سیاست و بازاریابی
شرکت ژاپنی آی‌اسپیس، ماه‌نورد اماراتی راشد را در سال 2022 به سطح قمری خواهد برد
جمعه 27 فروردين 1400 - 15:12:42
زومیت
سیاست و بازاریابی - سطح‌نشین ساخت شرکت ژاپنی آی‌اسپیس قرار است در سال 2022، ماه‌نورد اماراتی راشد را برفراز موشک فالکون 9 اسپیس ایکس به سطح قمری برساند.

اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود، سال آینده دو کشور دیگر به باشگاه فاتحان ماه ملحق خواهند شد. به گزارش اسپیس‌دات‌کام ، ماه‌نورد رباتیک راشد متعلق به امارات متحده عربی، سال 2022 توسط سطح‌نشین HAKUTO-R که ساخت شرکت ژاپنی ispace است، به سطح ماه حمل خواهد شد. مأموریت قمری آتی امارات، نخستین فرود قمری برای این کشور عربی و همچنین ژاپن خواهد بود. تا به امروز، فقط سه کشور ایالات متحده، شوروی و چین، به‌صورت نرم فضاپیما روی ماه فرود آورده‌اند. وقتی امارات پاییز سال گذشته پروژه‌ی فضایی جدید خود را رونمایی کرد، 2024 به‌عنوان تاریخ فرود تعیین شد؛ از این‌رو خبر فرود سطح‌نورد این کشور در سال آینده، تغییر زمانی درخورتوجه‌ای برای مأموریت قمری راشد محسوب می‌شود. تاکشی هاکامادا ، بنیان‌گذار و مدیرعامل آی‌اسپیس در بیانیه‌ای گفت «مفتخر هستیم که مرکز فضایی محمد بن راشد، به خدمات حمل محموله‌ی آی‌اسپیس اعتماد کرده است تا نقشی خطیر در تحقق این لحظه‌ی تاریخی برای امارات متحده عربی ایفا کنیم.» هاکامادا در ادامه افزود «جهان خواهد دید که سطح‌نشین تجاری ما، سطح‌نورد راشد را به ماه حمل خواهد کرد. ما از پیشبرد همکاری بین امارات متحده و ژاپن در عرصه‌ی اکتشافات فضایی و همچنین الهام‌بخشی به همکاری‌های بیشتر در زمینه‌ی اکتشافات قمری بین بخش دولتی و خصوصی در سرتاسر جهان خشنود هستیم.» مأموریت قمری امارات، ماه‌نورد 10 کیلوگرمی راشد را به منطقه‌ای استوایی در سمت پیدای ماه ارسال خواهد کرد. محل دقیق فرود هنوز اعلام نشده است. ماه‌نورد چهارچرخه‌ی کوچک امارات، به‌مدت دست‌کم یک روز قمری یا تقریبا 14 روز زمینی، محیط پیرامون خود را با استفاده از دوربین با وضوح بالا، دوربین حرارتی، دوربین میکروسکوپی و کاوشگر لانگمیر مطالعه خواهد کرد. ابزار آخر می‌تواند به دانشمندان کمک کند تا محیط دارای بار الکتریکی ماه را بهتر درک کنند. عامل ایجاد این محیط در ماه، باد خورشیدی یا جریان ذرات بارداری است که پیوسته از سطح خورشید ساطع می‌شود.

سیاست و بازاریابی

امارات در سال جاری برنامه‌های فضایی‌اش را رونمایی خواهد کرد خلیفه ست، نخستین ماهواره ساخت امارات توسط ژاپن به فضا پرتاب شد سطح‌نشین HAKUTO-R که بیش از یک دهه دردست ساخته بوده است، با ارسال مأموریت قمری امارات، نخستین سفر قمری ژاپن را رقم خواهد زد. آی‌اسپیس، سازنده‌ی سطح‌نشین که در سال 2010 بنیان‌گذاری شد، هدایت تیم هاکوتا را به‌عنوان یکی از 5 شرکت‌کننده‌ی نهایی در جایزه‌ی لونار ایکس گوگل برعهده داشت. این مسابقه‌ی خصوصی برای رسیدن به ماه، در سال 2018 بدون هیچ برنده‌ای به پایان رسید. آی‌اسپیس قصد دارد تا دومین مأموریت قمری خود را که آن هم شامل استقرار ماه‌نورد خواهد بود، در سال 2023 پرتاب کند. به‌نقل از نمایندگان شرکت، هردو مأموریت برفراز موشک فالکون 9 اسپیس ایکس زمین را ترک خواهند کرد. آی‌اسپیس همانند امارات بلندپروازی‌های بزرگی در عرصه‌ی فضا دارد و این دو مأموریت، صرفا آغاز راه برای این شرکت به‌حساب می‌آیند. در وب‌سایت شرکت ژاپنی آمده است «از مأموریت 3 به بعد، به‌منظور حمل محموله‌های مشتریان به ماه، فراوانی فرودهای قمری و اعزام ماه‌نوردها را افزایش می‌دهیم. سطح‌نشین‌های ما مجموعه‌ای از سطح‌نوردها را روی سطح ماه مستقر خواهند کرد تا با پیشگامی در اکتشاف و پیشبرد منابع ماه، توسعه‌ی مداوم صنعت ماه و حضور انسان در آنجا را امکان‌پذیر کنند.»

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/192380/شرکت-ژاپنی-آی‌اسپیس،-ماه‌نورد-اماراتی-راشد-را-در-سال-2022-به-سطح-قمری-خواهد-برد
بستن   چاپ