سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

سه قانون اساسی در مدیریت مقالات بازاریابی

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - آیا شما جزو 79 درصد هستید؟ طبق نتایج به دست آمده از تحقیقات ما از 8000 شرکت در 20 کشور، 79 درصد از سازمان‌ها گزارش کرده‌اند که روش‌های مدیریت آن‌ها بالا‌تر از حد متوسط است.
این باید خبر خوبی باشد. اما ما در همین راستا تجزیه و تحلیل خود را نیز انجام دادیم و به این نتیجه رسیدیم که تنها 15 درصد از شرکت‌های آمریکایی و کمتر از 5 درصد از شرکت‌ها در نقاط دیگر، از مجموع پنج امتیاز که ما برای اندازه گیری روش‌های مدیریت در نظر گرفتیم، بالای 4 امتیاز داشتند. ما متوجه شدیم مطلقا هیچ ارتباطی میان نتایج به دست آمده ما و ارزیابی‌های شخصی جمع‌آوری شده وجود نداشت.
تحقیقات نشان داد که اکثریت قریب به اتفاق سازمان‌ها دیدگاه مبالغه‌آمیزی نسبت به روش‌های مدیریت خود داشته‌اند. واقعیت این است که بسیاری از آن‌ها حتی قادر به برداشتن قدم‌های اولیه برای ایجاد معیارهای قابل دستیابی، حذف افراد ناکارآمد، جمع‌آوری اطلاعات مفید یا ایجاد طرح منسجم پاداش برای انگیزش کارکنان نبودند. این اشکالات به‌‌ همان اندازه که در خدمات درمانی و آموزش رواج دارند، در سیستم تولید و خرده‌فروشی نیز رایج هستند.
بیشتر فرصت‌های رشد در دستان مدیران تیم‌ها، حوزه‌ها، بخش‌ها و زیرمجموعه‌ها است. حتی کوچک‌ترین پیشرفت در روش‌ها می‌تواند تاثیر شگرفی داشته باشد. به عنوان مثال، ما دریافتیم که در میان تولیدکنندگان به دست آوردن یک امتیاز از 5 امتیازی که ما در نظر گرفته بودیم مستلزم 23 درصد بهره‌وری بالا‌تر، 14 درصد جمع‌آوری سرمایه از بازار و 4/1 درصد نرخ رشد فروش سالانه بالا‌تر است.
اما آیا واقعا اگر یک شرکت خود را با روش‌های درست مدیریت منطبق کند، رو به جلو حرکت خواهد کرد؟ ما در تحقیق خود با بانک جهانی شریک شدیم تا به تولیدکنندگان در تاراپور هند، فرصت حضور در یک آزمایش را پیشنهاد کنیم. چهارده کارخانه توصیه‌های بسیار سطح بالایی را از مشاوران به طور رایگان دریافت می‌کردند. این مشاوران به آن‌ها سه اصل مهم مدیریت را آموزش می‌دادند: تعیین هدف، ایجاد مشوق و نظارت بر نتایج کار. مشاوران به این کارخانه‌ها آموزش می‌دادند چگونه اهداف بلندمدت را با معیارهای کارآیی کوتاه مدت که هرچند مشکل، اما دست یافتنی است پشتیبانی کنند، چگونه به افراد کارآمد ارتقا و پاداش دهند و در عین حال افرادی را که کارآیی ضعیفی دارند مجددا آموزش دهند و آن‌ها را تشویق کنند و چگونه اطلاعات مربوط به بهره‌وری را جمع آوری و تحلیل کنند تا بتوانند فرصت‌های رشد را شناسایی نمایند.
