سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

پیکسل 4، آیفون 11، گلکسی S10E یا وان‌پلاس 7T؟ استارت آپ

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدتی است که گوگل دو گوشی پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال را به بازار معرفی کرده است. این دو گوشی قرار است تا به‌صورت مستقیم با محصولات سامسونگ، اپل و وان‌پلاس مقابله کنند و بازار گوشی‌های هوشمند را به‌دست بگیرند. درهرصورت اگر قصد خرید یک پرچم‌دار قدرتمند را دارید، انتخاب شما به یکی از محصولات این چند شرکت محدود می‌شود. مقایسه مستقیم این پنج محصول در کنار هم می‌تواند به انتخابی دقیق‌تر برای کاربران منجر شود.
برترین‌ها: مدتی است که گوگل دو گوشی پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال را به بازار معرفی کرده است. این دو گوشی قرار است تا به‌صورت مستقیم با محصولات سامسونگ، اپل و وان‌پلاس مقابله کنند و بازار گوشی‌های هوشمند را به‌دست بگیرند.
درهرصورت اگر قصد خرید یک پرچم‌دار قدرتمند را دارید، انتخاب شما به یکی از محصولات این چند شرکت محدود می‌شود. مقایسه مستقیم این پنج محصول در کنار هم می‌تواند به انتخابی دقیق‌تر برای کاربران منجر شود.
صفحه‌نمایش
روی کاغذ صفحه‌نمایش پیکسل 4 ایکس‌ال از دیگر گوشی‌های موجود در این لیست قوی‌تر است. هرچند در عمل می‌توان صفحه‌نمایش گلکسی S10E را، بهترین صفحه‌نمایش موجود در پرچم‌دار‌های مقایسه شده در این مقاله دانست.
گلکسی یک صفحه‌نمایش 5.8 اینچی دارد که از فناوری AMOLED بهره می‌برد. همین موضوع باعث شده تا در گلکسی، ترکیب رنگ‌ها و پردازش فریم‌ها به بهترین شکل ممکن انجام شود.
ایکس ال نیز یک صفحه‌نمایش 6.3 اینچی OLED دارد که تراکم پیکسلی بسیار مناسب 537 را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. در نظر داشته باشید که تمامی پنج گوشی مقایسه شده از تراکم‌های بالای 300 بهره می‌برند که عملاً برای چشم انسان قابل مشاهده نیست و تنها هزینه تمام شده گوشی را افزایش می‌دهد.
وان‌پلاس 7T نیز به صفحه‌نمایش AMOLED مجهز شده است، اما کیفیت صفحه‌نمایش در صورت مقایسه مستقیم، از گلکسی پایین‌تر است. صفحه‌نمایش ناامیدکننده لیست ما نیز به آیفون 11 اختصاص دارد که از نوع ال‌سی‌دی است و تراکم ضعیف 326 پیکسل در هر اینچ را به خود اختصاص داده است.
وزن گوشی

وزن گوشی یکی از مواردی است که کمتر به آن توجه می‌شود، اما در استفاده بلندمدت از گوشی بسیار تأثیرگذار است. یک گوشی سبک‌تر می‌تواند انتخابی مناسب‌تر برای کاربرانی باشد که مدت‌زمان زیادی را به فعالیت با گوشی اختصاص می‌دهند.
استفاده یک دسته از گوشی نیز در گوشی‌های سبک‌تر و با ارگونومی مناسب، بسیار ساده‌تر و لذت‌بخش است. در مقایسه وزنی نیز گلکسی با وزن بسیار مناسب 150 گرم، برنده موفق این بخش است. پیکسل 4، حدود 162 گرم وزن دارد، اما وان‌پلاس، آیفون و پیکسل ایکس‌ال، وزنی بالای 190 گرم را به خود اختصاص داده‌اند.
دوربین اصلی

دوربین اصلی پیکسل 4 و پیکسل 4 ایکس‌ال، از یک لنز 16 مگاپیکسلی تله‌فوتو و یک لنز 12.2 مگاپیکسلی واید تشکیل شده است. آیفون نیز یک لنز 12 مگاپیکسلی واید و یک لنز 12 مگاپیکسلی التراواید دارد.
گلکسی از لنز اصلی 15 مگاپیکسلی التراواید بهره می‌برد که در عمل، از کیفیت بالایی برخوردار است. هرچند برنده این بخش را باید وان‌پلاس دانست که یک لنز 48 مگاپیکسلی واید، 16 مگاپیکسلی التراواید و 12 مگاپیکسلی تله‌فوتو را در کنار هم قرار داده است.
تصاویر ثبت‌شده با وان پلاس آن‌قدر با کیفیت است که در عمل می‌توان آن را با دوربین‌های حرفه‌ای و شبه حرفه‌ای مقایسه کرد. پیکسل 4 و گلکسی و آیفون 11 نیز با فاصله‌ای نه‌چندان زیاد در رده‌های بعد از وان پلاس قرار می‌گیرند.
دوربین سلفی

