سیاست و بازاریابی
توهم بصری نشان‌دهنده نقش افسردگی در تغییر نحوه مشاهده فیزیکی جهان است
چهارشنبه 18 فروردين 1400 - 12:38:38
زومیت
سیاست و بازاریابی - طبق تحقیقات جدید، توهم بصری نشان‌دهنده‌ی این مسئله است که افسردگی می‌تواند نحوه‌ی مشاهده‌ی فیزیکی افراد به جهان را تغییر دهد و کاری کند تا افراد افسرده به دنیا متفاوت و خاکستری‌تر نگاه کنند.

افسردگی حالتی خلقی شامل بی‌حوصلگی و گریز از فعالیت یا بی‌علاقگی و بی‌میلی است و می‌تواند روی افکار، رفتار، احساسات و خوشی و تندرستی فرد تأثیر بگذارد. در برخی مواقع، فرد افسرده ممکن است به تفکراتی غلط معتقد باشد یا چیزهایی ببیند یا بشنود که دیگران نمی‌توانند احساسشان کنند. در تحقیقاتی جدید و با بررسی توهم بصری مشخص شده است که افسردگی می‌تواند نوع بینش افراد را نیز تغییر دهد و کاری کند تا جهان را متفاوت از دیگران ببینند. توهم بصری (Visual hallucinations) شامل دیدن چیزهایی مانند اشیاء و افراد و چراغ‌های چشمک ‌زنی است که واقعی نیستند. نوع بصری توهم می‌تواند با‌توجه‌به دلایل متعددی از‌جمله افسردگی نیز ایجاد شود. اختلال افسردگی عمده اختلالی است که دو مشخصه‌ی اصلی آن، یعنی حالت افسردگی (خُلقِ پایین) در وضعیت‌ها و موقعیت‌های مختلف و بی‌علاقگی به انجام فعالیت‌هایی که قبلا برای فرد لذت‌بخش بوده، دست‌کم به‌مدت دو هفته برقرار باشد. افسردگی معمولا با علائمی مثل نداشتن اعتمادبه‌نفس، اختلالات خواب، اختلالات خوردن، خستگی، بی‌حالی و احساس دردِ بدون دلیل همراه است.

سیاست و بازاریابی

افسردگی چیست؟ نشانه ها و راه‌های درمان روش‌های غیردارویی برای درمان افسردگی
این نتیجه‌گیری ضربه‌ای مهلک بر آن دسته از مراکز پزشکی است که امیدوار هستند براساس این فرضیه ابزارهای تشخیصی و درمانی طراحی کنند؛ فرضیه‌ای که معتقد است افسردگی حاصل تأثیر یک یا چند ژن است. پژوهشگران بیش از بیست سال است به این موضوع مظنون هستند که اختلالات خلق‌و‌خو مانند اضطراب و افسردگی در نقص عملکرد در سیستم‌های حمل‌و‌نقل سلول‌های مغز ریشه دارند یا خیر. با بررسی عمیق‌تر این مسئله، توجه آن‌ها به ژن‌های مسئول تنظیم جذب ناقل‌های عصبی نظیر سروتونین جلب و به این شک منجر شد که یکی‌دو جهش همراه‌با قرار‌گرفتن درمعرض آسیب روحی می‌تواند منشأ اصلی خطر بیماری‌های روانی جدید باشد. به‌نقل از sciencealert ، در دنیای امروز مطلعیم که افسردگی با تغییراتی در نحوه‌ی ارتباطات مغز ما مرتبط دارد. مقایسه‌ی بافت‌های مغزی گرفته‌شده از افرادی که با خودکشی فوت کرده‌اند، اولین‌بار افسردگی مزمن را با کاهش شدید تعداد خاصی از سلول‌های عصبی حمایتی مرتبط یافته است. بااین‌حال، تحقیقات جدید نشان می‌دهد افرادی که دوره‌ی افسردگی را سپری می‌کنند، در‌واقع دنیای اطرافشان را نیز متفاوت می‌بینند. تیم تحقیقاتی این مطالعه امیدوار هستند که درک بهتر از نحوه‌ی پردازش اطلاعات بصری در مغز افراد مبتلا به افسردگی می‌تواند به اطلاع‌رسانی رویکردهای درمانی انسان‌ها در آینده کمک کند. محققان قصد داشتند تجزیه‌و‌تحلیل کنند که چگونه قشر مغز مسئول دریافت پیام از پنج حس، توهم بصری را مدیریت می‌کند و آن را با 111 نفر آزمایش کردند که دوره‌های افسردگی شدید را تجربه می‌کردند و 29 نفر که این گونه نبودند.

سیاست و بازاریابی

بااین‌همه، نتایج مشابهی در افراد مبتلا به اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی دیده شده است که نشان می‌دهد این نوع تغییر در نحوه‌ی درک چشم و مغز از جهان خارج می‌تواند در چندین اختلال روان‌شناختی رایج باشد. سالملا می‌گوید: «ارزیابی و توسعه‌ی بیشتر قابلیت استفاده از آزمون‌های درک محور مفید خواهد بود؛ زیرا روش تحقیق و بالقوه‌ی شناسایی اختلالات پردازش اطلاعات در بیماران است.» این تحقیق در مجله‌ی Psychaitry and Neuroscience منتشر شده است.

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/191236/توهم-بصری-نشان‌دهنده-نقش-افسردگی-در-تغییر-نحوه-مشاهده-فیزیکی-جهان-است
بستن   چاپ