سیاست و بازاریابی
آیا پرچمداران سال 2020 ارزش خرید دارند؟
دوشنبه 28 بهمن 1398 - 10:11:51 AM
آخرین خبر فناوری
سیاست و بازاریابی - شهر سخت افزار / چندی قبل بود که کوالکام در مراسم Tech Summit، نسل جدید از تراشه های پرچمدار خود را با عنوان اسنپدراگون 865 معرفی کرد. این تراشه با همراهی اکسینوس 990، به عنوان تراشه پرچمدار جدید سامسونگ، در تولید گوشی های گلکسی اس 20 به کار گرفته شده است. اما با معرفی کامل مشخصات تراشه اسنپدراگون 865، شاید وقت آن رسیده است که آن را با دیگر تراشه های رده بالای موجود در بازار یعنی اسنپدراگون +885 و اپل A13 به مقایسه بگذاریم.
اگرچه سامسونگ به دلیل محدودیت در به کارگیری فناوری لیتوگرافی 7 نانومتری، فرصت تولید یک رده از تراشه های پرچمدار اسنپدراگون را از دست داد، اما توانست در سال 2019، خط تولید فناوری لیتوگرافی Extreme Ultraviolet یا EUV خود را تکمیل کند و اکنون ساخت نسل جدید از تراشه های بالارده کوالکام را عهده دار شود.
به این ترتیب باید انتظار داشت که تراشه های اسنپدراگون 865 با استفاده از دومین نسل از فناوری لیتوگرافی 7 نانومتری سامسونگ به تولید برسند. فناوری ای که شرکت TSMC، که در حال حاضر وظیفه تولید تراشه های اپل را برعهده دارد، هنوز نتوانسته به صورت کامل به آن دست پیدا کند. با توجه به این موضوع طبیعی به نظر می رسد که اسنپدراگون 865 نسبت به محصول پیشین خود یعنی اسنپدراگون +855، قدرت بهتری داشته باشد.
استفاده از تراشه اسنپدراگون 865 در گوشی های گلکسی اس 20 سبب می شود که این دستگاه ها نسبت به سریع ترین اسمارت فون اندرویدی موجود در بازار در حدود 25 درصد قدرتمندتر باشند. همچنین انتظار می رود این تراشه موجب بهبود قابل توجه قابلیت های گرافیکی این گوشی ها شود.
در کنار این قابلیت ها، انتظار می رود سری گوشی های گلکسی اس 20 به قابلیت های عالی دیگری نظیر پشتیبانی از شبکه های 5G، پشتیبانی از سنسورهای عکاسی با وضوح بالا و همچنین نرخ بروزرسانی 144 هرتزی صفحه نمایش نیز مجهز شوند.
جدول زیر می تواند مقایسه خوبی برای مشخصات سخت افزاری دو تراشه اسنپدراگون 865 و اکسینوس 990 باشد. برای مقایسه بهتر، مشخصات دو تراشه اپل A13 و اسنپدراگون +855 را هم به این جدول آورده ایم تا به عنوان مرجع مورد استفاده قرار بگیرند.
شاید با نگاهی به بهبود صورت گرفته در حوزه قدرت پردازشی و گرافیکی، به این نتیجه برسیم که تفاوت زیادی بین دو تراشه اسنپدراگون 865 و اسنپدراگون +855 وجود ندارد؛ چرا که در حال حاضر توانایی پردازنده های موبایلی در این بخش فراتر از نیاز است. اما باید توجه داشت که مهم ترین تفاوت های میان این دو تراشه، به قابلیت های جانبی آن ها مربوط می شود.
براساس ویژگی ها و قابلیت های موجود در دو تراشه اسنپدراگون 865 و اکسینوس 990، حضور ویژگی هایی نظیر سنسور دوربین 108 مگاپیکسلی، حافظه رم DDR5 و همچنین نرخ بروزرسانی 120 هرتزی برای صفحه نمایش، در سری گوشی های گلکسی اس 20 بسیار محتمل به نظر می رسد. از سوی دیگر، انتظار می رفت مودم اسنپدراگون X55 که قابلیت پشتیبانی از شبکه های مخابراتی از 2G تا 5G را در اختیار دارد نیز در تراشه اسنپدراگون 865 به صورت یکپارچه مورد استفاده قرار بگیرد، اما به نظر می رسد این مودم همچنان به صورت مجزا طراحی شده است.
انتظار می رود در کنار این قابلیت های عالی، بهترین نسخه از گوشی های گلکسی اس 11 قادر به ثبت ویدیوهای با وضوح 8K نیز باشد و حداکثر سرعت دانلود 7.5 گیگابیت بر ثانیه را تحت شبکه های mmWave، همچون خطوط 5G شرکت Verizon فراهم آورد. در حال حاضر بخش اعظمی از این قابلیت ها حتی بر روی لپ تاپ های گران قیمت و رده بالا نیز قابل دسترس نیستند و به همین دلیل در اختیار داشتن آن ها بر روی گوشی های هوشمند می تواند بسیار لذت بخش باشد. همه این دلایل نشان می دهند که گوشی های پرچمدار سال 2020 نسبت به محصولات کنونی، دارای قابلیت ها و ویژگی های بسیار بهتری هستند و خرید آن ها، حداقل ارزش تحقیق و بررسی را دارد.

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/111342/آیا-پرچمداران-سال-2020-ارزش-خرید-دارند؟
بستن   چاپ