سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

واکسن کووید اضافی ممکن است به محافظت از بیماران پیوندی کمک کند اخبار

واکسن کووید اضافی ممکن است به محافظت از بیماران پیوندی کمک کند
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مطالعه‌ای اولین شواهد را در این زمینه ارائه می‌دهد که دُز اضافی واکسن‌های کووید 19 ممکن است محافظت اضافه موردنیاز برخی گیرندگان پیوند عضو را ارائه دهد.

درحالی‌که بیشتر افراد واکسینه‌شده بازگشت به وضعیت نسبتا عادی را جشن می‌گیرند، میلیون‌ها نفر به‌دلیل پیوند عضو و سرطان یا اختلالات دیگر از داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی مصرف می‌کنند و همچنان در بلاتکلیفی به‌سر می‌برند و نمی‌دانند از چه حدی از محافظت برخوردار هستند؛ چراکه به فعالیت واداشتن سیستم ایمنی ضعیف برای برخی واکسن‌ها دشوار است. مطالعه اخیر فقط 30 بیمار پیوندی را پیگیری کرده است؛ اما گامی مهم در جهت درک این موضوع است که آیا دُزهای تقویت‌کننده می‌تواند مفید باشد یا خیر. براساس نتایج مطالعه‌‌ای که نتایجش در Annals of Internal Medicine گزارش شد، دُز تقویت‌کننده برای همه مفید نبود. از 24 شرکت‌کننده‌ای که به‌نظر می‌رسید پس از روال عادی دو بار واکسیناسیون محافظتی ایجاد نکردند، هشت نفر از آن‌ها (یک‌سوم) پس از دریافت دُز اضافی آنتی‌بادی‌های مبارزه‌کننده با ویروس ایجاد کردند و شش نفر دیگر که فقط مقادیر حداقلی از آنتی‌بادی‌ها داشتند، پس از دریافت دُز سوم، تقویت درخورتوجهی نشان دادند. دوری سگف ، جراح پیوند اعضا در دانشگاه جانز هاپکینز گفت: «نتایج مطالعه بسیار دلگرم‌کننده است. فقط بدین‌دلیل که پس از دریافت دو دُز کاملا منفی هستید، بدین معنا نیست که هیچ امیدی نیست.» تیم سگف امیدوار است تابستان امسال با همکاری مؤسسه ملی سلامت آزمایش دقیق‌تری درباره آزمایش واکسیناسیون سوم در 200 گیرنده عضو آغاز کند. برای بیماران پیوندی داروهای مهارکننده سیستم ایمنی از رد عضو جدیدشان جلوگیری می‌کند؛ اما آن‌ها را به‌شدت دربرابر ویروس کرونا آسیب‌پذیر می‌کند. آن‌ها در آزمایش‌های اولیه واکسن‌های کووید 19 کنار گذاشته شدند؛ ولی پژوهشگران اصرار می‌ورزند این دسته از افراد با این امید باید واکسن بزنند که از کمی محافظت برخوردار شوند و براساس شواهد، برخی افراد از آن سود می‌برند. تیم هاپکینز اخیرا بیش از 650 گیرنده عضو را آزمایش کرد و دریافت حدود 54 درصد از آن‌ها پس از دریافت دو دُز واکسن فایزر یا مدرنا آنتی‌بادی‌های مبارزه‌کننده با ویروس داشتند؛ اگرچه به‌طورکلی میزان آنتی‌بادی‌های آن‌ها کمتر از افرادی بود که این شرایط را نداشتند. مقاله‌های مرتبط:
واکسن کرونا آلمانی کیوروک در کارآزمایی بالینی ناامیدکننده ظاهر شد واکسن ایران کوو برکت؛ هرآنچه از نتایج نخستین مقاله علمی می‌دانیم واکسن کرونا و چالش مغناطیس؛ آیا بدن افراد واکسینه‌شده به آهن‌ربا تبدیل شده است
