سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مدیرعامل هواوی: پردازنده‌هایمان برای گوشی‌های هوشمند روبه‌اتمام هستند اخبار

مدیرعامل هواوی: پردازنده‌هایمان برای گوشی‌های هوشمند روبه‌اتمام هستند
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ریچارد یو، مدیرعامل هواوی، به‌تازگی در مصاحبه‌ای با آسوشیتدپرس گفته است به‌دلیل تحریم‌های شدید آمریکا، تراشه‌های هواوی روبه‌اتمام هستند و به‌زودی امکان استفاده از تراشه‌های کرین ناممکن می‌شود.

براساس گزارشی جدید رسانه‌ی آسوشیتدپرس، هواوی، بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی گوشی هوشمند در دنیا ، اعلام کرده تحریم‌های ایالات متحده باعث شده است تعداد تراشه‌هایش رو‌به‌اتمام باشد. براساس گفته‌های ریچارد یو ، مدیرعامل واحد محصولات الکترونیکی مصرفی هواوی، به‌دلیل فشارهای اقتصادی شدید ایالات متحده این شرکت از ماه آینده‌ی میلادی نمی‌تواند تراشه‌های اختصاصی خانواده‌ی کرین را بسازد و در گوشی‌هایش استفاده کند. ریچارد یو در کنفرانس 7 اوت 2020 (17 مرداد 1399) گفت: متأسفانه در دور دوم تحریم‌های ایالات متحده، تولیدکنندگان تراشه‌های ما تنها تا 15 مه 2020 (26 اردیبهشت 1399) سفارش تولید تراشه قبول کردند و تولید این تراشه‌ها 15 سپتامبر 2020 (25 شهریور 1399) به‌اتمام خواهد رسید. امسال ممکن است آخرین نسلی باشد که عرضه‌ی تراشه‌های رده‌بالای سری کرین هواوی را شاهد هستیم. طبق گزارش‌های جدید ، گوشی موردانتظار میت 40 که تاریخ عرضه‌ی آن برای سپتامبر 2020 (شهریور و مهر 1399) برنامه‌ریزی شده، احتمالا قرار است آخرین موبایلی باشد که از تراشه‌ی کرین استفاده می‌کند. هواوی درکنار داشتن کسب‌و‌کار موبایلی موفق، در حوزه‌ی تجهیزات ارتباطی به‌طور جدی فعالیت می‌کند و به شرکت‌های زیادی در سراسر دنیا تجهیزات ارائه می‌دهد. نفوذ چشمگیر هواوی در بازار، آمریکا را ترساند؛ ازاین‌رو، دولت ایالات متحده هواوی را به ایجاد بک‌دور در تجهیزات شبکه متهم کرد و گفت این شرکت ازطریق بک‌دورهای یادشده، اطلاعات مهم را استخراج می‌کند و دراختیار دولت چین قرار می‌دهد. آمریکا با استناد به همین ادعاها و ایجاد ارتباط بین دولت چین و هواوی، تحریم‌های سختی علیه این شرکت اعمال کرد. مه 2019 (اردیبهشت و خرداد 1398)، دولت ترامپ در فرمانی اجرایی، هواوی و 114 شرکت وابسته به آن را در فهرست تحریم خود موسوم ‌به Entity List قرار داد. قرارگرفتن در فهرست Entity List بدین‌معنی است که شرکت‌های آمریکایی بدون کسب اجازه‌ی مستقیم از دولت آمریکا، اجازه‌ ندارند با هواوی تجارت کنند و نمی‌توانند فناوری‌های خود را به این شرکت بفروشند. ریچارد یو: امسال احتمالا آخرین نسل از تراشه‌های سری کرین را شاهد خواهیم بود
