سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آیا دوز سوم واکسن کووید 19 به محافظت از بیماران دارای نقص ایمنی کمک می‌کند؟ اخبار

آیا دوز سوم واکسن کووید 19 به محافظت از بیماران دارای نقص ایمنی کمک می‌کند؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - دوز سوم واکسن‌های کووید 19 ممکن است به محافظت بهتر از برخی افراد دچار نقص ایمنی کمک کند؛ اما مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ایالات متحده هنوز توصیه‌ی رسمی ارائه نداده است.

افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند، حتی پس از واکسیناسیون کامل، همیشه دفاع قدرتمندی در برابر ویروس کرونا ایجاد نمی‌کنند. شواهد نشان می‌دهد دوز سوم واکسن کووید 19 ممکن است به محافظت از برخی افراد دارای نقص ایمنی کمک کند. کارشناسان مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ایالات متحده در تاریخ 22 جولای گفتند در حال‌ حاضر داده‌های کافی وجود ندارد که نشان بدهد دوز سوم تا چه حد می‌تواند مؤثر باشد؛ درنتیجه، آژانس هنوز دوز سوم را توصیه نمی‌کند و می‌گوید افراد واکسینه‌شده در این گروه باید همچنان ماسک بزنند. با افزایش موارد کووید 19 در سطح جهان، یافتن راه‌هایی برای محافظت از افراد دارای نقص ایمنی که در معرض خطر بالای ابتلا به بیماری شدید هستند، ضروری است. تخمین زده می‌شود 2٫7 درصد از افراد بزرگ‌سال (6٫8 میلیون نفر) در ایالات متحده دارای نقص ایمنی هستند. بر اساس مطالعات، تا زمانی که انتقال ویروس کرونا متوقف نشود، میلیون‌ها فرد دریافت‌کننده عضو پیوندی، بیماران سرطانی تحت درمان و دیگران، حتی اگر به اندازه کافی خوش‌شانس باشند که به واکسن‌های کووید دسترسی پیدا کنند، همچنان در برابر کووید شدید آسیب‌پذیر هستند. طبق داده‌های ارائه‌شده در جلسه 22 جولای کمیته مشورتی اقدامات ایمن‌سازی مرکز کنترل و پیشگیری بیماری، از 45 فرد واکسینه‌شده‌ای که از 11 مارس تا 5 می به‌ علت ابتلا به کووید 19 در بیمارستان‌های ایالات متحده بستری شدند، 20 نفر یا 44 درصد از افراد دارای نقص ایمنی بودند. مطالعات آزمایشگاهی نشان می‌دهد که دوز سوم واکسن‌های کووید 19 می‌تواند سطح آنتی‌بادی‌های مبارزه‌کننده با ویروس کرونا را در خون برخی بیماران دچار نقص ایمنی افزایش بدهد؛ اما هنوز مشخص نیست آیا گروه‌های خاصی ممکن است بیش از دیگران از مزیت دوز سوم بهره‌مند شوند و دوز اضافه در پیشگیری از کووید 19 تا چه حد مؤثر است. برای مثال، سیستم ایمنی برای حمله به ویروس کرونا و پیشگیری از بیماری شدید به‌جز آنتی‌بادی‌ها، ابزارهای دیگری نیز دارد. مطالعات مربوط به شرایط واقعی تصویر شفاف‌تری از مقدار سودمندی دوزهای اضافه در هریک از گروه‌ها ارائه خواهد کرد. سارا الیور ، همه‌گیرشناس مرکز کنترل و پیشگیری بیماری، در جلسه 22 جولای گفت با توجه به مطالعات انجام‌شده، به نظر می‌رسد دوز اضافه برای افراد دارای نقص ایمنی بی‌خطر باشد. به گفته‌ی الیور، مطالعه‌ای شامل بیماران کلیوی تحت دیالیز نشان داد علائم گزارش‌شده پس از دوز سوم با آنچه پس از دوز دوم مشاهده شده بود، مطابقت دارد. بیشتر عوارض جانبی واکسن (مانند خستگی، درد در محل تزریق، لرز یا درد عضلانی) خفیف بودند. مقاله‌های مرتبط:
واکسن کووید اضافی ممکن است به محافظت از بیماران پیوندی کمک کند واکسن‌های ترکیبی کووید 19 موجب پاسخ ایمنی قوی می‌شوند 99 درصد مرگ‌ومیر ناشی از کووید 19 در ایالات متحده مربوط به افراد واکسینه‌نشده است
