سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

کشورهای مصرف‌کننده واکسن چینی کرونا درحال مواجهه با موج تازه عفونت‌ها هستند اخبار

کشورهای مصرف‌کننده واکسن چینی کرونا درحال مواجهه با موج تازه عفونت‌ها هستند
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - متخصصان می‌گویند عفونت‌های اخیر در کشورهای پیشگام واکسیناسیون با واکسن‌های چینی کرونا می‌تواند روایتی هشدارآمیز در تلاش جهانی برای مبارزه با بیماری باشد.

مغولستان وعده‌ی تابستان بدون کووید را به مردمش را داد. بحرین گفت به‌زودی بازگشت به زندگی عادی رخ خواهد داد. کشور جزیره‌ای کوچک سیشل نیز قصد داشت به‌لطف واکسیناسیون گسترده، جان دوباره‌ای به اقتصادش بدهد. این کشورها تصمیم گرفتند دست‌کم تاحدی به واکسن‌های ساخت چین اعتماد کنند و با دسترسی راحت به آن‌ها توانستند پیشگام اجرای برنامه‌های بلندپروازانه‌ی واکسیناسیون در جهان شوند. اما به‌جای خلاصی از ویروس کرونا، هر سه کشور اکنون با افزایش عفونت‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کنند. چین سال گذشته کارزار دیپلماسی واکسن خود را با تعهد به فراهم‌کردن محصولی آغاز کرد که در پیشگیری از موارد شدید کووید 19 ایمن و اثربخش است. آن زمان اطمینان کمی به میزان موفقیت واکسن چینی و دیگر واکسن‌ها در جلوگیری از انتقال ویروس وجود داشت. اکنون مثال‌هایی از چندین کشور نشان می‌دهد که واکسن‌های چینی ممکن است در پیشگیری از انتشار ویروس کرونا به‌خصوص سویه‌های جدید آنچنان مؤثر نباشند. تجربیات این کشورها واقعیت سختی را در مواجهه با جهان پسادنیاگیری پیش روی ما قرار می‌دهد: میزان بهبودی از کووید 19 ممکن است به نوع واکسنی بستگی داشته باشد که دولت‌ها به مردمشان تزریق می‌کنند. سیشل، شیلی، بحرین و مغولستان، با واکسینه‌کردن کامل 50 تا 68 درصد از جمعیت خود، از اغلب کشورها همچون ایالات متحده پیشی گرفته‌اند. براساس داده‌های نیویورک تایمز، هر چهار کشور اکنون درمیان 10 کشوری قرار دارند که هفته‌ی گذشته با شدیدترین شیوع کووید 19 مواجهه بودند. این چهار کشور همگی عمدتا مصرف‌کنند‌ه‌ی دو واکسن چینی به ‌نام‌های سینوفارم و سینوواک هستند. جین دونگیان ، ویروس‌شناس در دانشگاه هنگ کنگ به نیویورک تایمز گفت «اگر این واکسن‌ها به‌قدر کافی خوب هستند، نباید شاهد این الگو [در نمودار موارد ابتلا] باشیم. مسئولیت رفع این معضل با چینی‌ها است.»

