سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

امنیت گوشی موبایل با روش‌های بیومتریک تضمین‌شده نیست اخبار

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - آیا امنیت گوشی شما ازطریق روش‌های بیومتریک مانند استفاده از حسگر اثرانگشت تضمین‌شده است یا باید به همان روش‌های سنتی مانند تعیین رمزعبور اتکا کرد؟

امنیت گوشی روزبه‌روز اهمیت بیشتری می‌یابد و تولید‌کنندگان بزرگ موبایل برای تأمین هرچه‌بیشتر آن هزینه‌های فراوانی صرف می‌کنند. به‌عنوان مثال، شرکتی مانند سامسونگ برای تضمین امنیت گوشی به‌طور متوسط میلیون‌ها دلار درزمینه‌ی توسعه‌ی تکنولوژی‌های جدید هزینه می‌کند. این هزینه‌ها موجب شده است در سال‌های اخیر، روش‌های سنتی تأمین امنیت گوشی مانند تعیین رمزعبور تا حدی به حاشیه رانده شود و روش‌های نوین بیومتریک مانند استفاده از حسگر اثرانگشت یا تشخیص عنبیه‌ی چشم و اسکن‌کردن صورت جای آن را بگیرد. آیا این روش‌های جدید به‌اندازه‌ی روش‌های قدیمی در تضمین امنیت گوشی مفید هستند؟ مقاله‌های مرتبط:
هشت افزونه‌ی جاسوسی که باید فورا آن‌ها را پاک کنید چگونه داده‌های شخصی را از دسترس مجرمان دارک وب حفظ کنیم
با وجود جذاب‌بودن روش‌های بیومتریک معرفی‌شده برای تأمین امنیت گوشی، بیانیه‌‌ی جدید سامسونگ به پرسش مذکور جواب منفی می‌دهد. در بیانیه سامسونگ، به این موضوع اشاره شده است به‌کمک برخی از قاب‌های شفاف گوشی یا محافظ‌هایی که برای جلوگیری از آسیب‌دیدن صفحه‌نمایش تلفن‌های همراه ساخته و در بازار فروخته می‌شود، می‌توان امنیت گوشی را در بسیاری از اعضای خانواده‌ی گلکسی مانند گلکسی اس 10 ، گلکسی اس 10 پلاس ، گلکسی اس 10 نسخه 5G ، گلکسی نوت 10 و گلکسی نوت 10 پلاس تهدید کرد و سیستم امنیتی حسگرهای حسگر اثرانگشت این محصولات را دور زد. این بدین‌معنی است که می‌توانید با خرید محافظ صفحه‌ای دودلاری امنیت گوشی چندصد یا حتی بیش از هزاردلاری را به‌خطر بیندازید که رقم چشمگیری صرف فناوری‌های ایمنی به‌کار‌رفته در آن شده است. درواقع، برای بازکردن قفل یکی از پرچم‌داران سامسونگ به داشتن چاپگر سه‌بعدی و دوربین گران‌قیمت و باکیفیت یا قالب‌های پیشرفته برای شبیه‌سازی اثرانگشت صاحب گوشی نیازی نخواهد بود و فقط به‌کمک محافظی ارزان‌قیمت می‌توان از خندق‌های امنیت گوشی به سلامت عبور کرد.
روش‌های بیومتریک حفظ امنیت گوشی در ابتدای کار هیاهوی فراوانی به‌پا کردند؛ اما در طول زمان، کاستی‌های آن‌ها به‌تدریج آشکار شد؛ تا جایی که اکنون می‌توان ادعا کرد این روش‌های نوین چندان مطمئن نیستند. درعوض، روش‌های قدیمی حفظ امنیت گوشی مانند تعیین شماره‌ی شناسایی یا پین (PIN) یا تعیین رمزعبور کمی دشوارترند؛ اما قابلیت اتکای بیشتری دارند و کاربردی‌تر هستند. یکی از دلایل این امر آن است که در روش‌های بیومتریک، مانند سیستم تشخیص صورت یا عنبیه‌ی چشم و حسگر اثرانگشت، به‌شکل ساده‌تری می‌توان صاحب گوشی را به باز‌کردن قفل و عبور از سیستم امنیت گوشی مجاب کرد. به‌عنوان مثال، نزدیکان شما می‌توانند با حیله‌گری گوشی موبایل را هنگام صحبت مقابل صورتتان بگیرند و قفل آن را بازکنند یا اینکه هنگام خواب به‌سراغتان بیایند و با استفاده از سیستم حسگر اثرانگشت حفاظ امنیت گوشی را پشت‌سر بگذارند. در پاره‌ای اوقات، انجام این کار فقط با داشتن تصویری از صورت صاحب گوشی یا قاب سیلیکونی ساده نیز امکان‌پذیر خواهد بود؛ در‌حالی‌که به‌کارگیری چنین روشی ازطریق یافتن رمزعبور گوشی تا حدی دشوارتر است.