مقامات ایالات متحده هنوز در حال بحث در مورد مزیت‌های دوز اضافه هستند؛ اما برخی کشورها اقداماتی انجام داده‌اند تا دوز اضافه‌ی واکسن کووید را به بیماران دارای نقص ایمنی خود برسانند. برای مثال، مقامات فرانسوی در تاریخ 11 آوریل اعلام کردند افراد دارای نقص ایمنی شدید می‌توانند یک ماه پس از دوز دوم، دوز سوم واکسن را دریافت کنند. مقامات بریتانیایی نیز طرح توزیع دوزهای اضافه را پیشنهاد کرده‌اند. در ادامه خلاصه‌ای از آنچه مطالعات در مورد مزیت‌های دوز اضافه واکسن کووید برای افراد دچار نقص ایمنی نشان داده‌اند، آمده است: پژوهشگران در تاریخ 15 ژوئن در مجله‌ی Annals of Internal Medicine گزارش کردند دوز سوم واکسن کووید 19 (فایزر، مدرنا یا جانسون اند جانسون) باعث افزایش سطح آنتی‌بادی در برخی گیرندگان عضو پیوندی شده است که قبلاً واکنش ضعیفی در برابر واکسن نشان داده بودند. از 30 بیمار واکسینه‌شده، 6 نفر پیش از دریافت دوز سوم دارای سطوح پایین از آنتی‌بادی‌هایی بودند که ویروس کرونا را تشخیص می‌دهند. 24 نفر دیگر آنتی‌بادی‌های قابل تشخیص نداشتند. دو هفته پس از دوز سوم، تمام 6 بیماری که ابتدا سطح آنتی‌بادی پایینی داشتند، دارای مقادیر بالایی بودند. از 24 فرد فاقد آنتی‌بادی، 16 نفر همچنان آنتی‌بادی تولید نکردند، 2 نفر سطوح پایینی از آنتی‌‌بادی داشتند و 6 نفر سطوح بالایی از آنتی‌بادی تولید کردند. در مطالعه‌ی دیگری که در تاریخ 23 ژوئن در مجله‌ی New England Journal of Medicine گزارش شد، 67 نفر از 99 فرد دریافت‌کننده عضو پیوندی که واکسن فایزر را دریافت کرده بودند، پس از دوز سوم از سطح قابل‌ تشخیص آنتی‌بادی‌ها برخوردار بودند. پژوهشگران در تاریخ 13 جولای در مجله‌ی The Lancet گزارش کردند بیش از 75 درصد از بیماران دریافت‌کننده پیوند سلول‌های بنیادی خون‌ساز پس از دو دوز واکسن کووید فایزر دارای آنتی‌بادی‌های قابل تشخیص بودند. 52 بیمار از میان 88 بیمار مورد مطالعه دارای سطح آنتی‌بادی بالاتر از‌ حد مطلوب مورد نیاز برای توقف ویروس کرونا بودند. همچنین پژوهشگران دریافتند بیمارانی که طی سه ماه از زمان دریافت واکسن، تحت درمان‌ سرکوب‌کننده‌ی سیستم ایمنی قرار گرفته بودند، سطح آنتی‌بادی پایینی دارند. دوز سوم واکسن ممکن است برای این گروه مفید باشد؛ اما کارشناسان مطمئن نیستند. طبق مطالعات، دوز سوم ممکن است به برخی بیماران کلیوی تحت دیالیز نیز کمک کند. پژوهشگران در مطالعه‌ی مقدماتی که در تاریخ 6 جولای به شکل پیش‌چاپ منتشر شد، گزارش کردند نیمی از 12 بیمار دیالیزی که پس از دریافت دو دوز واکسن آنتی‌بادی تولید نکرده بودند، در پاسخ به دوز اضافه پاسخ آنتی‌بادی نشان دادند. گروه دیگری از پژوهشگران در تاریخ 31 مه در مجله‌ی Nephrology Dialysis Transplantation گزارش کردند 42 درصد (یا 5 نفر از 12 نفر) از بیماران آنتی‌بادی منفی، پس از دوز سوم واکسن آنتی‌بادی دارند. مقامات مرکز کنترل و پیشگیری بیماری در جلسه‌ی مذکور گفتند در ایالات متحده توصیه برای دوز اضافه برای افراد دارای نقص ایمنی احتمالا ارائه نمی‌شود؛ مگر اینکه سازمان غذا و دارو تحت مجوزهای کنونی استفاده‌ی اضطراری آن را صادر یا تا زمانی که آژانس واکسن‌ها را برای استفاده‌ی گسترده به‌طور کامل تأیید کند. درحالی‌که کارشناسان همچنان در حال بررسی سودمندی دوز اضافه برای بیماران دارای نقص ایمنی هستند، این افراد باید همچنان ماسک بزنند، از دیگران فاصله بگیرند و از حضور در فضاهای شلوغ خودداری کنند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/207699/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوشی خوش‌قیمت جدید اوپو از شارژ 100 وات پشتیبانی می‌کند

