سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

ارمغان آموزش آنلاین برای اقتصاد جهان نکات خواندني

ارمغان آموزش آنلاین برای اقتصاد جهان
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - اقتصاد آنلاین / وزارت آموزش ایالات متحده پیش‌تر اعلام کرده بود بعید می‌داند مدارس این کشور ابتدای پاییز درهای خود را باز کنند تا دانش‌آموزان به‌صورت حضوری کنار یکدیگر بنشینند.
هم اکنون که آغاز سال تحصیلی جدید فرارسیده است سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) با انتشار گزارشی توضیح داد اختلال در بازگشایی مدارس به‌دنبال همه‌گیری ویروس کرونا موجب خواهد شد امریکا ضرر اقتصادی معادل 15.3 تریلیون دلاری را پیش روی خود ببیند. این گزارش همزمان با شروع سال تحصیلی در سراسر جهان منتشر شد و نشان داد ویروس کرونا و اختلال در سیستم آموزشی باعث می‌شود رشد اقتصادی جهان تا آخر سال جاری به‌طور متوسط 1.5 درصد کاهش یابد.
این سازمان بین‌المللی بجز نگرانی‌های مالی همچنین اظهار داشت که آنلاین شدن مدارس و تکیه بر سیستم‌های آموزش از راه دور به‌خاطر شیوع گسترده کووید19 موجب می‌شود دانش‌آموزان از یادگیری مهارت‌های مختلف عقب بمانند و ورود این گروه از افراد به جامعه می‌تواند مشکلاتی را در آینده به همراه داشته باشد.
این مدارس کرونازده
با پایان تعطیلات تابستانی، سال تحصیلی برای بیشتر کشورهای جهان آغاز می‌شود و به‌عبارت دقیق‌تر می‌توان گفت از اوایل ماه سپتامبر دانش‌آموزان و دانشجویان وارد کلاس‌های درس می‌شوند و دوره تحصیلی یک ساله را تا پایان ماه ژوئن ادامه می‌دهند ولی با شیوع ویروس کرونا روند همیشگی آموزش و تحصیل در جهان تغییر کرده است و امسال بیشتر کشورها تصمیم گرفتند فرآیند آموزش را به‌صورت مجازی و از راه دور سازماندهی کنند تا محصلان شبیه بسیاری از کارمندان، خانه نشین شوند. در این میان سازمان جهانی همکاری اقتصادی و توسعه طی گزارشی که این هفته منتشر کرد توضیح داد اگرچه آموزش مجازی برخی کسب و کارها را رونق می‌دهد و چرخه اقتصادی در بخش‌های مرتبط با فناوری را تقویت می‌کند، ولی این فرآیند در مجموع کاهش 1.5 درصدی رشد اقتصاد جهانی را باعث می‌شود و برای کشور امریکا به تنهایی ضرر معادل 15.3 تریلیون دلار را در پی دارد.
بر اساس این گزارش گفته شد که هم اکنون 1.2 میلیارد کودک در حدود 200 کشور مختلف که ویروس کرونا در آنها شیوع پیدا کرده است از ادامه تحصیل به شکل فیزیکی باز مانده‌اند و فرآیند آموزش برای آنها مجازی شده است. در امریکا که وضعیت زندگی مردم با فعالیت‌های سیاسی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری این کشور گره خورده است وضعیت بازگشایی مدارس به‌صورت متفاوت دنبال می‌شود. در حالی که بسیاری از خانواده‌های امریکایی به‌دلیل نگرانی‌‌های ایمنی از بازگشت فرزندان به مدارس و دانشگاه‌ها ممانعت می‌کنند، برخی دانشگاه‌ها در نخستین روزهای بازگشایی چندین مورد مبتلا به کرونا را شناسایی کردند.
دانشگاه کارولینای شمالی از بزرگ‌ترین مراکز آموزشی ایالات متحده است که کلاس‌های آن به‌صورت حضوری بازگشایی شد ولی این هفته اعلام کردند به‌دنبال شناسایی افراد مبتلا به کرونا، درهای این دانشگاه دوباره بسته شده است تا کلاس‌ها آنلاین برگزار شود. مدیر دانشگاه جان هاپکینز هم این هفته در بیانیه‌ای گفت با‌ اینکه بیشتر موارد ابتلا در خارج از فضای دانشگاه اتفاق می‌افتد، ولی مبتلایان می‌توانند این ویروس را به داخل فضای آموزشی بیاورند. دانشگاه لس‌آنجلس یونیفاید که بیش از 75 هزار کارمند دارد هم این هفته اعلام کرد هیچ یک از کلاس‌های خود را به‌صورت حضوری برگزار نمی‌کند. گزارش‌ها نشان می‌دهد در ابتدای سال تحصیلی امریکا بیش از 75 هزار دانش‌آموز و دانشجوی مبتلا به ویروس کرونا در این کشور شناسایی شده‌اند که این رقم نسبت به ماه قبل رشد 24 درصدی را نشان می‌دهد. در مجموع 70 درصد مراکز آموزشی امریکا اعلام کردند که حاضر به برگزاری هیچ گونه کلاس حضوری نیستند.