سیاست و بازاریابی

مراسم خاکسپاری در اندونزی. پکن دیپلماسی واکسن خود را به‌عنوان فرصتی برای سربرآوردن از دنیاگیری به‌عنوان یک قدرت جهانی اثرگذارتر دید. شی جین‌پینگ ، رهبر چین متعهد به ارائه‌ی واکسنی شد که می‌تواند به‌راحتی نگه‌داری شود و در اختیار میلیون‌ها نفر در سرتاسر جهان قرار گیرد. او واکسن چینی را «کالای عمومی جهانی» نامید. مغولستان در پرتو راهبرد چین، فرصت یافت تا میلیون‌ها دز واکسن سینوفارم به‌دست آورد. این کشور کم‌جمعیت به‌سرعت برنامه‌ی واکسیناسیون را اجرا کرد و محدودیت‌ها را برداشت. مغولستان اکنون 52 درصد از جمعیتش را واکسینه کرده است؛ اما روز یکشنبه شمار موارد ابتلای جدید ثبت‌شده با افزایش چهار برابری درمقایسه با ماه گذشته به 2400 رسید. وزارت خارجه‌ی چین در بیانیه‌ای گفت ارتباطی بین رشد اخیر موارد ابتلا و واکسن‌هایش نمی‌بیند. این وزارتخانه با استناد به اظهارات سازمان بهداشت جهانی افزود نرخ واکیسناسیون در کشورهای خاص به سطوح کافی برای پیشگیری از شیوع ویروس نرسیده بود و کشورها باید به حفظ پروتکل‌ها ادامه دهند. «داده‌ها و گزارش‌های مرتبط نشان می‌دهد که بسیاری از کشورهای مصرف‌کننده‌ی واکسن‌های ساخت چین، واکسن‌ها را ایمن و مطمئن و دارای نقش مناسب در اقداماتشان برای پیشگیری از همه‌گیری می‌دانند.» چین همچنین تأکید کرده که هدف واکسن‌هایش به‌جای جلوگیری از انتقال ویروس، پیشگیری از موارد شدید است. هیچ واکسنی به‌طور کامل از انتشار ویروس جلوگیری نمی‌کند و مردم ممکن است پس از واکسینه‌شدن همچنان بیمار شوند؛ اما نرخ نسبتا پایین اثربخشی واکسن‌های چینی به‌عنوان دلیل احتمالی رشد اخیر موارد ابتلا شناسایی شده است. واکسن‌های فایزر-بایون‌تک و مدرنا نرخ اثربخشی بیش از 90 درصد دارند. طیفی از دیگر واکسن‌ها شامل آسترازنکا و جانسون اند جانسون نیز دارای نرخ اثربخشی حدودا 70 درصد هستند. درمقابل، واکسن‌های چینی شامل سینوفارم و سینوواک به‌ترتیب نرخ اثربخشی 78/1 و 51 درصد دارند. شرکت‌های چینی داده‌های چندانی از کارآزمایی‌ها منتشر نکرده‌اند تا عملکرد واکسن‌هایشان را در پیشگیری از انتقال ویروس نشان دهند. روز دوشنبه، شائو یمینگ ، همه‌گیرشناس در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های چین با تجدیدنظر در برآورد رسمی پیشین 70 درصد گفت چین برای دستیابی به ایمنی جمعی باید 80 تا 85 درصد از جمعیت خود را واکسینه کند. داده‌های مربوط به عفونت‌های ناگهانی جدید نیز هنوز دردسترس نیست. مطالعه‌ای درباره‌ی واکسن سینوواک در شیلی، اثربخشی کمتر این واکسن را درمقایسه با فایزر-بایون‌تک و مدرنا در پیشگیری از عفونت میان افراد واکسینه‌شده نشان داد. نیویورک تایمز برای دریافت پاسخ با شرکت‌های سازنده‌ی واکسن‌های چینی تماس گرفت؛ اما نماینده‌ی سینوفارم تلفن را قطع کرد و سینوواک نیز حاضر به اظهارنظر نشد.

سیاست و بازاریابی

پژوهشگران برزیلی: اثربخشی واکسن کرونای چینی سینوواک 50 درصد است چین واکسن‌هایی به کارمندان دولتی می‌دهد که ایمنی‌ و اثربخشی‌شان تأیید نشده است نیکولای پتروفسکی ، استاد دانشکده پزشکی و بهداشت عمومی در دانشگاه فلیندرز استرالیا گفت با وجود تمام شواهد، منطقی است که فرض کنیم واکسن سینوفارم تأثیر حداقلی در مهار انتشار ویروس دارد. خطر بزرگ در رابطه با واکسن چینی این است که امکان دارد افراد واکسینه‌شده دارای علائم کم یا بی‌علامت باشند و همچنان ویروس را به دیگران منتقل کنند. در اندونزی، کشوری که گونه‌ای جدید از کرونا درحال انتشار است، بیش از 350 پزشک و عضو کادر درمان با وجود واکسینه‌شدن کامل با سینوواک به‌تازگی به کووید 19 مبتلا شدند. بین فوریه و 7 ژوئن، 61 پزشک در سرتاسر این کشور از دنیا رفتند. 10 نفر از آن‌ها واکسن ساخت چین را دریافت کرده بودند. بحرین و امارات متحده عربی، دو کشوری بودند که حتی پیش از انتشار داده‌های کارآزمایی بالینی مرحله‌ی پایانی، واکسن سینوفارم را تأیید کردند از آن زمان، گزارش‌های گسترده‌ حاکی از بیمارشدن افراد واکسینه‌شده در هر دو کشور هستند. دفتر امور رسانه‌ای دولت بحرین در بیانیه‌ای گفت واکسیناسیون در این کشور تا به امروز کارآمد و موفق بوده است. بااین‌حال، ماه گذشته مقام‌های بحرین و امارات اعلام کردند که دریافت دز سوم را به مردم پیشنهاد می‌دهند. افراد می‌توانند دز اضافی خود را از بین فایزر یا همچنان سینوفارم انتخاب کنند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/203245/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خرید سه‌بعدی کالاهای جدید به اپل ویژن پرو اضافه شد

پردازنده دیمنسیتی 6300 مدیاتک برای گوشی‌های میان‌رده معرفی شد

پیام تسلیت مدیرکل بنیادآذربایجان غربی در پی درگذشت همکار خادم الشهدا حجت الاسلام «مصطفی حاجی حسینلو»

پوکو M7 5G در راه است؛ نسخه ری‌برند شده Redmi 13 5G

بزرگترین مار جهان در هند پیدا شد/ 15 متر طول و 1000 کیلو وزن !