این نگرانی فقط مختص افرادی نیست که عضو پیوندی دریافت می‌کنند. آلفرد کیم از دانشگاه واشینگتن در سنت‌لوئیس گفت مطالعه افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید (روماتیسم مفصلی) و لوپوس و دیگر اختلالات خودایمنی نشان داد 85 درصد از آن‌ها آنتی‌بادی‌ها را در بدن خود تولید کرده بودند. بااین‌حال، کسانی که انواع خاصی از داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی را مصرف می‌کردند، آنتی‌بادی‌ کمتری تولید کردند که موجب نگرانی می‌شود. کیم می‌خواهد دُز سوم واکسن را در بیماران مبتلا به اختلالات خودایمنی نیز آزمایش کند. وی افزود: «به بیماران خود می‌گوییم عملکرد واکسن در آن‌ها مانند عملکرد واکسن در دوستان و خانواده‌هایشان نیست. این خبر برای آن‌ها بسیار دلسردکننده است.» پزشکان گاهی‌ اوقات دُزهای اضافی از واکسن‌های دیگری مانند هپاتیت B را به افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف تجویز می‌کند. به‌گفته سگف، دستورالعمل‌های اعلام‌شده در فرانسه دُز سوم واکسن کووید 19 را برای برخی افراد دارای سیستم ایمنی به‌شدت سرکوب‌شده ازجمله گیرندگان عضو پیوندی توصیه می‌کند. کشور آمریکا مجوز واکسیناسیون‌های اضافی کووید 19 را صادر نکرده است؛ اما در سراسر این کشور، تعداد فزاینده‌ای از بیماران دارای سیستم ایمنی ضعیف به‌طورمستقل به‌دنبال دریافت دُز سوم هستند. در سان‌فرانسیسکو، بیماری به نام گیلیان لاد با آزمایش خون قبل و بعد از دُز اضافی موافقت کرد. لاد 48 ساله دریافت‌کننده کلیه و پانکراس است. او پس از اینکه متوجه شد با اینکه دو نوبت واکسن فایزر را دریافت کرده است، آنتی‌بادی تشخیص‌دادنی در خون خود ندارد، از بیرون‌رفتن از خانه‌اش وحشت داشت. لاد گفت با دُز اضافی آنچه را به‌دست آوردم که برای زنده‌ماندن نیاز داشتم. باوجوداین، او هنوز هم از ماسک می‌زند و دیگر اقدامات احتیاطی را نیز رعایت می‌کند. پژوهش‌های بیشتری نیاز است تا بتوانیم بگوییم دُز سوم واقعا مؤثر است یا نه و چه کسانی بهترین کاندیداهای دریافت دُز سوم هستند و عملکرد واکسن‌های مختلف دراین‌باره متفاوت است یا خیر. همچنین، باید بررسی شود تحریک اضافی سیستم ایمنی ممکن است خطر رد عضو پیوندی را افزایش دهد یا نه. سگف هشدار می‌دهد تنها احتمال ممکن تقویت‌کننده‌ها نیستند. علاوه‌بر آنتی‌بادی‌ها، واکسیناسیون معمولا موجب تحریک محافظت‌های دیگری مانند سلول‌های T می‌شود که می‌توانند با بیماری شدید مبارزه کنند. او و چندین گروه پژوهشی دیگر در حال آزمایش این موضوع هستند که بیماران دچار نقص سیستم ایمنی به این مزیت دست پیدا می‌کنند یا نه. کیم بر این موضوع تأکید کرد درحال‌حاضر، بهترین راه برای محافظت از این افراد آن است که افراد دیگر واکسن بزنند. بدین‌ترتیب، آن‌ها با احتمال کمتری درمعرض ویروس کرونا قرار خواهند گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/202533/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساخت و ساز در کیش باید الگوی صنعت ساختمان سازی در کشور باشد

