سیاست و بازاریابی
3 طرز تهیه غذا با خمیر یوفکا که ساده و خوشمزه است
يکشنبه 2 آذر 1399 - 10:27:25
سیاست و بازاریابی - خمیر یوفکا که به آن خمیر هزارلا یا فیلو هم گفته می‌شود، خمیری است که بسیار ترد و نازک است و نیازی به پف کردن ندارد؛ بنابراین برای تهیه آن از مایه خمیر و بیکینگ‌پودر استفاده نمی‌شود. کاربردهای خمیر یوفکا تهیه سمبوسه، پیراشکی و حتی انواع شیرینی و باقلوای ترکی است. در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا 3 طرز تهیه غذا با خمیر یوفکا که ساده و خوشمزه است را بدانید.
1. بورک ترکیه ای با خمیر یوفکا

سیاست و بازاریابی

سیاست و بازاریابی


مواد لازم:
– 6 ورقه خمیر یوفکا
– 4 فنجان شیر
– 4 عدد تخم مرغ
– 1 قالب کره یا مارگارین (125 گرمی)
– 1 قاشق چایخوری نمک
– 500 گرم پنیر سفید فتای کم نمک شده، یا پنیر بز
– 4 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
– دانه‌ی کنجد برای تزئین
طرز تهیه غذا با خمیر یوفکا
1. در یک کاسه‌ی بزرگ، کره را در مایکروفر آب کنید. بعد، شیر، نمک، و فلفل را قاطی کنید و هم بزنید. دوباره روی حرارت بالا در مایکروفر بگذارید تا شیر گرم شود اما کف نکند و سرریز نشود.
2. در کاسه‌ای جداگانه، پنیر سفید خرد شده و جعفری ریز شده را با هم مخلوط کنید.
3. ته و لبه‌های یک سینی فر بزرگ را کره بمالید. یک یا دو قاشق مخلوط شیر را ته ظرف بریزید. بعد، اولین ورقه‌ی خمیر یوفکا را بردارید و به شکلی ناصاف و چروک ته سینی را با آن بپوشانید. حدود یک ششم از مخلوط شیر را با قاشق روی خمیر بمالید. بگذارید در ترک‌ها و چین‌ها وارد شود و اطراف لبه‌ها را بپوشاند.
4. مخلوط پنیر را تقریبا به پنج قسمت تقسیم کنید. یک پنجم از مخلوط پنیر را روی خمیر بپاشید. حالا، همین کار را با لایه‌ی بعدی بکنید. تا زمانی که 5 لایه تمام می‌شود تکرار کنید. روی خمیرتان را به طور کامل با آخرین تکه‌ی خمیر بپوشانید. آخرین بخش از مخلوط شیر را روی آن قرار دهید تا تمامش خیس شود.
5. روی خمیرتان دانه‌ی کنجد بپاشید. در دمای 365 درجه‌ی سانتیگراد فر حدود 45 دقیقه بپزید.
6. وقتی خمیرتان پخت، سینی را از فر در بیاورید و یک یا دو قاشق غذاخوری آب سرد روی آن بپاشید، سپس کل محتوا را در یک کاغذ پوستی یا حوله‌ی تمیز بپیچید. این کار کمک می‌کند لایه‌ی بالایی نرم شود. بگذارید خمیر به مدت 20 دقیقه بماند سپس آن را به شکل مربع ببرید.
2. اردور تن ماهی و تخم مرغ با خمیر یوفکا