در انگلستان شرایط با اندکی تفاوت دنبال می‌شود. وزیر آموزش و پرورش این کشور معتقد است که عدم حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس مشکلاتی فراتر از آموزش کامل دروس را برای آنها به همراه می‌آورد و به همین خاطر دانش‌آموزان انگلیسی این روزها در گروه‌های مختلف دسته‌بندی می‌شوند تا خطر انتقال ویروس کرونا بین آنها کاهش یابد و در شرایط شیوع ویروس، تعداد کمتری از آنها نیاز به قرنطینه داشته باشند. در ووهان چین به‌عنوان شهری که شیوع ویروس کرونا از آن آغاز شد بیش از 2800 مدرسه ابتدایی و متوسطه با مجموع 1.5 میلیون دانش‌آموز کلاس‌های خود را به‌صورت حضوری برگزار کردند و در بلژیک هم کودکان بالای پنج سال اجازه حضور در کلاس‌های درس را یافتند.
همچنین گفته شد بیش از 12 میلیون دانش‌آموز فرانسوی این هفته در کلاس‌های درس حاضر شدند و دولت اسپانیا هم امکان ورود کودکان بالای پنج سال به کلاس‌های درس را با ماسک فراهم کرد. با وجود این در گزارش اخیر سازمان همکاری اقتصادی و توسعه گفته شد در آغاز سال تحصیلی جدید بیش از 90 درصد مدارس جهان در پی همه‌گیری ویروس کرونا تعطیل شدند.
تقویت زیرساخت‌های فناوری
دانشگاه‌ها و مدارس سراسر جهان به سه شکل سال تحصیلی را آغاز کرده‌اند. در حالت اول مدارس به‌صورت حضوری شبیه به آنچه که پیش از عصر کرونا تجربه شده بود پذیرای دانش‌آموزان هستند، در حالت دیگر کلاس‌ها به‌صورت ترکیبی برگزار می‌شود تا گروه‌های مشخص با تعداد کمتر دانش‌آموزان در روزهای خاص وارد کلاس‌های درس شوند و به‌صورت همزمان دوره‌های آنلاین برای آنها برگزار شود و در حالت دیگر تمام دوره آموزشی به‌صورت آنلاین و از راه دور در اختیار دانش‌آموزان و دانشجویان قرار می‌گیرد. با وجود این آنچه که بیش از هر زمان دیگر مهم تلقی می‌شود زیرساخت‌های فناوری کشورهای مختلف برای ارائه خدمات آموزشی آنلاین است.
مرکز آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) طی گزارشی که به‌تازگی منتشر کرده است توضیح داد، در سال جاری میلادی بیش از 90 درصد دانش‌آموزان جهان در مقاطع ابتدایی تا عالی پشت درهای بسته مراکز آموزشی مانده‌اند و میلیون‌ها نفر از آنها به زیرساخت‌های فناوری برای حضور در کلاس‌های مجازی دسترسی ندارند. بر اساس این گزارش، 826 میلیون دانش‌آموز و دانشجو به کامپیوترهای خانگی دسترسی ندارند و این در حالی است که محل زندگی 706 میلیون نفر از تمام دانش‌آموزان و دانشجویان سراسر جهان به اینترنت متصل نیست. بازگشایی آنلاین مدارس شکاف دیجیتالی بین مردم را بیش از هر‌ زمان دیگر نمایان کرده است.
یونسکو بر این باور است که دسترسی کامل به ابزارهای آنلاین یادگیری برای همه دانش‌آموزان جهان ممکن نیست و این اتفاق موجب می‌شود دانش‌آموزان و دانشجویان ساکن مناطق فقیرتر از آموزش باز بمانند. به‌عنوان مثال یک چهارم تمام دانش‌آموزان کلاس هفتم و 16 درصد دانش‌آموزان کلاس هشتم جهان به‌هیچ‌گونه ابزار فناوری نظیر رایانه شخصی، تلفن همراه یا اینترنت دسترسی ندارند و از طرف دیگر بسیاری از آموزگاران هم نحوه کار کردن با سیستم‌های آموزش مجازی را بلد نیستند. چالش بزرگی که این روزها گریبان نظام آموزش مجازی در سراسر جهان را گرفته، عدم دسترسی تعداد پرشماری از دانش‌آموزان و دانشجویان به فناوری‌های مرتبط است و از طرف دیگر بسیاری از آموزگاران توانایی کار کردن با اپلیکیشن‌ها و ابزارهای نوین فناوری را ندارند تا بتوانند دانسته‌های خود را به‌صورت مجازی در اختیار دانش‌آموزان خود بگذارند. در مجموع تاکنون بیش از 30 میلیون نفر از ساکنان کره خاکی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و حدود یک میلیون نفر از آنها جان خود را از دست داده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/153205/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