یکی از مشکلات بزرگ تحریم‌های آمریکا این بود که گوگل ارتباطات خود را با هواوی قطع کرد که براثر آن، گوشی‌ها و تبلت‌های جدید هواوی بدون خدمات موبایلی گوگل (GMS) روانه‌ی بازار می‌شوند. هواوی برای کاهش فشارهای ناشی از تحریم، خدمات موبایلی هواوی (HMS) را معرفی کرد که شامل فروشگاه آنلاین اپ‌گالری است. هواوی تلاش کرده با توسعه‌دهندگان مختلف ارتباط بگیرد تا اپلیکیشن آن‌ها را در اپ‌گالری منتشر کند. چینی‌ها ادعا می‌کنند اپ‌گالری امروزه سومین فروشگاه اپلیکیشن‌محور برتر دنیا است. البته HMS باعث نشده میزان فروش گوشی‌ها کاهش پیدا کند. در خارج از مرزهای چین، کمتر کسی پیدا می‌شود با نبود گوگل‌پلی در گوشی‌های اندرویدی کنار بیاید. بااین‌همه، هواوی همچنان به تلاش خود ادامه می‌دهد. ترامپ برای تحریم هواوی، از لایحه‌ی قدرت‌های بین‌المللی اقتصادی در وضعیت اضطراری استفاده کرد و گفت هواوی تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا است. مدتی پیش نیز، ترامپ اعلام کرد بازه‌ی زمانی تحریم هواوی تا مه 2021 (اردیبهشت و خرداد 1400 شمسی) گسترش پیدا کرده است. افزون‌براین چند ماه، وزارت بازرگانی ایالات متحده‌ی آمریکا قانون اصلاح‌شده‌ی صادرات را وضع کرد تا شرکت‌های فعال در حوزه‌ی نیمه‌هادی نتوانند محصولات را به‌دست هواوی برسانند. وزارت بازرگانی می‌گوید هواوی سهم بزرگی در شرکت‌های نیمه‌هادی دارد و با این تحریم جدید، آمریکا تلاش می‌کند مستقیما مالکیت هواوی در شرکت‌های نیمه‌هادی را هدف قرار دهد. وزارت بازرگانی ادعا می‌کند: «این شرکت‌های نیمه‌هادی عموما محصول مستقیم برخی نرم‌افزارها و فناوری‌های آمریکایی هستند.» مقاله‌های مرتبط:
مدیرعامل هواوی: توان تحمل تحریم‌های جدید آمریکا را نیز داریم هواوی برای مقابله با تحریم‌‌ها به کارکنان نخبه خود تا 300 هزار دلار حقوق پرداخت می‌کند
قانون وضع‌شده‌ی وزارت بازرگانی باعث شد تولیدکنندگان خارجی تجهیزات نیمه‌هادی که برای تولید محصول از نرم‌افزار و فناوری‌های آمریکایی استفاده می‌کنند، بدون دریافت مجوز مستقیم از آمریکا اجازه‌ نداشته باشند محصولاتشان را به هواوی عرضه‌ کنند. شرکت صنایع نیمه‌هادی تایوان (TSMC)، بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی تجهیزات نیمه‌هادی در دنیا، ماه مه گذشته (اردیبهشت و خرداد) سفارش‌های جدید هواوی را به‌حالت تعلیق درآورد تا با قوانین جدید وضع‌شده‌ی آمریکا سازگاری پیدا کند. با وجود تحریم‌های شدید آمریکا، هواوی در اوایل ماه جاری میلادی موفق شد سامسونگ را پشت‌سر بگذارد و به بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده‌ی گوشی (ازلحاظ تعداد گوشی تولیدشده) تبدیل شود. آمار جدید مؤسسه‌ی پژوهشی کانالیس نشان می‌دهد در فاصله‌ی بین آوریل تا ژوئن 2020 (اواسط فروردین تا اواسط تیر 1399) هواوی بیش از هر شرکت دیگری در دنیا گوشی عرضه کرده است. شنبه‌ی گذشته رسانه‌ی وال‌استریت ژورنال در گزارشی مدعی شد کوالکام از دولت ترامپ خواسته اجازه‌ی عرضه‌ی تراشه‌های سری اسنپدراگون را به هواوی صادر کند تا این شرکت از تراشه‌های یادشده در گوشی‌های 5G بهره ببرد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/145516/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دو گوشی قدیمی به پایان چرخه عمر رسیدند و دیگر آپدیت نمی‌شوند

استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی

ویدیویی از کاوشگر کنجکاوی که مناطق رسوبی در مریخ را نشان می دهد

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

واتس‌اپ به ارسال پیام به شماره‌های ذخیره نشده و ورود با فیس‌آی‌دی مجهز می‌شود

توسعه روشی برای بهبود مصرف انرژی در دستگاه‌های مخابراتی

گلکسی زد فلیپ 5 از یک قابلیت هوش مصنوعی One UI 6.1 محروم است

اینترنت برای کنکور امسال قطع نمی‌شود؟

منتظر پیکسل تبلت 2 گوگل نباشید

اگر از تبلیغات داخل سیستم عامل متنفرید ویندوز 11 را آپدیت نکنید!

تعداد کاربران فعال اسپاتیفای 19 درصد رشد کرد

هوش مصنوعی شیطانی هم ساخته شد!

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

قابلیت انقلابی واتساپ معرفی شد؛ انتقال فایل بدون نیاز به اینترنت

از هوش مصنوعی تا تماس ویدیویی؛ قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن را ببینید

قابلیت عجیب P70 پرو را ببینید؛ عضو پرآوازه خانواده هواوی

طرح تعویض رایگان سامسونگ برای گوشی هایی که این مشکل را دارند

برنامه/ فکرتان را به یک اثر هنری تبدیل کنید

نمایش داستان مرموز بازی INDIKA در تریلر جدید

این ویژگی امنیتی اندروید 15 شما را از اپلیکیشن‌های مشکل‌دار نجات می‌دهد

تعهد شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی برای حفاظت از کودکان

با روش تخلیه الکتریکی آشنا شوید

با گوشی جدید هواوی می‌توان بدون اینترنت تصویر ارسال کرد!

هوش مصنوعی جدید گوگل می‌تواند جان شما را نجات دهد

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

آغاز به کار مرکز خدمات جامع سلامت فارابی کیش در گرامیداشت هفته سلامت

افتتاح پایگاه سلامت خانواده با محوریت مادر وکودک درمجتمع مسکونی مهستان کیش

فوری: رئیس‌جمهور آمریکا قانون فیلترشدن تیک‌تاک را امضا کرد

نقدها و نمرات بازی Stellar Blade منتشر شدند

ستاره هایی که درآسمان میبینیم چه اندازه ای هستند؟

افشای مشخصات پردازنده‌های اسنپدراگون X پلاس کوالکام

ناسا یک گام به کشف حیات بیگانه در مریخ نزدیک‌تر شد

خانواده شهدا پرچمداران اصلی ایثار و شهادت هستند/ نسل امروز نیازمند آشنایی با شهدا

مادسازان بازی GTA 5 را روی کنسول نینتندو سوییچ اجرا کردند

ریلمی 2 گوشی جدید و هیجان‌انگیز با نمایشگر 120 هرتز رونمایی کرد

گوشی پولستار رونمایی شد؛ وقتی خودروسازان وارد بازار موبایل می‌شوند

درآمد 5 میلیارد تومانی یکی از کاربران تلگرام با فروش نام کاربری!

هیتلر برای چه به دنبال برج ایفل بود؟

تلسکوپ فضایی جیمز وب شواهدی از وجود حیات را کشف کرده است

آپدیت بزرگ فتوشاپ؛ حالا می‌توانید با هوش مصنوعی تصاویر خلاقانه بسازید

مدل ویژه وان پلاس واچ 2 با رنگ جذاب رونمایی شد

گوشی های اختصاصی HMD رونمایی شدند؛ جایگزین‌های معنوی نوکیا

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است

تریلر داستانی Destiny 2: The Final Shape منتشر شد

همه‌جا پای یک ژن در میان است؛ حتی در لذت از موسیقی!

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی شهادت جانباز گرانقدر «سلمان کلیوند عباسی»

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های ایثارگری با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

هواوی با تکیه بر «هارمونی او اس» رویای جهانی شدن را در سر دارد