شایان ذکر است در برخی از کشورهای پیشرفته، عبور از سیستم مبتنی‌بر ویژگی‌های بیومتریک امنیت گوشی ازنظر قانونی نیز درمقایسه‌با روش‌های سنتی ساده‌تر است. به‌عنوان مثال، پلیس یا سایر مقام‌های قانونی در شرایط خاص می‌توانند شما را مجاب کنند به‌کمک حسگر اثرانگشت یا سیستم تشخیص صورت و عنبیه‌ی چشم قفل گوشی خود را بازکنید و اطلاعات موجود در آن را دراختیار آن‌ها قرار دهید؛ اما در‌عین‌حال، نمی‌توانند ازنظر قانونی شما را وادار کنند رمزعبور گوشی خود را دراختیارشان قرار دهید. بنابراین؛ استفاده از رمزعبور برای حفظ امنیت گوشی در چنین شرایطی منطقی‌تر به‌نظر می‌رسد. مزیت دیگر استفاده از روش‌های سنتی درمقایسه‌با روش‌های بیومتریک در حفظ امنیت گوشی قابلیت تغییر و بازیابی آن‌ها است. به‌عنوان مثال، دارنده‌ی تلفن‌همراه هروقت امنیت گوشی خود را در خطر ببیند، می‌تواند رمزعبور خود را تغییر دهد؛ اما این کار درباره‌ی اثرانگشت یا ویژگی‌های صورت امکان‌پذیر نخواهد بود. درواقع، اگر اطلاعات بیومتریک حفظ امنیت گوشی لو برود، امکان تغییر آن‌ها وجود ندارد و کار چندانی از صاحب گوشی برای مقابله با نفوذ هکرها ساخته نیست. با توجه به اینکه در‌حال‌حاضر گوشی موبایل به‌عنوان هویت افراد شناخته می‌شود و بسیاری از امور مالی و شخصی آن‌ها ازطریق تلفن‌همراه حل‌و‌فصل می‌شود، حفظ امنیت گوشی از اهمیت دوچندانی برخوردار است. بنابراین، میزان کارایی روش‌های حفظ امنیت گوشی نباید فدای جذابیت و راحتی و پیشرفته‌بودن ظاهر آن‌ها شود.
درمجموع، می‌توان به‌منظور حفظ امنیت گوشی نکات زیر را مدنظر قرار داد: اگر از سیستم‌های سنتی حفظ امنیت گوشی مانند رمزعبور استفاده می‌کنید، سعی کنید تنبلی را کنار بگذارید و از تعداد کاراکترهای بیشتر و ترکیبات پیچیده‌تری برای تعیین رمزعبور بهره بگیرید که به‌راحتی نتوان آن را رمزگشایی کرد؛ سعی کنید در گوشی‌های هوشمند از سیستم قفل مبتنی‌بر الگو استفاده نکنید. به‌عنوان مثال، برخی از افراد برای بازکردن قفل موبایل خود باید تصویری شبیه به حرف N را بر نمایشگر گوشی خود رسم کنند. چنین الگوهایی در قیاس با تعیین رمزعبور یا شماره‌ی شناسایی شخصی، احتمال بیشتری دارد لو برود. هنگام فعال‌بودن بلوتوث یا استفاده از اینترنت‌های عمومی از فعال‌کردن قابلیت‌هایی مانند قفل هوشمند پرهیز کنید؛ سعی کنید پیش از خریدن گوشی جدید با سیستم‌های مختلف شناسایی صورت و تفاوت‌های موجود میان آن‌ها آشنا شوید. آن دسته از تلفن‌های همراهی که از اینفرارد یا لیزر برای اسکن‌کردن چهره استفاده می‌کنند، ازنظر حفظ امنیت گوشی در رتبه‌ی بالاتری درمقایسه‌با محصولاتی قرار می‌گیرند که برای این کار فقط به دوربین جلو گوشی متکی هستند؛ اگر از گوشی‌های اندرویدی مجهز به سیستم‌عامل اندروید پای یا نسخه‌های جدیدتر استفاده می‌کنید، بهتر است قابلیت قفل‌کردن (Lockdown Mode) را فعال کنید. پس از انجام این کار، می‌توانید بسیاری از سیستم‌های بازکردن قفل گوشی را غیرفعال و تنها از سیستم رمزعبور یا شماره شناسایی شخصی (PIN) استفاده کنید؛ سعی کنید با تمام سیستم‌ها و قابلیت‌های حفظ امنیت گوشی خود آشنا شوید. به‌عنوان مثال، برخی از تلفن‌های همراه جدید امکان دسترسی به تعدادی از اپلیکیشن‌ها یا محتویات موجود در گوشی را ازطریق حسگر اثرانگشت فراهم می‌کنند؛ سعی کنید به‌سراغ خرید آن دسته از محصولاتی بروید که سازندگان معتبرتر و شناخته‌شده‌تری دارند و مهم‌تر از همه به‌روزرسانی‌های امنیتی بیشتری برایشان عرضه می‌شود؛ در تمام موارد، حفظ امنیت گوشی خود را جدی بگیرید و تنها به دورکردن آن از دسترس افراد غریبه اکتفا نکنید. تجربه نشان داده است امکان به‌خطر‌افتادن امنیت گوشی از راه دور بیشتر از هنگامی است که افراد نزدیک به‌شکل فیزیکی به آن دسترسی داشته باشند. شما چه روش‌هایی برای حفظ امنیت گوشی پیشنهاد می‌کنید؟ اگر روشی به‌ذهنتان می‌رسد که در این مطلب به آن اشاره نشده، می‌توانید آن را با زومیت و کاربران آن در میان بگذارید.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/93835/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خودروساز سرشناس به جمع گوشی‌سازان می‌پیوندد

اینتل از بزرگ‌ترین کامپیوتر نورومورفیک جهان رونمایی کرد

فرود فضانورد روسی با سرعت ونتاج کوپه استون مارتین بر روی قطب شمال!

