سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

ابتکار خواستار گسترش همکاری‌کارآفرینان ایرانی و ژاپنی شد معاونت امور زنان و خانواده

ابتکار خواستار گسترش همکاری‌کارآفرینان ایرانی و ژاپنی شد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - معصومه ابتکار: مردم ایران و ژاپن اشتراکات تاریخی و فرهنگی زیادی دارند و این اشتراکات زمینه خوبی برای گسترش همکاری و همفکری بین کارآفرینان و زنان دو کشور فراهم می کند تا تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

معصومه ابتکار: مردم ایران و ژاپن اشتراکات تاریخی و فرهنگی زیادی دارند و این اشتراکات زمینه خوبی برای گسترش همکاری و همفکری بین کارآفرینان و زنان دو کشور فراهم می کند تا تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در وبینار تخصصی «حمایت از زنان کارآفرین در دوران کرونا با تاکید بر بازار دیجیتال» اظهار کرد: کرونا ابعاد مختلف زندگی بشر را در سراسر جهان تغییر داده و ایران هم از این موضوع مستثنی نبوده است. در جهانی که بی عدالتی در توزیع اقلام بهداشتی و به ویژه واکسن کرونا موج می زند و باوجود تحریم ها و فشارهای خارجی، دانشمندان ایرانی با تولید واکسن بومی گامی دیگر در راه بهبود وضعیت همه مردم به ویژه کارفرینان و زنان برداشتند.
وی به استفاده گسترده از فناورهای دیجیتال در دوران کرونا اشاره کرد و افزود: وجود زیرساخت‌های ارتباطی و اینترنت در سراسر کشور زمینه را برای استفاده از فناوری های دیجیتال در ایران در دوران کرونا فراهم کرد و به این ترتیب تجارت، آموزش و دیگر حوزه‌ها همچنان فعال باقی ماندند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، پرداخت یارانه، وام و حمایت‌های مختلف دولت از کارآفرینان در دوران کرونا را یادآور شد و گفت: سازمان‌های مردم نهاد در ایران هم فعالیت‌های خوبی در دوران کرونا برای کمک به کسب و کارهای آسیب دیده انجام دادند که قابل تقدیر است.
ابتکار به همکاری معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با نهادها، سمن ها و کارآفرینان ژاپنی اشاره کرد و افزود: با بنیاد صلح ساساکاوا همکاری خوبی در زمینه های مختلف از جمله حمایت از کارآفرینان و زنان داریم.
وی همچنین تحریم‌های ناعادلانه علیه اقتصاد ایران در دوران شیوع کرونا را یادآور شد و گفت: فشار اقتصادی علیه مردم و کارآفرینان و زنان ایران ادامه دارد اما آنها در مقابل کرونا و تحریم خارجی ایستاده اند و این فشارها آنها را به هم نزدیک‌تر و اراده آنها برای بهبود شرایط اقتصادی تقویت کرده است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، همکاری بین کارآفرینان ایرانی و ژاپنی را خواستار شد و گفت: مردم ایران و ژاپن اشتراکات تاریخی و فرهنگی زیادی دارند و این اشتراکات زمینه خوبی برای گسترش همکاری و همفکری بین کارآفرینان و زنان دو کشور است تا تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
ابتکار با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید، رساندن سهم زنان در مدیریت کشور به 35 درصد را هدفگذاری کرده بود، خاطرنشان کرد: سهم زنان در مدیریت کشور در دولت تدبیر و امید از پنج درصد به 25 درصد رسید که امیدواریم این رویکرد در دولت جدید نیز ادامه یابد.