مایکروسافت از هوش مصنوعی VASA رونمایی کرد؛ ساخت چهره‌های سخنگو از روی عکس

مطالعه رفتار آب و یخ در نانوحفره و غول‌های یخی منظومه شمسی!

تلویزیون‌های گیمینگ سری 2025 ردمی شیائومی با قیمت رقابتی معرفی شدند

برنامه‌ریزی ناسا برای تجدید قوای کاوشگر ستاره‌های نوترونی

ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است

رقیب اپ استور آغازبه‌کار کرد؛ فروشگاهی جدید برای برنامه‌ها و بازی‌های آیفون

متا مدعی شد: مدل زبانی لاما 3 عملکرد بهتری نسبت به اغلب رقبا دارد

آیپد ایر 12.9 اینچی به پنل Mini-LED نمایشگر مجهز خواهد شد

یک بمب‌افکن میکرومقیاس برای مقابله با تومور سرطانی ساخته شد

مشخصات Redmi 13 5G و پوکو M7 پرو 5G لو رفت

بادبان ناسا بر فراز زمین برافراشته می‌شود!

گوشی ارزان جدید موتورولا با باتری پرظرفیت در راه است

گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد

ارتش سوسک‌های رباتیک مجهز به کوله‌پشتی رایانه‌ای در بیابان

اخترشناسان پرجرم‌ترین سیاه‌چاله ستاره‌ای کهکشان راه شیری را کشف کردند

مانیتور 27 اینچ جدید ازراک آنتن وای‌فای دارد

از روبوتاکسی تا مریخ؛ نگاهی به بدترین پیش‌بینی‌ها و وعده‌های ایلان ماسک در 15 سال اخیر

هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا آماده می‌شوند

هوش مصنوعی متا رسماً به اینستاگرام، واتس‌اپ و فیسبوک اضافه شد

تصویر روز ناسا؛ روبه‌روی NGC 1232

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

کمک آمریکا به تراشه‌سازان؛ مایکرون 6 میلیارد دلار بودجه دریافت می‌کند

مدل تلسکوپ فضایی جیمز وب با اندازه واقعی به نمایش در می‌آید

نکاتی درباره آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو

نسخه‌ آیفون واتساپ با دستور دولت چین از اپ استور حذف شد

مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد

آیفون 17 پلاس ظاهراً با نمایشگر کوچک‌تر از گوشی‌های فعلی پلاس معرفی می‌شود

پیشرفت صنعت تراشه چین در سایه تحریم‌ها؛ تولید 40 درصد رشد کرد

ساخت تصویر متحرک 3 ثانیه‌ای در پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید امکان‌پذیر می‌شود

طراحی جلویی شیائومی Civi 4 در کنسول گوگل پلی مشاهده شد

زومی حیرت آور درون صورت فلکی اوریون

دیدار مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با خانواده شهدا در سمنان

وزیر ارتباطات: یک‌سوم کشور به زیرساخت‌های فیبرنوری مجهز شدند

با بزرگترین ستاره شناخته شده آشنا شوید

شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند

آیفون 16 پرو به پوشش ویژه لنز دوربین برای بهبود کیفیت تصویر مجهز خواهد شد

عملیاتی شدن 5 فروند زیردریایی هوشمند با قابلیت تعقیب هدف و نشت‌یابی

تاریخ رونمایی گوشی پرچمدار 2024 سونی لو رفت

اپل بیش‌از 250 میلیون دلار در پردیس سنگاپور سرمایه‌گذاری می‌کند

با این ابرسازه فضایی، یک میلیارد انسان میتونن در فضا زندگی کنن!

اندروید 15 احتمالاً برای افزایش امنیت اقدام به قرنطینه اپلیکیشن‌های مشکوک می‌کند

امروز در فضا ؛ کشف اولین سیارات فراخورشیدی در اندازه زمین توسط تلسکوپ کپلر

آنر 200 لایت به زودی برای عرضه در بازار جهانی رونمایی می‌شود

گوشی پرچمدار 2024 هواوی از اندروید 12 استفاده می‌کند

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید نادر مهدوی