سیاست و بازاریابی
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس
وضعیت پارک علم و فناوری کرمان مطلوب نیست
شنبه 5 اسفند 1396 - 10:27:50 AM
کسب و کار
بازاریابی سیاسی - رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس صادرات محصولات دانش بنیان را یک ضرورت برای اقتصاد ایران دانست و گفت: در قوانین و مقررات زیرساختی برای فعالیت‌های دانش‌بنیان باید بودجه و مشوق‌های لازم دیده شود.


رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس صادرات محصولات دانش بنیان را یک ضرورت برای اقتصاد ایران دانست و گفت: در قوانین و مقررات زیرساختی برای فعالیت‌های دانش‌بنیان باید بودجه و مشوق‌های لازم دیده شود.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی صبح امروز در رویداد کارآفرینی برتر «کارمانو» با حضور شرکت‌های دانش بنیان و که به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد اظهار داشت: سابقا کشورها براساس مزیت نسبی خود برای ایجاد درآمد و توان تخصصی کار می‌کردند و نمونه آن کشورهایی هستند که مزیتی مانند منابع طبیع، ذخیره نفتی، معادن، دریا و... دارند.
وی بیان داشت: طی دو دهه اخیر این کلید واژه مطرح می‌شود که آیا می‌توانیم، خلق ثروت برای اقتصاد را بدون بهره‌مندی از مواهب طبیعی و مزیت‌های نسبی داشته باشیم و نتیجه کار اندیشمندان این مسئله را به عنوان یکی از رویدادهای جدید رقم زدند و آن را مثبت می‌دانند.
پورابراهیمی با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از کشورها به این سمت حرکت کردند که به سمت خلق مزیت یعنی استفاده از دانش، علم و تخصص برای ایجاد توانمندی اقتصادی بروند، ادامه داد: برای ارزیابی حوزه اقتصادی کشورها در شرایط کنونی، دیگر ملاک طلا، معدن و نفت نیست، بلکه در کنار آن موضوع سرمایه‌های انسانی مبتنی بر دانش و علم را مدنظر دارند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: علم در دنیا منشأ آثار اقتصادی و عین ثروت است و اساس ثروت در دنیا براساس علم و دانش و فناوری مشخص می‌شود.
پورابراهیمی تصریح کرد: به برکت توانمندی‌ها و تلاش‌های اساتید و دانشجویان توانستیم در دو دهه اخیر حرکت‌های بزرگ علمی در کشورمان شاهد باشیم و جمهوری اسلامی ایران رتبه اول علم و دانش را در منطقه از آن خود کرده و در بسیاری از رشته‌ها رتبه تک‌رقمی در دنیا را دارد و این درحالی است که کمترین توان علمی را در سال‌های ابتدای انقلاب نداشتیم.
وی گام بعدی در خلق ثروت در اقتصاد را استفاده از توان و انباش علمی دانست و اظهار داشت: همچنین در ادامه این مسیر به زیرساخت‌های لازم برای بهره‌گیری از انباشت علمی نیاز داریم که به توان شرکت‌ها بر نمی‌گردد و مربوط به حاکمیت است که خوشبختانه در حوزه زیرساخت ارتباطی کشور در سطح قابل قبولی قرار دارد.
پورابراهیمی بیان داشت: یکسری زیرساخت نیز باید در حوزه قوانین و مقررات شکل گیرد که مثلاً بدانیم برای تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان که سرمایه آنها دانش است، چه باید کرد.
وی افزود: در نشستی که کمیسیون اقتصادی مجلس با وزارت ارتباطات داشت، وزارت آمادگی برای کمک در پیشبرد فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان را اعلام کرد و در حال حاضر پیش‌نویس طرحی را با عنوان اقتصاد دانش بنیان در دست داریم که بخشی از آن در حوزه دیجیتال است و مجموعی از مسائلی که در حوزه تامین مالی، مشوق‌ها، صادرات چه اقداماتی باید انجام دهیم، دنبال می‌کند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی صادرات محصولات دانش بنیان را یک ضرورت برای اقتصاد ایران دانست و گفت: اما برای این کار بودجه و مشوق‌های لازم دیده نشده که باید در قوانین و مقررات زیرساختی لحاظ شوند.
پورابراهیمی از تشکیل کمیته اقتصاد دانش‌بنیان در کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد و گفت: در استان کرمان 50 استارت‌اپ خوب فعالیت دارند که 20 مورد آن به سودآوری رسیده و حرکت باشتابی را در پیش دارند.
وی با بیان اینکه پیش‌نویس طرح اقتصاد دانش بنیان طی سه ماه ابتدایی سال آینده آماده می‌شود، ادامه داد: این آمادگی را داریم که این پیش‌نویس را در صورت تمایل به جمعی از شرکت‌های دانش‌بنیان دهیم تا آنها نیز نظرات کارشناسی، پیشنهادات و اصلاحات خود را ارائه دهند تا برای توصیب قانون برا کل کشور تعریف کنیم.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با گلایه از وضعیت کنونی پارک علم و فناوری کرمان بیان داشت: به دلایل مختلف اولویت این پارک مباحث درون دانشگاهی شده است.
پورابراهیمی خواستار راه‌اندازی پارک علم و فناوری جدیدی در کرمان به صورت عام شد و بیان داشت: وضعیت استان کرمان در این زمینه نسبت به استان‌های دیگر مطلوب و قابل قبول نیست و باید اصلاح شود.

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/19684/وضعیت-پارک-علم-و-فناوری-کرمان-مطلوب-نیست
بستن   چاپ