اندروید 15 برنامه‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند

ابداع روش جدیدی برای نابودی سرطان

ساخت و ساز در کیش باید الگوی صنعت ساختمان سازی در کشور باشد

مدل جدید گوشی ارزان گلکسی F15 سامسونگ عرضه شد

موج تعدیل نیرو به خالق هوش مصنوعی Stable Diffusion رسید

لحظه‌ای بزرگ در انتظار لپ‌تاپ‌های ویندوزی است

در دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با مدیران ارشد بیمه دی مطرح شد؛ بیمه دی موجب رضایتمندی خانواده‌‌ی بزرگ ایثار و شهادت و مایه‌ی آبرومندی در دولت گردید

انیمیشن دیدنی ناسا از قمر سیاره مشتری

یک لرزه‌سنج مسافر ماه می‌شود!

انتصاب سرپرست جدید موسسه آموزشی علوم وفنون کیش

اعلام برنامه های هفته سلامت در نشست رییس مرکزتوسعه سلامت با خبرنگاران

نشست هم اندیشی با تشکل‌های ایثارگر استان کرمانشاه

بنچمارک ناامیدکننده چیپست جدید Kirin 9010 هواوی

بنیاد شهید تا پایان فروردین 1403 ، حدود 2 هزار میلیارد تومان به بیمه دی بدهی دارد

مارک زاکربرگ: دستگاه جدیدمان مغز را می‌خواند

هاوینگ چهارم بیت کوین انجام شد؛ آیا شاهد پرواز قیمت پادشاه رمزارزها خواهیم بود؟

پیکسل 9 پرو در اولین تصاویر زنده درکنار آیفون 14 پرو مکس فاش شد

ویژگی احتمالی بعدی اندروید، در آیفون وجود ندارد

پنگوئن رباتیک با سرعت و چالاکی در زیر آب حرکت می‌کند

نمایی از داخل کپسول فضانوردی Orion

سهام انویدیا سقوط کرد؛ بدترین روز غول سازنده تراشه از مارس 2020

سرورهای بازی LittleBigPlanet 3 برای همیشه خاموش شد

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

کاخ رسانه تصاویر جالبی از فرود مجدد فالکون 9

جامعه ایثارگری از بنیاد شهید و امور ایثارگران انتظاری جز تکریم ندارند

انتشار آپدیت HyperOS برای این گوشی‌ محبوب شیائومی آغاز شد

رئیس سامسونگ ثروتمندترین فرد در کره جنوبی شد

بازی/ Evil Lands؛ نبردی میان قهرمانان و شیاطین

روشی برای نقشه‌برداری از نانوحفره‌های روی غشاء ارائه شد

نروژ بزرگترین کشتی‌های هیدروژنی جهان را می‌سازد

آپدیت جدید بازی Marvel’s Spider-Man 2 منتشر شد

اینتل بزرگترین رایانه نورومورفیک جهان را ساخت

با تمام توان پیگیر حل مشکلات جامعه ایثارگری استان هستیم

جایگاه و شان ایثارگران معزز در این نظام بسیار بالا و ویژه است

پاسخگویی سلمانی به جامعه ایثارگری در میز خدمت نماز جمعه تبریز

برگزاری اولین همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان با حضور مدیرکل حقوقی و معاضدت قضایی بنیاد شهید و امور ایثارگران

دیدار دکتر رئیسی با مادر شهیدان طوسی و مادربزرگ شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان

هواوی مچ‌بند جدیدی با الهام از اپل واچ می‌سازد؟

پیست مسابقات فرمول یک با آسفالت نانویی روکش شد

بازی Kena: Bridge of Spirits احتمالا به Xbox Series X/S خواهد آمد

مطالعه جدید؛ ژن‌های قدرت می‌توانند از ما در برابر بیماری و مرگ زودرس محافظت کنند

تصاویری شگفت‌انگیز از سحابی Orion

سامسونگ سریع‌ترین حافظه LPDDR5X جهان را معرفی کرد

آتشفشان‌های خشن، قمر مشتری را برای میلیاردها سال شکسته اند

چین برای ارسال 3 فضانورد به مدار آماده می‌شود

برگزاری نخستین جشنواره گندم، نان و شیرینى در جزیره کیش

نمایش انیمیشن پاندای کونگ فو کار 4 درسینما لبخند کیش