این عمل، کارخانه‌ها را متحول کرد. ضرر تولیدکنندگان به طور متوسط 50 درصد کاهش یافت، موجودی انبار 20 درصد کم شد و بهره وری 10 درصد افزایش یافت. ضمنا کار مدیریت برای مدیران‌عامل نیز بسیار آسان‌تر شد که همین امر باعث شد امکانات بیشتری اضافه کنند و خط تولید را گسترش دهند.
البته احتمالا هیچ کس برای پیشنهاد ارائه مشاوره رایگان به سراغ شما نخواهد آمد. اما مدیران می‌توانند با ارزیابی و سنجش دائم روش‌های خود و مقایسه خودشان با دیگران تاثیر عمده‌ای را در زمینه رشد سازمان شاهد باشند. شما می‌توانید در وب‌سایت ما (worldmanagementsurvey. org) سازمان خود را براساس کشور و صنعتی که در آن فعال هستید با یک معیار آزمون مدیریت مورد سنجش قرار دهید. ابزار تحلیلی ما مبتنی بر 18 روش است که در سه دسته‌بندی جای می‌گیرد؛ یعنی اهداف، مشوق‌ها و نظارت.
اگر امتیاز شرکت شما خوب باشد، شما قدرت بیشتری دارید و واقعا بالا‌تر از سطح متوسط هستید. امتیازهای بالا مربوط می‌شوند به سنجش‌هایی چون بهره‌وری، بازگشت سرمایه به کار گرفته شده و بقای سازمان.
اگر سازمان شما امتیاز خوبی به دست نیاورد، می‌توانید در‌‌ همان سه حوزه‌ای که قبلا نام بردیم اقداماتی را در جهت پیشرفت اتخاذ کنید.
ما دیده‌ایم که برخی از شرکت‌ها با مشخص کردن فرآیندهایی که می‌دانند باید تغییر کند (به عنوان مثال در حالتی که توسعه محصول بسیار کند پیش می‌رود) و سپس ابداع معیارهای سنجش برای نظارت پیشرفت فرآیند در کوتاه مدت و بلندمدت، آغاز خوبی را برای سازمان خود رقم می‌زنند. در حالت ایده آل، اهداف باید برای همه قابل مشاهده و برای همه سازمان قابل فهم باشد. این روش به شرکت‌ها کمک می‌کند به جای مخاطب قرار دادن یک فرد، بتوانند برنامه‌های عملی زمان‌بندی شده و موثر خود را در سراسر سازمان اجرا کنند.
تغییرات کوچک می‌توانند جهت اعمال تغییرات بزرگ در آینده موثر باشند. در کارخانه‌های هند که ما مورد مطالعه قرار دادیم، توانستیم بر مقاومت ناشی از اجرای روش‌های مدیریت بهره وری با اعمال تغییرات در چند ماشین که در گوشه‌ای از کارخانه جای داشتند فائق آییم. این نتایج مثبت در ‌‌نهایت توانست راهی را باز کند که بتوانیم کل کارخانه را نوسازی و متحول کنیم.
انتظار موفقیت آنی را نداشته باشید. جنرال الکتریک، مک‌دونالد، نایک و تویوتا اکنون در جهان در میان بالا‌ترین شرکت‌ها از لحاظ بهره‌وری هستند. اما آن‌ها یک شبه به اینجا نرسیدند. طی سال‌ها تلاش، آن‌ها اهداف متمرکزی را ایجاد کردند و مشوق‌های قدرتمندی تعیین نمودند و مرتبا کارآیی سازمان را مورد نظارت قرار دادند و همیشه به دنبال بهتر شدن بودند. شاید این اقدامات وقتی روزمره شود، عادی به نظر برسد. اما تاثیر آن‌ها در طولانی مدت نشان می‌دهد که همین روش‌های ساده مدیریت تا چه حد عمیق و حتی ریشه‌ای هستند.
منبع: روزنامه دنیای اقتصاد

