سیاست و بازاریابی
پکن ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا را به فروش اجباری ترجیح می‌دهد
شنبه 22 شهريور 1399 - 10:47:19
سیاست و بازاریابی - اپلیکیشن چینی تیک تاک طی ماه‌های اخیر بسیار خبرساز شده است. هفتم آگوست (17 مردادماه) ترامپ اعلام کرد این اپلیکیشن تهدید و خطری علیه امنیت ملی آمریکا محسوب می‌شود و می‌تواند حجم زیادی از دیتای کاربران را جمع آوری و در اختیار حزب کمونیست چین قرار دهد.
درنتیجه طی فرمانی اجرایی، دستور متوقف کردن فعالیت این اپلیکیشن را در آمریکا صادر کرد. مگر آنکه شرکت چینی «ByteDance»، خدمات خود را به یکی از شرکت‌های آمریکایی بفروشد.
آخرین مهلت داده شده جهت تصمیم گیری مسدود کردن یا فروش شرکت، 20 سپتامبر (30 شهریورماه) تعیین شد و ترامپ تاکید کرد که مهلت دیگری در این زمینه داده نخواهد شد.
آخرین گزارش‌ها حاکی از آن است که مقامات دولت چین با فروش اجباری تیک تاک به شرکت‌های آمریکایی مخالف هستند و ترجیح می‌دهند این اپلیکیشن کلا به کار خود در این کشور پایان دهد تا به اجبار به فروش برسد.

سیاست و بازاریابی


با وجود مذاکره‌های مستمری که در این زمینه انجام شده، مقامات چین معتقدند که فروش اجباری تیک‌تاک باعث ضعیف به نظر رسیدن دولت و تیک‌تاک خواهد شد.
در عین حال، «ByteDance» نیز اعلام کرده است که دولت چین هرگز پیشنهادی مبنی بر مسدودسازی تیک تاک در ایالات متحده یا سایر بازرها ارائه نکرده است و موضوع تا حدی بلاتکلیف باقی مانده است.
سخنگوی وزارت خارجه چین، «ژائو لیجیان»، در نشست مطبوعاتی اخیر خود اعلام کرد که ایالات متحده از واژه امنیت ملی برای سرکوب شرکت‌های خارجی سواستفاده می‌کند.
تیک تاک در حال بررسی شکایت از دولت ترامپ است. این شرکت معتقد است که رسیدگی درستی به موضوعات مطرح شده ومشکلات به‌وجود آمده برای شرکت صورت نمی‌گیرد. به‌عنوان اقدامی موازی و جایگزین نیز، با شرکت‌های آمریکایی از جمله مایکروسافت و اوراکل که تمایل به خرید شرکت دارند، وارد مذاکره شده است.
البته تیک تاک تنها شرکت چینی نیست که در معرض ترکش‌های جنگ آمریکا و چین قرار دارد و شرکت‌های دیگری همچون هواوی و وی‌ چت نیز با چالش‌های مشابهی روبه‌رو هستند.

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/152031/پکن-ممنوعیت-تیک‌تاک-در-آمریکا-را-به-فروش-اجباری-ترجیح-می‌دهد
بستن   چاپ