سیاست و بازاریابی
فروشگاه اپیک گیمز باعث افت درآمد بازار بازی‌های PC شده است
يکشنبه 6 بهمن 1398 - 22:51:29
آخرین خبر فناوری
سیاست و بازاریابی - فروشگاه اپیک گیمز باعث افت درآمد بازار بازی‌های PC شده است 2
سایز متن الف الف
لینک کوتاه در کلیبرد کپی شد! http://akhr.ir/6014200
٠
٠
زومجی / براساس گزارش مت پیسکاتلا، تحلیلگر وبسایت NPD، فروشگاه آنلاین اپیک گیمز استور در کاهش مجموع فروش دیجیتالی بازی‌های پی‌سی در تمامی بسترها از جمله استیم، نقش داشته است.
در کانال آی‌تی و ™CanaleIT هم کلی عکس و ویدئوی دسته اول و جذاب داریم
به‌نظر می‌رسدکه رقابت، الزاماً موجب ایجاد یک بازار فروش سالم نمی‌شود. براساس گزارش مت پیسکاتلا (Mat Piscatella)، متخصص تحلیل و بررسی آمار فروش بازی‌های ویدیویی، معرفی فروشگاه آنلاین اپیک گیمز استور در بازار فروش بازی‌ها پی‌سی، موجب کاهش مجموع مبالغ پرداختی کاربران برای خرید محتوای این پلتفرم در میان تمامی بسترهای عرضه و فروش آنلاین بازی‌های ویدیویی شده است. درحالی‌که هدف از راه‌اندازی پلتفرم‌های توزیع و فروش متعددی مانند استیم و اپیک گیمز، افزایش نوآوری و رقابت بین این فروشگاه‌ها بیان شده، گزارشات جدید نشان می‌دهند که این اقدام تنها موجب دور شدن بخشی از مصرف‌کنندگان از این بازار شده است.
این ادعا از سوی مت پیسکاتلا در گروه آنالیز و بررسی NPD مطرح شده است. پیسکاتلا، در اکانت توییتر خود به نقل از شرکت NPD and the Electronic Software Association گزارش می‌کند که با وجود افزایش 2 درصدی درآمد حاصل از فروش نرام‌افزار در سال 2019، مجموع فروش محتوای دیجیتالی پلتفرم پی‌سی در سال 2019 در مقایسه با موعد مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
پیسکاتلا در پست توییتری خود می‌نویسد:
جنگ بزرگی که میان پلتفرم‌های توزیع و فروش محتوای پی‌سی در سال 2019 جریان داشت، موجب افزایش تمایل مصرف‌کنندگان برای صرف هزینه‌ی بیشتر در این حوزه نشده است. اولویت‌هایی مانند افزایش حق انتخاب و ارتباط و تعامل با مصرف‌کنندگان و به حداقل رساندن سردرگمی آن‌ها که در سال 2019 کمتر مورد توجه قرار گرفته بود، نهایتاً منجر به افت درآمد بازار فروش پلتفرم پی‌سی شده است.
اما چرا این موضوع اهمیت دارد؟ جامعه‌ی اختصاصی کاربران پی‌سی، نسبت به حضور فروشگاه اپیک گیمز در بازار فروش بازی‌های کامپیوتری به‌طور محسوسی واکنش نشان داده است. این مجموعه، در مدت زمانی که از آغاز نسل کنونی بازی‌های ویدیویی می‌گذرد، بیشتر به‌دلیل سادگی و یکپارچگی پلتفرم استیم رشد چشمگیری را به خود دیده است. با این‌که سایر بسترهای فعال در بازار فروش پی‌سی، ازجمله GreenManGaming یا GOG Galaxy نیز طبیعتاً در این بین حاضر بودند، اما این حضور همه جانبه و نزدیک به تجربه‌ی کنسولی فروشگاه استیم بود که اطمینان بیشتری به قابلیت فروش بازی‌های کامپیوتری بخشیده بود.
فروشگاه اپیک گیمز، با توسعه‌دهندگان و ناشرانی که متمایل به عرضه‌ی انحصاری بازی‌های خود در این بستر بودند، ورود نسبتاً موفقیت‌آمیزی به این حوزه داشت. در شرایطی که اکثر سود حاصل شده به توسعه دهندگان و ناشران بازی‌ها تعلق می‌گرفت، بنیانگذار اپیک گیمز ادعا می‌کرد که متنوع سازی بازار فروش و ایجاد رقابت با قوانین و سیاست‌های (اغلب سخت‌گیرانه‌) Valve می‌تواند منجر به افزایش مجموع مبالغ پرداختی مصرف‌کنندگان و همچنین موجب ایجاد بسترهای توزیع بهتر شود.
این گزارش NPD برای اولین‌بار نشان می‌دهد که سیاست‌های کلی همواره جواب‌گو نبوده و واکنش جامعه‌ی گیمینگ نیز نسبت به آن، چندان مثبت نیست. در واقع به‌نظر می‌رسد که تقسیم جایگاه تثبیت شده‌ی استیم، به‌جای ایجاد رقابت، صرفاً موجب عقب کشیدن بخشی از مخاطبان از این حوزه شده و برخی از خریداران به جای خرید از این بسترها، تصمیم به خرید بازی روی کنسول‌ها گرفته یا به‌طور کلی از خرید آن صرف‌نظر کرده‌اند.
پیسکاتلا نیز این موضوع را تأیید می‌کند که در سال 2019 علاوه‌‌بر آثار منفی وارد شده به دو عامل حق انتخاب و ارتباط با مصرف‌کنندگان، ایجاد سردرگمی و سراسیمگی در بازار فروش نیز مشکلات جدیدی را برای کل اکوسیستم ایجاد کرده است. البته جا دارد به این نکته هم اشاره کنیم که این اتفاق، می‌تواند لزوماً به دلیل اضافه شدن یک پلتفرم جدید به کنسول‌های بازی باشد. هرچند جالب است بدانید که میزان فروش دیجیتالی محتوای کامپیوتری در کنار نسخه‌ی فیزیکی بازی‌های کنسولی، تنها مواردی بودند که در سال 2019 نسبت به قبل پسرفت داشتند.
با این‌که این اکوسیستم به‌طور کلی دچار آسیب شده است، خود فروشگاه اپیک گیمز استور در سال گذشته عملکرد موفقیت آمیزی را از خود به جا گذاشته است. براساس گزارش جدیدی که از سوی این شرکت منتشر شده، اپیک گیمز استور در اولین سال حضور خود 108 میلیون خریدار محتوای پی‌سی داشته که از میزان، 690 میلیون دلار سود خالص عاید آن‌ها شده است. شرکت ولو و فروشگاه استیم نیز با فعالیت روی نرم‌افزار‌های جدید، ویژگی‌ها و بازی‌های تازه‌ای را به پلتفرم خود اضافه می‌کنند. از جمله‌ی این موارد، می‌توان به دنباله‌ی VR و بسیار مورد انتظار بازی Half-Life اشاره کرد.

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/107187/فروشگاه-اپیک-گیمز-باعث-افت-درآمد-بازار-بازی‌های-PC-شده-است
بستن   چاپ