وی، نقش زنان در خانواده و جامعه ایران و ژاپن را برجسته ارزیابی کرد و گفت: زنان دو کشور نه تنها کارآفرینی کردند و برای دیگر زنان و حتی مردان شغل ایجاد کردند بلکه آنها بذر امید را در دل نسل آینده کاشتند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، نقش زنان ایرانی و ژاپنی در مبارزه با شیوع بیماری کرونا و تولید و توزیع اقلام بهداشتی را یادآور شد و گفت: شیوع بیماری کرونا زنان ایرانی و ژاپنی را متوقف نکرد و زیر فشار و استرس، خلاقانه از ابزارهای نوین مثل بازار دیجیتال برای پیشبرد امور استفاده کردند و در اقدامی بشردوستانه تجربیاتشان را با دیگران به اشتراک گذاشتند.
ابتکار در ادامه داوطلبانه بودن و رویکرد بشردوستانه اقدامات کارآفرینان زن در ایران و ژاپن را ستود و افزود: کرونا با همه مشکلاتی که ایجاد کرد، مردم را به هم نزدیک کرد و باعث شد تا بیشتر قدر همدیگر را بدانند و به یاری هم بشتابند. کرونا نه تنها ما را مجبور به تغییر سبک زندگی کرد بلکه نگاه بشردوستانه را در ما تقویت کرد.
وی، توجه به زنان جامعه را توجه به کل جامعه ارزیابی کرد و گفت: همکاری و همفکری زنان در بازارهای دیجیتال و شبکه شدن آنها می‌تواند ارتقای توانایی‌های آنها را به همراه داشته باشند و زمینه را برای تبادل اطلاعات و تجربیات بین آنها فراهم کند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از اجرای یک تحقیق مقایسه ای برای بررسی وضعیت زنان کارآفرین ایرانی با همکاری بنیاد صلح ساساکاوا و مقایسه آن با زنان کارآفرین در ژاپن خبر داد و افزود: دولت تلاش های زیادی برای آموزش زنان به ویژه استاندارد سازی کالاهای زنان کارآفرین در مناطق دورافتاده انجام داده است.
ابتکار با بیان اینکه همکاری‌های فرهنگی-اقتصادی ایران و ژاپن تاریخی است، خاطرنشان کرد: طی دولت یازدهم و دوازدهم، همکاری در زمینه توان افزایی اقتصادی زنان بین معاونت زنان و بنیاد ساساکاوای ژاپن به صورت یک توافق مشترک دنبال شده است. در این دوره، چهار طرح مطالعه مشترک در زمینه مقایسه توان‌افزایی زنان کارآفرین، تقویت نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در کارآفرینی و تاثیر کرونا بر مدل‌های کارآفرینی با استفاده از بازاریابی مجازی برگزار شد.
وی تصریح کرد: دولت ایران برای مقابله با آثار کرونا و تحریم‌ها بر اقتصاد ایران تدابیر ویژه‌ای انجام داد که تامین یارانه معیشتی، وام های کم بهره و تاخیر در بازپرداخت وام‌ها و مالیات‌ها و بیمه‌ها از جمله آنها هستند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مهارت‌افزایی و توان افزایی در زمینه بازاریابی مجازی و مهارت های سایبری برای زنان ایران در قالب همکاری با وزارت رفاه و جهاد دانشگاهی و وزارت کشور را یادآور شد و گفت: الگوهای موفقی برای مشاغل خانگی و آموزش مهارت به زنان روستایی و کارآفرین ایجاد کردیم.
ابتکار گفت: موقعیت زنان ایرانی در مقابله با شرایط سخت تحریم‌ها و کرونا نشان می دهد که اراده قوی و اعتماد به نفس آنها بر این چالش پیروز شده است و زنان ژاپنی هم در شرایط کرونا به تقویت کسب و کارهای اینترنتی پرداختند و توانستند تا حدی آسیب ها را جبران و مدل‌های نوین کسب‌وکار ارائه کنند.
وی، موفقیت اصلی را در تقویت نوع دوستی و دیگرخواهی و حمایت از آسیب دیدگان در شرایط کرونا ارزیابی کرد و افزود: کرونا این فرصت را فراهم کرده که فراتر از روال عادی بتوانیم برای آینده برنامه ریزی کنیم و از فناوری‌های نوین و اینترنت در این زمینه بهره ببریم. دولت ایران در سال های اخیر به توان افزایی زنان در بعد اقتصادی، مهارتی و مدیریتی توجه ویژه ای کرد که ثمرات آن در آینده بیشتر روشن خواهد شد.