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/141042/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اپل احتمالاً با قراردادی یک میلیارد دلاری، حق پخش مسابقات جدید فیفا را به‌دست می‌آورد

ممنوعیت آیفون؛ اول کارمندان دولت چین، حالا پرسنل ارتش کره

پیورا 70 اولترا یکی از مشکلات بزرگ گوشی‌های هواوی را برطرف کرده است

سخنگوی متا به 6 سال حبس در روسیه محکوم شد

دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند

بیلی آیلیش به بازی فورتنایت می‌آید

آپدیت بزرگ Tiny11 از راه رسید؛ نسخه سبک ویندوز 11 برای کامپیوترهای قدیمی

احتمالا خانواده آیفون 16 فاقد دکمه‌های فیزیکی خواهد بود

هند به دنبال ماموریت‌های فضایی بدون زباله تا سال 2030

میزو با گوشی «21 نوت» به بازار موبایل برمی‌گردد

مایکروسافت با همکاری متا، نسخه ایکس باکس هدست کوئست را می‌سازد

پرش فضانورد و ماجراجوی اتریشی از فاصله ی حدود 39 کیلومتری زمین

گلکسی زد فلیپ 6 احتمالاً در 7 رنگ مختلف عرضه می‌شود

عملکرد برخی از پردازنده‌های اینتل یک‌شبه 9 درصد افت کرد

سرقت اطلاعات بیماران یک شرکت آمریکایی توسط هکرها

سیستم بادبان خورشیدی پیشرفته ناسا؛ شاهکار جدید فناوری‌ فضایی!

مایکروسافت با استخدام مدیر متا برای «جابه‌جاکردن مرزهای هوش مصنوعی» آماده می‌شود

انتقاد نماینده گچساران از افزایش تعرفه اینترنت

دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند

تصاویری شگفت‌انگیز از سحابی horsehead و Orion

آیفون زیر سایه هواوی رفت

حلقه هوشمند سامسونگ ظاهراً در 8 اندازه مختلف عرضه می‌شود

ناسا نقشه ٧٢ پرواز هلیکوپتر نبوغ در مریخ را به‌ نمایش گذاشت

تلاش محمد دلاوری برای شکافتن هسته در سازمان انرژی اتمی

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!

ویژگی بسیار کاربردی واتساپ؛ اشتراک فایل بدون نیاز به اینترنت

اپل با هدف توسعه هوش مصنوعی در آیفون، استارتاپ فرانسوی Datakaleb را تصاحب کرد

شیشه‌هایی که مانع از رشد بیوفیلم دریایی می‌شوند

برگزاری کنفرانس علمی ادواری «بازتوانی بیماری های عصبی – کمر درد»

گوشی Nothing Phone (3) احتمالا اواخر 2024 معرفی خواهد شد

نسل جدیدی از نانوذرات نقره به تولید صنعتی رسید

شیائومی 15 قبل از همه گوشی‌های دیگر به تراشه 2024 کوالکام مجهز می‌شود

جنجال جدید مالک ایکس؛ نخست‌وزیر استرالیا ایلان ماسک را «میلیاردر متکبر» نامید

هواوی رقابت‌ با اندروید و iOS را به بازارهای جهانی می‌کشاند

ببینید دنیای کوانتوم چه قدر غیر قابل باوره!

هشدار مسدودیت برای بخش املاک «دیوار» و «شیپور»

پرش فضانورد و ماجراجوی اتریشی Felix Baumgartner از فاصله ی حدود 39 کیلومتری زمین

ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد

برگزاری دومین کنگره 8 هزار شهید گیلان با حرکت جهادی

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: یادواره شهدا از جنس کار زینبی و رساندن پیام شهدا است

معاون وزیر ارتباطات مطرح کرد؛ تسهیل امور مردم در پنجره واحد مدیریت زمین با هوش مصنوعی

جهش قیمتی برخی مدلهای تلفن همراه با وجود تخصیص ارز نیمایی

«متاورس» بازگشته است

قدرتمندترین گوشی نوبیا در تعداد محدود از راه رسید

نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران

مصوبات دور اول سفر رییس جمهور در حوزه بنیاد شهید ایلام به صورت 100 درصد اجرایی شد

مدل‌های ریفربیشد سری گلکسی S23 سامسونگ با قیمت ارزان‌تر رسما عرضه شد

ویدیو واقعی پیکسل 8a لو رفت

«وویجر 1» پس از 5 ماه با زمین تماس گرفت