سیاست و بازاریابی

سیاست و بازاریابی


مواد لازم:
– یک قوطی ماهی تن
– به اندازه‌ی یک مشت پنیر موزارلا رنده شده
– به اندازه‌ی یک مشت جعفری یا گشنیز خرد شده
– نمک و فلفل، مقداری
– 6 تا 10 ورق خمیر یوفکا یا فیلو
– کره‌ی ذوب‌شده برای رومال
– 6 تخم‌مرغ
طرز تهیه غذا با خمیر یوفکا
1. فر را در دمای 425 درجه‌ی فارنهایت یا 220 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. ماهی تن را از مایع‌ داخل قوطی جدا کرده و بعد آن را با جنگال داخل یک کاسه خرد کنید. پنیر موزارلا رنده شده، و جعفری یا گشنیز خردشده را اضافه کنید.
2. یک ورق فیلو را به سه قسمت برش بزنید. هر تکه را با کره‌ی ذوب‌شده برس بکشید. دو تکه خمیر فیلو را روی هم قرار بدهید تا به صورت ضربدر دربیایند. تکه‌ی بعدی خمیر را نیز از مرکز این ضربدر رد کنید تا شکل یک چرخ به دست بیاید که خط دایره‌ی دورش را ندارد.
3. در مرکز لایه‌های خمیر، ترکیب آماده شده را قرار بدهید. روی مواد، یک تخم‌مرغ بشکنید، بعد نمک و فلفل روی آن بپاشید. دنباله‌های هر نوار خمیر را روی هم جمع کنید تا بقچه‌های آماده شود و بعد یکی یکی همه را روی ورق پخت بچینید. در نهایت 6 بقچه‌ آماده خواهد شد.
4. روی بقچه‌ها را با برس کره‌ی ذوب شده بمالید. در صورتی که می‌خواهید موقع خوردن، تخم‌مرغ شل باشد، 5 دقیقه آن را بپزید، اما اگر می‌خواهید تخم‌مرغ سفت باشد، 10 دقیقه پخت لازم است. این غذا با سالاد گوجه‌فرنگی ترکیب خوبی را تشکیل می‌دهد.
3. پات پای مرغ با خمیر یوفکا