مرتضی رحمانی موحد سفیر ایران در ژاپن هم در این وبینار با اشاره به روابط تاریخی و فرهنگی دو کشور خاطرنشان کرد: همکاری خوبی بین نهادهای دولتی و غیردولتی ایران در حوزه حمایت از زنان کارآفرین وجود دارد و امیدواریم که این همکاری‌ها در آینده گسترش و ارتقا یابد.
وی، اقدامات بنیاد صلح ساساکاوا و همکاری این سازمان غیردولتی ژاپنی با معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری را قابل تقدیر دانست و بر توسعه این همکاری‌ها تاکید کرد.
کازوتوشی آیکاوا سفیر ژاپن در ایران نیز در این وبینار، امپراطوری های ایران و ژاپن در دوران باستان را دو امپراطوری بزرگ و باشکوه آسیا ارزیابی کرد و افزود: فرهنگ ایرانی و ژاپنی اشتراکات زیادی دارند و هر دو ملت میراث‌دار تمدنی باستانی و بزرگ هستند.
وی، اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه حقوق شهروندی و حمایت از زنان را برجسته دانست و گفت: دولت ایران در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در حوزه حمایت از زنان به ویژه زنان کارآفرین و صیانت از کرامت، عزت و حقوق زنان و حفاظت از آنها در مقابل خشونت داشته که قابل تقدیر است.
سفیر ژاپن در ایران، نقش زنان در دو جامعه ایران و ژاپن را به لحاظ جامعه شناختی برجسته دانست و گفت: زنان در ایران و ژاپن ستون خانواده هستند و جامعه همواره مدیون فداکاری و تلاش آنهاست.
آیکاوا با بیان اینکه مقابله با کرونا، همکاری بین کشورها را اجتناب ناپذیر کرده است، گفت: دولت ژاپن در سال‌های اخیر تلاش های زیادی برای حمایت از زنان کارآفرین به ویژه کارآفرینی بومی و محلی انجام داده است.
وی با اشاره به چالش‌های پیش روی جامعه ایران و ژاپن در حوزه های مختلف قومی، مذهبی و جنسیتی تصریح کرد: پذیرش تفاو ها و احترام به آنها می‌تواند بسیاری از مشکلات در حوزه تفاوت‌های جنسیتی، مذهبی و قومی را برطرف کند.
حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی هم در این وبینار، اقدامات این نهاد در حمایت از زنان، اشتغال و کارآفرینی آنان را تشریح کرد.
همچنین فعالان حوزه زنان و کارآفرینان و محققان ژاپنی در این نشست، اقدامات دولت ژاپن برای حمایت از کارآفرینان و وضعیت کسب و کارهای کوچک و متوسط در این کشور را تشریح کردند و اقدامات معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری در دوران ریاست معصومه ابتکار را قابل تقدیر دانستند.
فعالان و محققان ژاپنی، اقدامات معاون کنونی امور زنان و خانواده ریاست جمهوری را در ارتقای توان مدیریتی و کارآفرینی زنان ایرانی موثر دانستند و رشد شاخص های حقوق زنان در ایران را ستودند.
وبینار تخصصی «حمایت از زنان کارآفرین در دوران کرونا با تاکید بر بازار دیجیتال» با سخنرانی معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، کازوتوشی آیکاوا سفیر ژاپن در ایران، حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی، مرتضی رحمانی موحد سفیر ایران در ژاپن، طیبه سیاوشی نماینده مجلس دهم و تعدادی از پژوهشگران ایرانی و ژاپنی با همکاری مرکز بین المللی اعتلای گفت‌وگوی خانواده ریاست جمهوری، جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) و بنیاد صلح ساساکاوا روز دوشنبه برگزار شد.
منبع: ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/204623/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی شهادت جانباز گرانقدر «سلمان کلیوند عباسی»