استفاده از دوربین سلفی در سال‌های اخیر و با محبوبیت بالای شبکه‌های اجتماعی، افزایش یافته است. یک دوربین سلفی خوب در انتخاب بسیاری از کاربران جوان گوشی‌های هوشمند تأثیرگذار است. موضوعی که به نظر می‌رسد وان پلاس به آن توجه ویژه‌ای داشته است.
دوربین سلفی به‌کاربرده شده در وان‌پلاس 7T، یک لنز 16 مگاپیکسلی بسیار با کیفیت است که بهترین وظیفه خود یعنی ثبت تصاویر را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهد. درواقع وان‌پلاس سعی کرده تا از امکانات جدیدتر مثل Face ID فاصله بگیرد و تنها تمرکز خود را بر روی کیفیت بگذارد.
دوربین سلفی در گلکسی 10 مگاپیکسلی است، اما کیفیتی بهتر از دوربین 12 مگاپیکسلی آیفون دارد. گوگل نیز از یک لنز 8 مگاپیکسلی در گوشی‌های پیکسل 4 استفاده کرده که کیفیتی متوسط دارند.
سخت‌افزار

استفاده از پردازنده Qualcomm Snapdragon 855 Plus در گوشی وان‌پلاس باعث شده تا عملاً این گوشی را بتوان قوی‌ترین پرچم‌دار بازار در زمان نوشتن این مقاله دانست. سه گوشی گلکسی و پیکسل نیز به نسخه قدیمی‌تر این پردازنده یعنی Qualcomm Snapdragon 855 مجهز شده‌اند که کمی از پردازنده وان‌پلاس ضعیف‌تر است.
اپل در آیفون 11 از پردازنده اختصاصی خود با نام Apple A13 Bionic بهره برده است که به ادعای این شرکت، قوی‌ترین پردازنده موبایل است. هرچند در عمل می‌توان Qualcomm Snapdragon 855 Plus را با 8 گیگابایت رم اختصاصی همراه شده در وان‌پلاس 7T، قدرتمندتر دانست.
این موضوع را در نظر داشته باشید که این تفاوت‌ها بیشتر در بنچ‌مارک و بازی‌های بسیار سنگین، نمایان می‌شوند و در استفاده روزمره شما شاهد تفاوتی خاص در سرعت باز شدن برنامه‌ها و بازی‌ها نخواهید بود. هرکدام از این پنج گوشی به نحوی طراحی شده‌اند که بهترین تجربه ممکن از سیستم‌عامل انتخابی را در اختیار شما قرار دهند.
باتری

گوگل در پیکسل 4 از یک باتری 2,800mAh استفاده کرده و در مدل ایکس‌ال باتری را به 3,700mAh ارتقا داده است. گلکسی نیز یک باتری 3,100mAh دارد و وان‌پلاس هم به یک باتری 3,800mAh مجهز شده است.
اپل، اطلاعات مربوط به باتری آی‌فون 11 را مخفی نگه داشته و نمی‌توان به‌درستی حدس زد که از چه مقدار باتری در این گوشی استفاده شده است. هرچند در عمل این اپل است که عملکرد بهتری را در مدت‌زمان استندبای و استفاده از گوشی به خود اختصاص می‌دهد.
عملکردی که بدون شک، بیشتر از باتری، به سیستم‌عامل اختصاصی این شرکت مربوط است. اندروید در نسخه 10 هم نتوانسته مشکلات باتری را به‌طور کامل پشت سر بگذارد و همین موضوع به نقطه‌ضعفی اساسی در گوشی‌های اندرویدی تبدیل شده است.
درگاه شارژ و هدفون

اپل در آیفون 11 از درگاه Lightning استفاده کرده که تا حدود زیادی یک درگاه منسوخ است. اصرار اپل به استفاده از درگاه‌های انحصاری شرکت خود، هیچ دلیل عقلانی ندارد و تنها به مشکلاتی از جمله نبود شارژر در مواقع نیاز منجر می‌شود.
چهار گوشی دیگر به درگاه استاندارد USB-C مجهز هستند که در دو سال اخیر در بیشتر گوشی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. بااین‌حال برنده این بخش را باید گلکسی دانست که به یک درگاه هدفون نیز مجهز شده است. درگاهی که برای بسیاری از کاربران کلاسیک گوشی‌های هوشمند، پر اهمیت است.
امکانات جانبی

