سیاست و بازاریابی
ساخت گوشی میت 30 هواوی بدون هیچ قطعه‌ای از آمریکا
سه شنبه 12 آذر 1398 - 21:18:26
آخرین خبر فناوری
سیاست و بازاریابی - سخت افزار / زمانیکه که مشخص شد دولت ترامپ بر سر تحریم هوآوی شوخی ندارد و به معنای واقعی قصد دارد ارتباط این شرکت چینی با شریکان آمریکایی خود را قطع کند، بسیاری کارشناسان و تحلیلگران نگران شدند که آیا غول چینی دنیای شبکه‌های مخابراتی قادر خواهد بود بدون قطعات آمریکایی گوشی هوشمند تولید کند یا خیر. حالا طبق گزارشی که وال استریت ژورنال منتشر کرده است، به نظر می‌رسد پاسخ این سوال "بله" است.
هوآوی چگونه میت 30 را بی‌نیاز از آمریکا تولید کرد؟
بررسی‌های انجام شده توسط UBS و Fomalhaut Techno Solutions نشان می‌دهد که میت 30 هوآوی دارای هیچ قطعه آمریکایی نیست. ظاهراً هوآوی موفق شده است تجهیزکنندگان غیرآمریکایی برای چند قطعه اساسی در محصول خود پیدا کند. به عنوان مثال، حالا تقویت کننده صوتی این دستگاه به جای Cirrus Logic از برند هلندی NXP است. در بخش تراشه‌های Wi-Fi و بلوتوث هم به جای Broadcom حالا از برند زیرمجموعه هوآوی، یعنی HiSilicon استفاده شده است. به‌غیر از این‌ها هوآوی از شرکت‌های دیگری مانند Murata ژاپن و مدیاتک تایوان برای تهیه بخش‌هایی کمک گرفته که پیش از این توسط کمپانی‌های آمریکایی تأمین می‌شد. این یعنی در گوشی میت 30 از هیچ قطعه‌ای از شرکت‌های اینتل، برادکام، کوالکام، Qorvo، اسکای‎ورک و Cirrus Logic استفاده نشده است.ساخت میت 30 هوآوی بدون قطعات آمریکایی
به‌نظر می‌رسد که تلاش هوآوی برای بی‌نیاز شدن از محصولات آمریکایی خیلی سریع‌تر از حد انتظار پیش رفته باشد، چراکه به غیر از میت 30 گوشی Y9 Prime 2019 این شرکت نیز بدون استفاده از قطعات آمریکایی تهیه و تولید شده است. با این حال، سخنگوی هوآوی در گفت‌وگو با وال استریت ژورنال گفته است که هوآوی ترجیح می‌دهد همچنان به خرید قطعات از شرکت‌های آمریکایی ادامه دهد، اما اگر به دلیل تصمیمات دولت آمریکا این موضوع غیرممکن شود، با به غیر از پیدا کردن جایگزین غیرآمریکایی، گزینه دیگری پیش روی خود نداریم.
هوآوی هنوز نتوانسته تماماً خود را از تأمین کنندگان آمریکایی بی‌نیاز کند و همچنان باوجود ممنوعیت با بیشتر آنها در حال دادوستد است. این شرکت گفته بود که با پیش‌بینی تحریم‌ها برخی از قطعات مورد نیاز خود را انبار کرده بود و کالبدشکافی‌های متنوع نشان می‌دهد که تعدادی از دستگاه‌های جدید هوآوی همچنان از قطعات آمریکایی استفاده می‌کنند. به عنوان مثال گوشی پرچمدار این کمپانی، یعنی Mate 30 Pro 5G از چیپ‌های کوالکام و تگزاس اینسترومنتز استفاده کرده است.
این موضوع می‌تواند به هر دلیل انجام شده باشد. ممکن است هوآوی قصد استفاده از تراشه‌هایی را داشته باشد که برای همین سناریو ذخیره کرده است، صرف‌نظر از اینکه انتخاب دیگری دارد یا خیر. علاوه‌براین جای تعجب نیست که آنها تلاش می‎کنند به زنجیره تأمین‌کنندگان خود تنوع ببخشند. با این حال، آنچه که کالبدشکافی UBS نشان می‌دهد، اینست که هوآوی توانایی آن را دارد تا یک گوشی پرچمدار بالارده بدون نیاز به هیچ شرکتی از آمریکا تولید کند، اما سوالی که باقی می‌ماند اینست که آیا کسی در خارج از چین حاضر به خرید این دستگاه است؟

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/98310/ساخت-گوشی-میت-30-هواوی-بدون-هیچ-قطعه‌ای-از-آمریکا
بستن   چاپ