مدل جدید گوشی ارزان گلکسی F15 سامسونگ عرضه شد

موج تعدیل نیرو به خالق هوش مصنوعی Stable Diffusion رسید

لحظه‌ای بزرگ در انتظار لپ‌تاپ‌های ویندوزی است

در دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با مدیران ارشد بیمه دی مطرح شد؛ بیمه دی موجب رضایتمندی خانواده‌‌ی بزرگ ایثار و شهادت و مایه‌ی آبرومندی در دولت گردید

انیمیشن دیدنی ناسا از قمر سیاره مشتری

یک لرزه‌سنج مسافر ماه می‌شود!

انتصاب سرپرست جدید موسسه آموزشی علوم وفنون کیش

اعلام برنامه های هفته سلامت در نشست رییس مرکزتوسعه سلامت با خبرنگاران

نشست هم اندیشی با تشکل‌های ایثارگر استان کرمانشاه

بنچمارک ناامیدکننده چیپست جدید Kirin 9010 هواوی

بنیاد شهید تا پایان فروردین 1403 ، حدود 2 هزار میلیارد تومان به بیمه دی بدهی دارد

مارک زاکربرگ: دستگاه جدیدمان مغز را می‌خواند

هاوینگ چهارم بیت کوین انجام شد؛ آیا شاهد پرواز قیمت پادشاه رمزارزها خواهیم بود؟

پیکسل 9 پرو در اولین تصاویر زنده درکنار آیفون 14 پرو مکس فاش شد

ویژگی احتمالی بعدی اندروید، در آیفون وجود ندارد

پنگوئن رباتیک با سرعت و چالاکی در زیر آب حرکت می‌کند

نمایی از داخل کپسول فضانوردی Orion

سهام انویدیا سقوط کرد؛ بدترین روز غول سازنده تراشه از مارس 2020

سرورهای بازی LittleBigPlanet 3 برای همیشه خاموش شد

تأیید بیمه مرکزی نسبت به افزایش سرمایه‌ی بیمه دی

کاخ رسانه تصاویر جالبی از فرود مجدد فالکون 9

جامعه ایثارگری از بنیاد شهید و امور ایثارگران انتظاری جز تکریم ندارند

انتشار آپدیت HyperOS برای این گوشی‌ محبوب شیائومی آغاز شد

رئیس سامسونگ ثروتمندترین فرد در کره جنوبی شد

بازی/ Evil Lands؛ نبردی میان قهرمانان و شیاطین

روشی برای نقشه‌برداری از نانوحفره‌های روی غشاء ارائه شد

نروژ بزرگترین کشتی‌های هیدروژنی جهان را می‌سازد

آپدیت جدید بازی Marvel’s Spider-Man 2 منتشر شد

اینتل بزرگترین رایانه نورومورفیک جهان را ساخت

با تمام توان پیگیر حل مشکلات جامعه ایثارگری استان هستیم

جایگاه و شان ایثارگران معزز در این نظام بسیار بالا و ویژه است

پاسخگویی سلمانی به جامعه ایثارگری در میز خدمت نماز جمعه تبریز

برگزاری اولین همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان با حضور مدیرکل حقوقی و معاضدت قضایی بنیاد شهید و امور ایثارگران

دیدار دکتر رئیسی با مادر شهیدان طوسی و مادربزرگ شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان

هواوی مچ‌بند جدیدی با الهام از اپل واچ می‌سازد؟

پیست مسابقات فرمول یک با آسفالت نانویی روکش شد

بازی Kena: Bridge of Spirits احتمالا به Xbox Series X/S خواهد آمد

مطالعه جدید؛ ژن‌های قدرت می‌توانند از ما در برابر بیماری و مرگ زودرس محافظت کنند

تصاویری شگفت‌انگیز از سحابی Orion

سامسونگ سریع‌ترین حافظه LPDDR5X جهان را معرفی کرد

آتشفشان‌های خشن، قمر مشتری را برای میلیاردها سال شکسته اند

چین برای ارسال 3 فضانورد به مدار آماده می‌شود

برگزاری نخستین جشنواره گندم، نان و شیرینى در جزیره کیش

نمایش انیمیشن پاندای کونگ فو کار 4 درسینما لبخند کیش

استان ایلام مفتخر به حضور 6 هزار ایثارگر ارتشی است

اینترنت ماهواره‌ای «استارلینک» می‌تواند همه ما را مسموم کند

Logitech فکر می­‌کند که ماوس­‌ها به هوش مصنوعی نیاز دارند

زباله های فضایی در مریخ

گلکسی زد فلیپ 6 با پردازنده پرچمدار قدرت‌نمایی کرد