سیاست و بازاریابی
گوشی تاشدنی فلکس پای 2 معرفی شد
پنجشنبه 7 فروردين 1399 - 20:03:33
سیاست و بازاریابی - فلکس پای 2، دومین نسل از نخستین گوشی تاشدنی دنیا، به‌تازگی با نمایشگر 7/8 اینچ و سخت‌افزار قدرتمند معرفی شده است.

درحالی‌که شرکت‌های گوشی‌ساز بزرگ، به‌‌ویژه سامسونگ ، سعی می‌کردند لقب نخستین گوشی تاشدنی دنیا را ازآنِ محصولات خودشان کنند، شرکتی چینی به‌نام رویول به‌شکلی غیرمنتظره از گوشی فلکس‌پای پرده‌برداری کرد . این گوشی نخستین گوشی تاشدنی دنیا محسوب می‌شد که مشکلاتی اساسی داشت و هیچ‌گاه در بازار به موفقیتی نرسید؛ اما جایگاه خاصی در بین علاقه‌مندان به دنیای فناوری دارد. سازنده‌ی فلکس‌پای به‌تازگی نسل جدید این گوشی را با نام فلکس‌پای 2 (Royole Flexpai 2) رونمایی اولیه کرده است. شرکت چینی رویول هنگام معرفی فلکس‌پای 2 مدعی شد این گوشی هوشمند تاشدنی از تمامی جوانب بهبودهای درخورتوجهی درمقایسه‌با نسل قبل به‌خود دیده است. گوشی جدید رویول به نمایشگری 7/8 اینچ با نسبت تصویر 4:3 و تراشه‌ی اسنپدراگون 865 با هسته‌های پردازشی کرایو 585 مجهز شده است. براساس گفته‌‌های بیل لیو ، مدیرعامل رویول، فلکس‌پای 2 از رم پرسرعت LPDDR5 و حافظه‌ی ذخیره‌سازی پرسرعت UFS 3.0 بهره می‌برد و از فناوری 5G در مناطقی نظیر ایالات متحده‌ی آمریکا و اروپا و چین پشتیبانی می‌کند. نمایشگر فلکس‌پای 2 درمقایسه‌با نسل قبل روشنایی و کنتراست بهتری دارد و زاویه‌ی دید کامل‌تری نیز ارائه می‌دهد.

سیاست و بازاریابی

رویول می‌گوید نسل سوم نمایشگرهای Cicada Wing در‌مقایسه‌با LCDهای پرچم‌دار 1/3 برابر گستره‌ی رنگی و 500 برابر کنتراست بهتری دارد. گوشی هوشمندی که از این نمایشگر برخوردار باشد، به‌ نوعی تراشه با درایور سفارشی‌سازی‌شده هم مجهز می‌شود. امکان بستن پنل در چندین جهت وجود دارد و حتی می‌‌توان آن را رول کرد. رویول همچنین وعده داده است نمایشگر جدیدش عملکردی عالی از خود نشان دهد. رویول نخستین‌بار هنگام برگزاری CES 2019 بر سر زبان‌ها افتاد و با حضوری غیرمنتظره به شرکتی تبدیل شد که نخستین گوشی تاشدنی دنیا را معرفی می‌کند. در آن زمان، سامسونگ و هواوی به‌شدت در حال رقابت بودند تا نخستین گوشی تاشدنی را معرفی و عرضه کنند؛ اما رویول معادلات را برهم زد. نسخه‌ی اولیه‌ی فلکس‌پای نمایشگری تاشدنی 7/8 اینچی بود و پنل AMOLED داشت. این نمایشگر از پلاستیک تاشدنی ساخته شده بود و محتوای بصری را با وضوح 1440p به‌تصویر می‌کشید. باز و بسته شدن مدل اولیه‌ی فلکس‌پای ما را یاد باز و بسته کردن کتاب می‌اندازد. طراحی فلکس‌پای به‌طورکلی چنگی به‌دل نمی‌زد و این گوشی ظاهری زمخت و نه‌چندان جذاب داشت. بسیاری از کاربران می‌گویند فلکس‌پای بیشتر از اینکه شبیه به محصولی نهایی باشد،‌ همچون نمونه‌ای اولیه از محصولی نهایی به‌نظر می‌رسد.

سیاست و بازاریابی


http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/116277/گوشی-تاشدنی-فلکس-پای-2-معرفی-شد
بستن   چاپ