سیاست و بازاریابی
علی‌رغم نگرانی‌ها، پلیس آمریکا همچنان در عملیات‌هایش از ربات‌ها استفاده می‌کند
چهارشنبه 13 اسفند 1399 - 22:41:02
دیجیاتو
سیاست و بازاریابی - نشریه نیویورک تایمز در گزارش جدیدی به موضوع استفاده از سگ‌های رباتیک توسط اداره پلیس نیویورک پرداخته است؛ موضوعی که مخالفان و موافقان زیادی دارد و احتمالا در آینده نزدیک مباحث زیادی درباره آن شکل خواهد گرفت.

سیاست و بازاریابی


این نشریه در
گزارش خود به جدیدترین مورد استفاده از ربات‌ها توسط پلیس پرداخته که مربوط به ماجرای آدم‌ربایی دو نفر در منطقه برانکس نیویورک بوده است، جایی که دو آدم‌ربا خود را به عنوان لوله‌کش جا می‌زنند و با ورود به یک ساختمان ساکنان آن را ساعت‌ها گروگان می‌گیرند. در نهایت یکی از قربانیان موفق به فرار از دست گروگان‌گیرها می‌شود و پلیس را خبر می‌کند.
زمانی که ماموران پلیس به سر صحنه می‌رسند، از آن‌جایی که نمی‌دانستند گروگان‌گیرها هنوز داخل ساختمان‌اند یا نه، یک سگ رباتیک به نام Digidog را به داخل خانه می‌فرستند. این ربات دارای چراغ و دوربین‌های مخصوص است و به پلیس اجازه کنترل از راه دور می‌دهد. اداره پلیس نیویورک می‌گوید که ربات آن‌ها با کمک دوربین‌های دید در شب حتی در تاریکی هم مشکلی از بابت تصویربرداری ندارد.

سیاست و بازاریابی


سیاست و بازاریابی

سیاست و بازاریابی


سیاست و بازاریابی


در پرونده فوق، پلیس با کمک «دیجی‌داگ» متوجه می‌شود که ساختمان خالی شده و گروگان‌گیرها آن‌جا را ترک کرده‌اند. ماموران حالا همچنان در تلاش‌اند تا مهاجمان را که یک گوشی موبایل و 2000 دلار پول نقد را به سرقت برده و یکی از قربانیان را با آهن گداخته سوزانده بودند، پیدا کنند.
این پرونده به طرزی غافل‌گیرکننده‌ای مورد توجه چهره‌های سرشناس قرار گرفته و بحث درباره حریم خصوصی را داغ کرده است. نماینده دموکرات مجلس آمریکا، «الکساندریا اوکاسیو-کورتز»، در صفحه توییتر خود دیجی‌داگ را به عنوان وسیه‌ای متحرک برای نظارت بر مردم خطاب قرار داد.
«جَن استنلی»، تحلیل‌گر ارشد «اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکایی»، گفت استفاده از ربات‌ها به جای پلیس مشکلاتی مثل خطر هک، نقض حریم خصوصی، نظارت بر فعالیت شهروندان و تبعیض را به وجود می‌آورد. عده دیگری نگران این هستند که روی ربات‌ها از ابزارهایی مثل اسلحه استفاده شود.
با وجود تمام نگرانی‌هایی که پیرامون استفاده از فناوری‌های رباتیک وجود دارد، نمی‌توانیم از مزایای پرشمار آن‌ها چشم‌پوشی کنیم. «کِیت تیلور» که زمانی در گروه SWAT خدمت کرده و هم‌اکنون در «کالج عدالت کیفری جان جِی» تدریس می‌کند، می‌گوید دستگاه متحرکی که بتواند به شکل از راه دور در موقعیت‌های خطرناک اطلاعات گردآوری کند می‌تواند به منظور کاهش تلفات پتانسیل‌های بزرگی داشته باشد.
تیلور می‌گوید: «زیر سوال بردن پلیس ضروری است، ولی مزایای استفاده از این فناوری واضح به نظر می‌رسد. هدف آن کمک به پلیس برای کسب اطلاعات لازم آن هم بدون نیاز به وقوع درگیری‌های مهلک است.»

سیاست و بازاریابی

اداره پلیس نیویورک یکی از سه اداره پلیس آمریکاست که در آن از سگ‌های رباتیک استفاده می‌شود. این ربات‌ها همان ربات Spot محصول شرکت «بوستون داینامیکس» هستند که از پارسال راهی بازار شدند. پلیس نیویورک اسم این ربات را دیجی‌داگ گذاشته و می‌گوید این ربات‌ها آن قدر پرسروصدا هستند که به راحتی توجه مردم را به خودشان جلب می‌کنند.
انتظار می‌رود که استفاده از ربات‌ها در آینده نزدیک بتواند به کاهش تلفات نیروهای پلیس کمک کند. پلیس آمریکا در سال 2016 با کمک یک ربات توانست قاتل پنج نفر را در شهر «دالاس» از پا دربیاورد. در سال 2015 مردی در شهر «سن خوزه» می‌خواست از روی یک پل پایین بپرد، ولی پلیس با کمک یک ربات توانست گوشی موبایل و پیتزایی را در اختیار او قرار دهد و در نهایت وی را دستگیر کند.
در سال 2014 پلیس با کمک ربات‌های خود فرد مسلحی را دستگیر کرد که خود را درون اتاقی در یک هتل در شهر «آلباکرکی» حبس کرده بود.

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/186219/علی‌رغم-نگرانی‌ها،-پلیس-آمریکا-همچنان-در-عملیات‌هایش-از-ربات‌ها-استفاده-می‌کند
بستن   چاپ