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های ایثارگری با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

هواوی با تکیه بر «هارمونی او اس» رویای جهانی شدن را در سر دارد

اینترنت در روزهای کنکور قطع نمی‌شود

احیای نظریه مکانیک کوانتومی؛ واضح‌ترین تصویری که تاکنون از اتم‌‌های منفرد ثبت شده است

لایحه فیلترشدن تیک‌تاک در سنای آمریکا تصویب شد

HMD از اولین گوشی‌های برند خود رونمایی کرد؛ ارزان‌قیمت با اندروید 14

بازی/ Soccer Stars؛ حریف را گل باران کنید

گام بلند دانشمندان در درمان سرطان/ لیپیدها زیر ذره‌بین می‌روند!

موشک «فالکون 9» یک رکورد جدید را ثبت کرد

عکس تلسکوپ فضایی هابل از یک دمبل فضایی!

نشست مقدماتی اجرای برنامه عملیاتی در بنیاد شهرستان‌های استان تهران برگزار شد

مادر شهیدان «محمد حسن و محمدحسین نیرنگ» آسمانی شد

گوگل پلی هفته آینده رفع فیلتر می‌شود؟

اسپیس‌ایکس سیصدمین فرود موفق با بوستر فالکون 9 را تکمیل کرد

برای اولین‌بار، ساخت سلول زنده در آزمایشگاه/ انسان قادر به انجام کار طبیعت می‌شود؟

بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت

برگزاری دوره آموزش مبانی انقلاب اسلامی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران

عینک هوشمند جنجالی متا با ویژگی‌های هیجان‌انگیز آپدیت شد

هشدار درباره همه‌گیری «تنهایی» در آمریکا

بازی/ Big Rig Racing؛ به میدان نبرد کامیون‌ها خوش آمدید

اپل پردازنده هوش مصنوعی می‌سازد؟

حالت گرافیکی عجیبی به بازی Avatar: Frontiers of Pandora اضافه شد

تولید ماده موثر چند داروی اعصاب و روان توسط نخبگان ایرانی

تصویر روز ناسا؛ سایه X شکل پس‌دمه

مطالعه‌ جدید؛ تقریباً نیمی از شهرهای بزرگ چین درحال غرق‌شدن هستند

بازدید نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی

Phi-3 رونمایی شد؛ کوچک‌ترین مدل هوش مصنوعی مایکروسافت

تغییرات آب و هوایی چگونه زندگی متولدین 2024 را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟

امشب ماه کامل صورتی را رصد کنید

پیش‌بینی نگران‌کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی به وقوع می‌پیوندد

پیش به سوی کیش ایمن‌تر/ استخدام آتش نشان آقا از میان کیشوندان

شاعر کیشوند، "وعده‌ی صادق" را روایت کرد: نشست مرهم از این مژده بر جراحت قدس

ارزان‌ترین گوشی ناتینگ احتمالاً به‌زودی رونمایی می‌شود

تلسکوپ فضایی هابل 34 ساله شد

آغاز همایش ملی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور

هدست ویژن پرو وضعیت خوبی ندارد؛ احتمال بازنگری در نقشه راه اپل

کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل

جانباز سرافراز «علی طحان سفلی» به خیل همرزمان شهیدش پیوست

استودیوی Pieces Interactive با تعدیل نیرو مواجه شد

ترفندهایی برای شناخت آبلیموی تقلبی از اصل/ آبلیموی سنتی بخریم؟

شاید موشک‌های آینده بدون سوخت کار ‌کنند!

نشست ستاد استانی کنگره ملی شهدای غریب در گلستان برگزارشد

برنامه عملیاتی برای تسریع در امر خدمت رسانی بهتر به جامعه ایثارگری طراحی شده است

ساعت هوشمندی که اختلال در ریتم قلب را زودتر از وقوع پیش‌بینی می‌کند

دیدار معاون مددکاری و مشارکت های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران با نماینده ولی فقیه و استاندار البرز

استان البرز شهدای بزرگی را تقدیم نظام کرده است

رسیدگی به درخواست 41 متقاضی توسط سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی

قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد

دستگاه های جوجه کشی شرکت مکانیزاسیون در مسیر صادرات