحده‌ی آمریکا در چهل سال آینده بیش از دوبرابر خواهد شد و این نشان می‌دهد شرایط و بیماری‌های مرتبط با پیری در حال افزایش است. یکی از این امراض که عموما در سنین پیری رخ می‌دهد، بیماری آلزایمر یا عامل اصلی زوال عقل است. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند تا سال 2050، حدود 13/8 میلیون فرد بزرگ‌تر از 65 سال با بیماری آلزایمر در ایالات متحده زندگی می‌کنند. اگرچه بیماری آلزایمر بسیار رایج است، علت دقیق آن هنوز مشخص نیست. بااین‌حال، بسیاری از مطالعه‌ها نشان می‌دهند رژیم غذایی در پیدایش این بیماری نقش دارد. نتایج بسیاری از تحقیق‌ها نشان داده‌اند رژیم غذایی مدیترانه‌ای با کاهش خطر ابتلا به مسائل شناختی همانند آلزایمر همراه است. جالب اینجا است که این رژیم غذایی سرشار از فلاونوئیدها است که به‌طورطبیعی در میوه‌ها و سبزی‌های مختلف و نوشیدنی‌های گیاهی همانند چای وجود دارند. پژوهشگران مرکز تحقیقات تغذیه‌ی انسانی دانشگاه تافتس دراین‌باره بیان کرده‌اند مصرف طولانی‌مدت غذاهای سرشار از فلاونوئید همانند انواع توت‌ها و سیب و چای با کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر همراه است. معرفی 6 نوع فلاونوئید
مطالعه‌ای در مدت بیست سال، شش نوع مختلف از فلاونوئید را از میان 2،801 نفر بررسی کرد. محققان میزان مصرف فلاونوئید این افراد را با استفاده از پرسشنامه‌های رژیم غذایی اندازه‌گیری کردند که شرکت‌کنندگان تقریبا هر چهار سال یک‌بار پر می‌کردند. این گروه همچنین سلامت کلی گروه ازجمله میزان ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل مرتبط با آن (ADRD) را زیرنظر داشت. بر‌این‌اساس، مشخص شد افرادی که مقدار کمی از فلاونوئید مصرف می‌کردند، دو تا چهار برابر بیشتر درمعرض ابتلا به ADRD بودند. مصرف کم آنتوسیانین‌ها همانند انواع توت‌ها خطر ابتلا به ADRD را چهاربرابر بیشتر می‌کند؛ در‌حالی‌ که مصرف کم فلاونول‌ها همانند سیب و گلابی و چای با دوبرابر خطر ابتلا به این بیماری همراه است. منظور از مصرف کم فلاونوئیدها به‌معنی رژیم غذایی فاقد توت‌ و یک عدد سیب و بدون چای و مصرف زیاد فلاونوئیدها معادل مصرف تقریبا 7/5 پیمانه توت و هشت عدد سیب یا گلابی و نوزده فنجان چای در یک ماه است. روزی یک عدد سیب بخورید
به‌نظر می‌رسد مصرف یک عدد سیب در روز می‌تواند بیماری را از شما دور نگه دارد. این موضوع یافته‌ی جالب‌ی برای دانشمندان است؛ زیرا درحال‌حاضر درمانی برای بیماری آلزایمر وجود ندارد؛ بنابراین، پیشگیری از این وضعیت بسیار مهم است. دکتر پاول ژاکو ، نویسنده ارشد مطالعه، توضیح می‌دهد: درحال‌حاضر، داروی موثری برای درمان بیماری آلزایمر وجود ندارد، بنابراین، جلوگیری از ابتلا به بیماری ازطریق رژیم غذایی نکته‌ی بسیار مهمی است. نکته‌ی مهم آن است که فرد می‌تواند بعدا در زندگی خود از این تغییرات رژیم غذایی بهره‌مند و بازهم مؤثر واقع شود؛ بنابراین، محققان می‌گویند افراد حتی در دهه‌ی پنجاه زندگی خود هم می‌توانند این تغییرات را در رژیم غذایی خود ایجاد کنند. تحقق‌یافتن این تغییرات چندان دشوار نیست؛ زیرا براساس اعلام Esra Shishtar، دانشجوی دکتری دانشگاه تافتس، مصرف یک فنجان چای در روز یا برخی از انواع توت‌ها دو تا سه بار در هفته کفایت می‌کند. باید در نظر داشت که مطالعه‌ی جدید اثبات نمی‌کند مصرف کم فلاونوئیدها باعث بیماری آلزایمر می‌شود؛ بلکه این فقط اعلام نتایج گروهی از شرکت‌کنندگان را نشان می‌دهد. توجه به این نکته نیز اهمیت دارد که این مطالعه میزان مصرف فلاونوئید را ازطریق داده‌های خودگزارش‌داده کنترل کرده است؛ بنابراین، احتمال خطا وجود دارد. بااین‌حال‌، محققان می‌گویند سؤالات مربوط به تشخیص زوال عقل را از پرسشنامه حذف کرده‌اند. درنهایت، باید گفت تمام شرکت‌کنندگان بزرگ‌تر از پنجاه سال و از نژاد اروپایی بودند که این امر تعمیم‌پذیری مطالعه را محدود می‌کند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