مقایسه امکانات جانبی این پنج گوشی تا حدود زیادی جذاب است، زیرا همه این پرچم‌داران قصد دارند تا با ارائه بهترین امکانات، کاربران بیشتری را به خود جذب کنند. از نظر امنیتی سه گوشی پیکسل 4، ایکس‌ال و آی‌فون، به حسگر اثر انگشت مجهز نشده‌اند و تنها از طریق Face ID، کاربر اصلی را تشخیص می‌دهند.
حسگر اثر انگشت در گلکسی بر روی دکمه پاور تعبیه شده که یک فناوری کهنه به حساب می‌آید. بااین‌حال می‌توان برنده امنیتی را نیز وان پلاس دانست که حسگر اثر انگشت را در زیر صفحه‌نمایش تعبیه کرده است.
هر پنج گوشی مقایسه شده در این مقاله، ضد آب هستند، اما وان‌پلاس تنها گوشی این لیست است که هزینه لازم را برای خرید لیسانس IP68 پرداخت نکرده است. این شرکت ادعا کرده که عدم پرداخت این هزینه باعث شده تا قیمت تمام شده گوشی کاهش پیدا کند.
قیمت

اگر در هرجای دنیا غیر از ایران زندگی می‌کردید، بدون شک خرید وان‌پلاس را با قیمت 600 دلاری ارائه شده توسط این شرکت به شما پیشنهاد می‌کردیم. هرچند زندگی در ایران باعث شده تا این گوشی عملاً به یک کالای نایاب در بازار فناوری تبدیل شود و در نتیجه قیمتی بالاتر از قیمت واقعی را به خود اختصاص دهد.
سامسونگ نیز قیمت 750 دلاری را برای پرچم‌دار خود انتخاب کرده که قیمتی منطقی، اما گران است. اپل را می‌توانید در نسخه‌های مختلف با قیمت 699، 749 و 849 دلاری خریداری کنید.
پیکسل نیز در مدل ساده، 799 و 899 دلار قیمت‌گذاری شده، اما ایکس‌ال 899 و 999 دلار قیمت دارد. با این اوصاف از نظر قیمت نیز در سطح جهانی، وان‌پلاس با فاصله‌ای مناسب، برنده این بخش است. هرچند در ایران پیدا کردن محصولات سامسونگ با گارانتی مناسب، ساده‌تر از خرید محصولات اپل، گوگل و وان‌پلاس است.
برنده نهایی

گوگل سعی کرده در پیکسل 4، مشکلات گوشی‌های قبلی خود را پشت سر بگذارد. موضوعی که این شرکت تا حدود زیادی به آن دست پیدا کرده و پیکسل 4 و ایکس‌ال را می‌توان محصولاتی با کیفیت، اما کم‌وبیش گران دانست.
سامسونگ نیز رویه خود را تغییر نداده و بهترین صفحه‌نمایش بازار را در کنار بهترین سخت افزار در دسترس، به شما ارائه می‌دهد. هرچند هیچ‌گونه تخفیفی در قیمت گذاری‌های این شرکت وجود ندارد.
آیفون نیز که در ایران با تحریم‌های دو طرفه روبرو است و عملاً نمی‌توان به‌عنوان یک گوشی عادی از آن یاد کرد. هرچند در سطح بین‌المللی این گوشی از بهترین خرید‌های بازار به حساب می‌آید.
با این اوصاف وان‌پلاس 7T را می‌توان یک خرید اقتصادی مناسب دانست که روی کاغذ، از چهار گوشی دیگر قدرتمندتر است و عملاً هیچ‌گونه نقطه‌ضعفی ندارد. پشتیبانی نرم‌افزاری شرکت وان‌پلاس از گوشی‌های خود بسیار مناسب است و علاوه بر این از بهترین مواد اولیه در تولید گوشی‌های این شرکت استفاده می‌شود.
البته این موضوع را باید در نظر داشت که محصولات وان‌پلاس از پشتیبانی سخت‌افزاری ضعیفی در ایران برخوردار هستند. هرچند میزان خرابی در محصولات این شرکت بسیار پایین است، اما باز هم نمی‌توان بازار تعمیرات وان‌پلاس را چندان امیدوارکننده در نظر گرفت.
منبع: Cnet
سهیل بالینی

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/95063/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تشکیل کمیته های تخصصی شورای سلامت کیش / تشکیل اولین کمیته تخصصی دندانپزشکان در راستای اجرای طرح سلامت پایدار هم زمان با روز دندانپزشک