Phi-3 رونمایی شد؛ کوچک‌ترین مدل هوش مصنوعی مایکروسافت

تغییرات آب و هوایی چگونه زندگی متولدین 2024 را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟

امشب ماه کامل صورتی را رصد کنید

پیش‌بینی نگران‌کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی به وقوع می‌پیوندد

پیش به سوی کیش ایمن‌تر/ استخدام آتش نشان آقا از میان کیشوندان

شاعر کیشوند، "وعده‌ی صادق" را روایت کرد: نشست مرهم از این مژده بر جراحت قدس

ارزان‌ترین گوشی ناتینگ احتمالاً به‌زودی رونمایی می‌شود

تلسکوپ فضایی هابل 34 ساله شد

آغاز همایش ملی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور

هدست ویژن پرو وضعیت خوبی ندارد؛ احتمال بازنگری در نقشه راه اپل

کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل

جانباز سرافراز «علی طحان سفلی» به خیل همرزمان شهیدش پیوست

استودیوی Pieces Interactive با تعدیل نیرو مواجه شد

ترفندهایی برای شناخت آبلیموی تقلبی از اصل/ آبلیموی سنتی بخریم؟

شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار ‌کنند!

نشست ستاد استانی کنگره ملی شهدای غریب در گلستان برگزارشد

برنامه عملیاتی برای تسریع در امر خدمت رسانی بهتر به جامعه ایثارگری طراحی شده است

ساعت هوشمندی که اختلال در ریتم قلب را زودتر از وقوع پیش‌بینی می‌کند

دیدار معاون مددکاری و مشارکت های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران با نماینده ولی فقیه و استاندار البرز

استان البرز شهدای بزرگی را تقدیم نظام کرده است

رسیدگی به درخواست 41 متقاضی توسط سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی

قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد

دستگاه های جوجه کشی شرکت مکانیزاسیون در مسیر صادرات

سفر به دنیای ارباب حلقه ها با تریلر جدید Tales of the Shire: A Lord of the Rings

معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی  بنیاد شهید و امور ایثارگران با جمعی از جانباران قطع نخاعی دیدار کرد

اپل احتمالاً با قراردادی یک میلیارد دلاری، حق پخش مسابقات جدید فیفا را به‌دست می‌آورد

ممنوعیت آیفون؛ اول کارمندان دولت چین، حالا پرسنل ارتش کره

پیورا 70 اولترا یکی از مشکلات بزرگ گوشی‌های هواوی را برطرف کرده است

سخنگوی متا به 6 سال حبس در روسیه محکوم شد

دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند

بیلی آیلیش به بازی فورتنایت می‌آید

آپدیت بزرگ Tiny11 از راه رسید؛ نسخه سبک ویندوز 11 برای کامپیوترهای قدیمی

احتمالا خانواده آیفون 16 فاقد دکمه‌های فیزیکی خواهد بود

هند به دنبال ماموریت‌های فضایی بدون زباله تا سال 2030

میزو با گوشی «21 نوت» به بازار موبایل برمی‌گردد

مایکروسافت با همکاری متا، نسخه ایکس باکس هدست کوئست را می‌سازد

پرش فضانورد و ماجراجوی اتریشی از فاصله ی حدود 39 کیلومتری زمین

گلکسی زد فلیپ 6 احتمالاً در 7 رنگ مختلف عرضه می‌شود

عملکرد برخی از پردازنده‌های اینتل یک‌شبه 9 درصد افت کرد

سرقت اطلاعات بیماران یک شرکت آمریکایی توسط هکرها

سیستم بادبان خورشیدی پیشرفته ناسا؛ شاهکار جدید فناوری‌ فضایی!

مایکروسافت با استخدام مدیر متا برای «جابه‌جاکردن مرزهای هوش مصنوعی» آماده می‌شود

انتقاد نماینده گچساران از افزایش تعرفه اینترنت

دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند

تصاویری شگفت‌انگیز از سحابی horsehead و Orion

آیفون زیر سایه هواوی رفت

حلقه هوشمند سامسونگ ظاهراً در 8 اندازه مختلف عرضه می‌شود

ناسا نقشه ٧٢ پرواز هلیکوپتر نبوغ در مریخ را به‌ نمایش گذاشت

تلاش محمد دلاوری برای شکافتن هسته در سازمان انرژی اتمی

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!