استانداردهای ایزو و کیفیت

ملاحظاتی برای ورود محصول جدید به بازار

موانع تولید از منظر فضای کسب و کار در کشور

سهم علم اقتصاد از بحرانهای اقتصادی اخیر چقدر است؟

الفبای بازاریابی (5): شناسایی فرصتها

خصوصیات یک بازاریابی اینترنتی موفق

حامیان مالی 30 باشگاه بزرگ اروپایی

استراتژی یکپارچگی عمودی در مقابل مبادله های بازار

وبلاگ نویسی، کاری طاقت فرسا و کم درآمد

زندگینامه رندی گیج + کتاب های او

مدل فاما و فرنچ ، روشی برای پیش بینی قیمت سهام

کایزن (بهبود مستمر)

الفبای بازاریابی (2): شناخت مشتریان هدف

فروش مستقیم چیست و آیا گزینه مناسبی برای کسب و کارهای خانگی است؟

آشنایی با فرآیندهای صحیح خرید سهام در بورس اوراق بهادار

طراحی زیبا، کلید موفقیت در فروش

مطالعه کار و روش

HTTP یا HTTPS؟ چرا به یک سایت امن احتیاج دارید؟

آشنایی با رشته علوم اکچوئریال

صنفی کوچک، صنعتی بزرگ

اقدامات اولیه پیش از آغاز کسب و کار

اقتصاد روسیه از نگاه نمودارهای اقتصادی

چهار قانون برای موفقیت در مذاکره

تقلیدی نو با دومینو

7 گام برای بازبینی مجدد خودتان در سال 2020

11 عبارتی که افراد باهوش از گفتن آنها اجتناب می کنند

شعارهای تبلیغاتی کوکاکولا از سال 1886

ارتباطات با مشتری را بهبود دهید

پیش به سوی تجارتی مطمئن

فرضیه های اساسی در رشد اقتصاد

مقدمه ای بر آینده نگاری

تحلیل موازنه زمان، هزینه و کیفیت در محیط پروژه

تبلیغات تجاری در کریسمس 2012

روزنه امید از پس هر شکست و عدم موفقیت!

سیر توسعه مدیریت: مکتب اقتضایی

ارگونومی و کار زنان

استراتژیهای مدیریت برند (1): برندینگ

ایران؛ پدیدۀ المپیک به زبان مدلسازی

روند کاهشی قیمت فولاد در جهان و نگرانی برای این صنعت

نگاهی به شعارهای تبلیغاتی برخی فست فودهای جهان

شفافیت شما، کیفیت مدیریت شما را بالا می برد

شش روش قانونی برای جاسوسی رقبا

کاریکاتورهای مدیریتی (2)

حس همکاری و پیشرفت در تبلیغ بانک کشاورزی

غذای ارگانیک تولید کنیم یا نه؟ به مشتریان آموزش بدهیم تا محصول ما را بخرند!

بازاریابی جهانی برای کسب و کارهای کوچک

بزرگترین اشتباه رهبران چیست؟ پاسخ 8 کارشناس مدیریت

بزرگان تبلیغات : ویلیام برنباخ

5 درس بازاریابی از جمعه سیاه در امریکا

در آینده چه کسانی رهبران کسب و کار خواهند بود

سیاست و بازاریابی

سیاست و بازاریابی