سفر سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام به شهرستان ایوان

ثبت گزارش جامعه هدف بنیاد شهید و مردم با مراجعه به سامانه سوت زنی

جشنواره نان و شیرینی کیش به دلیل شرایط نامناسب جوی از 30 فروردین آغاز می شود

مدیرکل بنیاد استان آذربایجان شرقی به مشکلات 50 نفر از مراجعا رسیدگی کرد

تجلیل استاندار یزد از خانواده شهدای ارتش

فناوری روز دنیا در خدمت بهداشت کیشوندان/ از جدیدترین دستگاه ماموگرافی کشور در بیمارستان کیش بهره‌برداری شد

توسعه تجهیزات و ارتقای خدمات بیمارستان؛ راهبرد اصلی سازمان‌ منطقه آزاد کیش در حوزه سلامت

باران رحمت در کیش؛ شب پرتلاش نیروهای شرکت عمران، آب و خدمات برای جلوگیری از آب‌گرفتگی معابر جزیره

دیدار تشکل‌های شاهد و ایثارگر با معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری

پیام تسلیت دکتر رئیسی در پی درگذشت پدر شهیدان «دهنوی»

انتصاب جدید در سازمان منطقه آزاد کیش

صبر و ایثار خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر درس آموز است

اقدامات سازمان اقتصادی کوثر منجر به خودکفایی‌های بزرگ در حوزه اقتصادی شد

مدیرکل بنیاد شهید کرمانشاه بر شناساندن سبک و سیره عملی شهدا به جوانان تآکید کرد

افزایش تعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران با آموزش و پرورش برای توسعه فعالیت های فرهنگی

مدارس کیش فردا 28 فروردین غیر حضوری شد

برگزاری جلسه شورای معاونان و اطلاع رسانی بنیاد استان سمنان

تجمع مردم یزد در گلزار شهدا و قدردانی از پاسخ مقتدرانه سپاه

حل مشکلات جامعه ایثارگری نیازمند مشارکت دستگاه هاست

سال 1401 ؛ سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»

جلسه شورای سیاستگذاری ستاد کنگره شهدای استان البرز برگزار شد

مادر شهیدان والامقام «انصاری رامندی» به لقاءالله پیوست

«حفظ نظم و انضباط اداری» و «پاسخگویی حداکثری به جامعۀ هدف» پایه و اساس خدمت است

پلمپ یک واحد پذیرایی گرانفروش در جزیره کیش

رئیس جمهور در پیامی درگذشت پدر شهیدان «خرسندیان» را تسلیت گفت

عملیات عمرانی طرح جامع گلزار شهدای قزوین آغاز می‌شود

تکریم مدیرکل بنیاد کرمانشاه از ایثارگران شهرستان جوانرود

همه فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد آذربایجان شرقی استخدام می‌شوند

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

یادواره شهدای معلم حوادث تروریستی آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان

مادر گرامی شهیدان «فرشیدفر» به فرزندان شهیدش پیوست

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «دهنوی»

سفر سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام به شهرستان دره شهر

حملات موشکی به سرزمین صهیونیستی دل خانواده‌های شهدا و ایثارگران را شاد کرد

گردهمایی از جنس غرور و اقتدار ملی در جزیره کیش/ شادی وصف ناپذیرکیشوندان از عملیات وعده صادق سپاه

با لغو پروازها، اقامت هتلی مسافران کیش تمدید شد

بیانیه مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در حمایت از اقدام نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در تنبیه رژیم صهیونیستی

تمدید اقامت هتلی مسافرانی که پروازشان لغو شده در جزیره کیش

حمایت بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد از اقدام شجاعانه سپاه پاسداران

برنامه ریزی جهادی برای استفاده حداکثری از آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد

اجتماع بزرگ مردم انقلابی کیش در حمایت از پاسخ دندان شکن رزمندگان اسلام به رژیم صهیونیستی

برگزاری مراسم اختتامیه فعالیت‌های قرآنی ماه مبارک رمضان بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس

مادران شهدا آیه های ایثار و گنجینه های استواری و صبر هستند

تکریم 5 عضو جامعۀ ایثارگری تبریز توسط سلمانی

هفتمین روز شهادت شهید مدافع امنیت محسن حسین نیا در بهنمیر مازندران برگزار شد

وعده صادق هژمونی اسرائیل و استکبار جهانی را در هم شکست

تقدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران از شرکت بیمه دی

آخرین وضعیت کارگروه رسیدگی به وضعیت اینترنت اعلام شد

پیشتازی وزارت ارتباطات در صدور مجوزهای الکترونیکی