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

اپل ظاهراً در تأمین نمایشگر OLED آیپد پرو 11 اینچی با محدودیت‌هایی روبه‌رو است

سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟

3 فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

هوش مصنوعی متن‌باز جدید اپل معرفی شد؛ پردازش بدون نیاز به اینترنت

این عینک، زبان اشاره را ترجمه می‌کند

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

دو گوشی قدیمی به پایان چرخه عمر رسیدند و دیگر آپدیت نمی‌شوند

استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی

ویدیویی از کاوشگر کنجکاوی که مناطق رسوبی در مریخ را نشان می دهد

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در برنامه زنده صبح عالی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

واتس‌اپ به ارسال پیام به شماره‌های ذخیره نشده و ورود با فیس‌آی‌دی مجهز می‌شود

توسعه روشی برای بهبود مصرف انرژی در دستگاه‌های مخابراتی

گلکسی زد فلیپ 5 از یک قابلیت هوش مصنوعی One UI 6.1 محروم است

اینترنت برای کنکور امسال قطع نمی‌شود؟

منتظر پیکسل تبلت 2 گوگل نباشید

اگر از تبلیغات داخل سیستم عامل متنفرید ویندوز 11 را آپدیت نکنید!

تعداد کاربران فعال اسپاتیفای 19 درصد رشد کرد

هوش مصنوعی شیطانی هم ساخته شد!

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

قابلیت انقلابی واتساپ معرفی شد؛ انتقال فایل بدون نیاز به اینترنت

از هوش مصنوعی تا تماس ویدیویی؛ قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن را ببینید

قابلیت عجیب P70 پرو را ببینید؛ عضو پرآوازه خانواده هواوی

طرح تعویض رایگان سامسونگ برای گوشی هایی که این مشکل را دارند

برنامه/ فکرتان را به یک اثر هنری تبدیل کنید

نمایش داستان مرموز بازی INDIKA در تریلر جدید

این ویژگی امنیتی اندروید 15 شما را از اپلیکیشن‌های مشکل‌دار نجات می‌دهد

تعهد شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی برای حفاظت از کودکان

با روش تخلیه الکتریکی آشنا شوید

با گوشی جدید هواوی می‌توان بدون اینترنت تصویر ارسال کرد!

هوش مصنوعی جدید گوگل می‌تواند جان شما را نجات دهد

مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد

آغاز به کار مرکز خدمات جامع سلامت فارابی کیش در گرامیداشت هفته سلامت

افتتاح پایگاه سلامت خانواده با محوریت مادر وکودک درمجتمع مسکونی مهستان کیش

فوری: رئیس‌جمهور آمریکا قانون فیلترشدن تیک‌تاک را امضا کرد

نقدها و نمرات بازی Stellar Blade منتشر شدند

ستاره هایی که درآسمان میبینیم چه اندازه ای هستند؟

افشای مشخصات پردازنده‌های اسنپدراگون X پلاس کوالکام

ناسا یک گام به کشف حیات بیگانه در مریخ نزدیک‌تر شد

خانواده شهدا پرچمداران اصلی ایثار و شهادت هستند/ نسل امروز نیازمند آشنایی با شهدا

مادسازان بازی GTA 5 را روی کنسول نینتندو سوییچ اجرا کردند

ریلمی 2 گوشی جدید و هیجان‌انگیز با نمایشگر 120 هرتز رونمایی کرد

گوشی پولستار رونمایی شد؛ وقتی خودروسازان وارد بازار موبایل می‌شوند

درآمد 5 میلیارد تومانی یکی از کاربران تلگرام با فروش نام کاربری!

هیتلر برای چه به دنبال برج ایفل بود؟