سیاست و بازاریابی
بینایی ماشین، ابزاری برای مبارزه با انواع آفت‌های محصولات کشاورزی
پنجشنبه 26 ارديبهشت 1398 - 14:30:47
سیاست و بازاریابی - هر سال حجم بالایی از محصولات کشاورزی در اثر انواع آفت‌های کشاورزی از بین می‌روند. بینایی ماشین، سیستم‌ های مبتنی بر هوش مصنوعی و ربات ‌ ها، راهکاری جدیدی برای مبارزه با خرابی محصولات ارائه می‌دهند. 

از دست دادن محصولات کشاورزی به‌ هیچ‌وجه خوشایند کشاورزان نیست. تغییرات اکولوژیکی یکی از عواملی است که منجر به خرابی محصولات کشاورزی می ‌ شود . روش‌ های پیشرفته ‌‌ و شناخته ‌ شده ‌ ای همچون « کشاورزی دقیق » یا « کشاورزی هوشمند » می ‌ توانند در این زمینه ‌ به کشاورزان کمک کنند. شرکت تارانیس (Taranis) ، سیستمی برای شناسایی علف ‌ های هرز و انواع آفت‌های کشاروزی معرفی کرده است که با استفاده از بینایی ماشین و هوش مصنوعی به مبارزه با علف‌های هرز و آفت‌های کشاورزی می‌رود. این سیستم با استفاده از تصاویر ماهواره ‌ ای و تصاویر گرفته‌شده ازطریق پهپادها به شناسایی و تشخیص انواع علف ‌ های هرز و آفت‌هایی که محصولات کشاورزی را مورد تهدید قرار می‌دهد، می‌پردازد تا کشاورزان بتوانند با این آفات کشاورزی به روش درستی مقابله کنند .
مقاله‌های مرتبط:
مهندسی بی‌نهایت: کشاورزی هوشمند و تغذیه پایدار معرفی پلتفرم هوش مصنوعی IBM برای کمک به کشاورزی هوشمند
مشکل از دست رفتن محصولات کشاورزی، مشکلی جهانی و کلان محسوب می‌ شود. هر سال، کشاورزان سراسر جهان درحدود 750 میلیارد دلار از محصولات خود را از دست می ‌ دهند. چنین رقمی، خبر از دست رفتن حدود یک سوم محصولات کشاورزی را می ‌ دهد . طی دهه‌ های متمادی، کشاورزان برای مقابله با آفت‌های کشاورزی از علف ‌ کش ‌ های سنگین استفاده می ‌ کنند. بیش از 8000 نوع علف هرز در مزارع کشاورزی وجود دارد و کشاورزان به ‌ جای سم ‌ پاشی هدفمند از انواع آفت ‌ کش ‌ های سنگین برای ازبین‌بردن آفات استفاده می ‌ کنند. درنتیجه، مقاومت مزارع دربرابر آفت‌های مختلف از بین می ‌ رود و به ‌ علاوه هزینه ‌ ی بالایی نیز برای علف ‌ کش ‌ های سنگین پرداخت می ‌ شود. براساس آخرین اطلاعات آماری، درحال حاضر هر سال در مزارع آمریکا، رقمی حدود 10 میلیارد دلار هزینه صرف آفت‌کش ‌ های کشاورزی می ‌ شود . شرکت تارانیس در سال 2015 کار خود را آغاز کرد. تارانیس با استفاده از یادگیری ماشین ، فناوری‌های پهپادهای تجاری و راهکارهای نوین فناوری قصد دارد راهکارهای جدیدی دراختیار کشاورزان و مزارع کشاورزی قرار دهد.
آفیر شالم، مدیرعامل و هم‌بنیانگذار تارانیس اعلام کرد: شرکت ما متشکل از 120 متخصص است که به‌صورت پیوسته روی مجموعه داده‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی و آموزش آن‌ها کار می‌کنند. درحال حاضر، تارانیس ادعا می‌کند که قوی‌ترین و جامع‌ترین سیستم شناسایی علف‌های هرز را دراختیار دارد. کشاورزان با کمک این سیستم می‌توانند به‌راحتی هزاران نوع علف هرز را شناسایی کنند. هدف ما این است که به ارائه‌دهندگان خدمات، صاحبان زمین‌ها کشاورزی‌ و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی کمک کنیم تا بتوانند زمین‌ها کشاورزی و محصولات خود را ازنظر وجود علف‌های هرز، حشرات، بیماری و سایر موارد مورد بررسی قرار دهند و با چنین مواردی به بهترین شکل مبارزه کنند.
در پلتفرم تارانیس، تصاویر مختلفی وجود دارد که ازطریق ماهواره، پهپاد و هواپیما جمع‌آوری شده‌اند تا در استخراج داده‌ها متخصصان را یاری کنند. سیستم‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی به متخصصان کمک می‌کنند تا بتوانند ازطریق این تصاویر، سلامتی یا آفات مربوط‌به محصولات کشاورزی را تشخیص بدهند. کشاورزان بااستفاده از این اطلاعات می‌توانند از سلامت محصولات خود مطلع شوند. الگوریتم‌های بینایی کامپیوتری تارانیس می‌تواند الگوهای مختلف خرابی و آفات محصولات کشاورزی را شناسایی کنند و در مورد انواع علف‌های هرز یا آفات و بیماری‌های محصول، اطلاعات خوبی دراختیار کشاورزان قرار دهند. در مرحله‌ی سرمایه‌گذاری Series-B، تارانیس 20 میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرد و تاکنون رقمی درحدود 30 میلیون دلار برای این سیستم در فلسطین اشغالی سرمایه‌گذاری شده است. تارانیس روی محصولاتی از قبیل ذرت، پنبه، نیشکر، سویا، گندم و سیب‌زمینی که 70 درصد از کل محصولات تولیدی کشاورزی را تشکیل می‌دهند، متمرکز شده است .

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/70060/بینایی-ماشین،-ابزاری-برای-مبارزه-با-انواع-آفت‌های-محصولات-کشاورزی
بستن   چاپ