سیاست و بازاریابی

سیاست و بازاریابی


زمان آماده‌سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
مناسب برای مصرف 4 نفر
سطح دشواری: آسان
مواد مورد نیاز
الف. 2 عدد سینه‌ی مرغ، با استخوان ولی بدون پوست
ب. 4 فنجان آب مرغ، کم نمک
پ. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
ت. 3 عدد هویج بزرگ، خرد شده (حدود یک و نیم فنجان)
ث. 8 عدد قارچ (هر یک را به چهار بخش تقسیم کنید)
ج. 2 ساقه‌ی کرفس ، خرد شده
چ. نصف فنجان شلغم خرد شده
ح. نمک
خ. 1 فنجان پیاز کوچک سفید منجمد ، یخ‌زدایی و خرد شده
د. یک‌چهارم فنجان آرد ساده
ذ. 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
ر. 2 قاشق چای خوری شوید تازه‌ی خرد شده
ز. نصف قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده
ژ. فلفل سیاه تازه‌ی آسیاب شده
س. 3 ورقه خمیر یوفکا یا خمیر فیلو (طرز تهیه‌ی آن را در ادامه توضیح خواهیم داد)
ش. اسپری روغن زیتون
ص. پاپریکا
طرز تهیه غذا با خمیر یوفکا
الف. برای تهیه‌ی خمیر فیلو به 4 فنجان آرد، یک و یک‌چهارم فنجان آب داغ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، مقداری نمک، و یک‌چهارم قاشق چای خوری آب لیمو نیاز داریم. ابتدا آرد و نمک الک شده را داخل یک کاسه‌ی گود بریزید و وسط آن را خالی کنید. سپس ترکیب آب داغ و آب لیمو را به تدریج وسط ظرف بریزید. به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید – یک‌چهارم باقی‌مانده از آب داغ را با احتیاط اضافه کنید. دست‌های‌تان را چرب کنید و خمیر را ورز دهید. در نهایت، آن را داخل یک کاسه بگذارید، روی کاسه را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید خمیر 20 الی 30 دقیقه استراحت کند. سپس، خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید. روی پارچه‌ی تمیزی کمی آرد بریزید، هر کدام از خمیرها را باز کنید، روی نیمی از پارچه بخوابانید؛ نیم دیگر را روی خمیر بکشید و اجازه‌ دهید 10 دقیقه‌ی دیگر نیز استراحت کند. در نهایت، خمیر را با کمک وردنه به ضخامت 1 الی 2 میلی‌متر در بیاورید.
ب. 4 عدد ظرف رمکین را با استفاده از اسپری به روغن زیتون آغشته کنید و کنار بگذارید.
پ. سینه‌های مرغ را داخل یک تابه‌ی متوسط قرار دهید، آب مرغ را تا حدی که سینه‌ها را بپوشاند، داخل تابه بریزید. تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب مرغ به جوش بیاید. درب تابه را بپوشانید، شعله را بسیار کم کنید، و مرغ را به مدت 15 بپزید تا حدی که سطح آن کمی نرم شود. سینه‌های مرغ را از آب مرغ خارج کنید – آب مرغ را دور نریزید. اجازه دهید سینه‌ها به اندازه‌ای خنک شوند که بتوانید استخوان را از گوشت جدا کنید، و سپس گوشت را خرد یا تکه کنید. اگر بخش‌هایی از مرغ هنوز نپخته‌اند، نگرانی نباشید، در ادامه فرصت کافی برای پختن گوشت وجود دارد.
دمای فر را به 205 درجه‌ی سانتی‌گراد برسانید.
یک تابه‌ی سنگین را روی شعله‌ی متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود، سپس هویج، قارچ، کرفس، شلغم، و مقداری نمک برای طعم‌دهی را داخل تابه بریزید و حدود 8 دقیقه آن‌ها را بپزید تا سبزیجات به رنگ قهوه‌ای روشن در بیایند. سپس، پیاز را نیز به مواد اضافه کنید و بگذارید 1 دقیقه‌ی دیگر نیز بپزند. آرد را نیز به مواد بیفزایید و بار دیگر اجازه دهید مواد 1 دقیقه‌ی دیگر نیز حرارت ببینند. مواد را داخل آب مرغ بریزید و اجازه دهید آب مرغ به جوش بیاید. سپس، شعله را کم کنید، بگذارید مواد 5 الی 6 دقیقه داخل ظرف (بدون درب) به آرامی بپزند تا غلظت آب مرغ بیش‌تر شود. اکنون، مرغ، شوید، جعفری، پوست لیمو، و فلفل را به سایر مواد بیفزایید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
3 ورقه خمیر فیلو را روی سطح کارتان قرار دهید، بین هر ورقه‌ی خمیر را با استفاده از اسپری به روغن زیتون آغشته کنید. ورقه‌ی آخر را به نمک، فلفل، پاپریکا آغشته کنید. هر کدام از ورقه‌های خمیر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید؛ به این ترتیب، 6 ورقه خمیر فیلو خواهیم داشت. با استفاده از چاقو یا قیچی لبه‌های ورقه‌های خمیر را کمی برش بزنید تا بتوانید آن‌ها را داخل ظروف رمکین قرار دهید. ترکیب مرغ با سایر مواد را بین هر کدام از رمکین‌ها تقسیم کنید و ورقه‌های فیلو را روی آن‌ها قرار دهید. سپس، آن‌ها را به مدت 10 الی 12 دقیقه داخل فر بگذارید تا مرغ‌ها کاملا بپزند و خمیر نیز کاملا برشته شود.
هر وعده‌ی مصرف از این غذا حاوی 418 کالری ، 11.5 گرم چربی، 2 گرم چربی اشباع شده ، 46 گرم پروتئین ، 32 گرم مجموع کربوهیدرات ، 6 گرم قند، 3 گرم فیبر ، 92 میلی‌گرم کلسترول ، و 440 میلی‌گرم سدیم است.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی
منبع: foodnetwork
3 طرز تهیه غذا با خمیر یوفکا که ساده و خوشمزه است

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/167204/3-طرز-تهیه-غذا-با-خمیر-یوفکا-که-ساده-و-خوشمزه-است
بستن   چاپ