ریاضی کنکور، ارشد، دکتری و استخدامیاخبار شرکتی

ریاضی کنکور، ارشد، دکتری و استخدامی

11 بهمن 1400 - 13:23،موسسه آموزشی پژوهشی راهبرد،(اخبار رسمی):

موسسه راهبرد همواره تلاش دارد با فراهم‏ کردن فضایی مناسب بر بستر آموزش آنلاین، ریاضیات آزمون های استخدامی، کنکور سراسری، دانشگاه آزاد و تمامی آزمون های مختلف را به بهترین سیمای ممکن به شما عرضه کنیم. سال‏ ها سابقۀ کار در سطح اول آموزش تجربۀ ارزشمندی را برای مدرسین موسسه راهبرد به ارمغان آورده است.

مقدمه
درس ریاضی و آموزش ریاضی شاید مصداق شعار اصلی سال جهانی ریاضیات (سال دوهزار) است، شعاری با این مضمون ریاضیات برای همه، ریاضیات راه توسعه. از این رو این قسمت  از ریاضی اهمیتی دو چندان پیدا می کند و زبانی است مشترک بین همه رشته هاست. با این دیدگاه ترجیج مدرس بر این بوده که درس را از مطالب مقدماتی شروع کرده و آن را تا بالاترین سطح ممکن پیش برده و از این روی حق مطلب را ادا کند.

چارچوب تدریس
درس ریاضی کنکور برای کلیه آزمون های ارشد، دکتری و انواع آزمون استخدامی با معرفی تابع آغاز شده است و شکل های مختلف نمایش توابع یک به یک بررسی شده و انطباق آن ها را به عنوان شکل های متفاوت از یک معنا نشان داده شده است. بعد از معرفی تابع طبیعی ترین سوال این است که ورودی های تابع یعنی دامنه تابع را چطور بدست آوریم. این قسمت برای توابع مختلف اعم از گویا، رادیکالی، لگاریتمی و ... توضیح و تشریح شده است و چرایی آن ها هم بررسی شده است به گونه ای که نیازی به حفظ نباشد.

توابع پرکابردی همچون توابع جزء صحیح، توابع قدرمطلقی، توابع مثلثاتی، توابع معکوس مثلثاتی، توابع هایپربولیک، معکوس توابع هایپربولیک و غیره به همراه نکات و روابط بین آنها به طور کامل و یک به یک بررسی شده اند. توابع متناوب تعریف شده اند و با ظرافت روش های بدست آوردن دوره تناوب گفته شده است. مفاهیم توابع  زوج و فرد تعریف شده است و تفسیر نموداری آنها به شکل مفهومی به سمع و نظر دانشپذیران گرامی رسیده است.

با توجه به آنچه از مقدمه بالا گذشت حد تعریف و مفهوم آن با توضیحی در خور شأن آن ارائه شده است. مفهوم حد چپ و حد راست و شرط وجود حد ارائه شده،  سپس قضایای مربوط به آن گفته شده و مثال های در قالب تست فرایند آموزش را تکمیل کرده است. صورت های مبهم که مبحثی جدی و سوال خیز در آزمون های مختلف هستند یک به یک بر شمرده شده و در هر مورد تست های زیادی حل و تشریح شده است. روش هایی از قبیل  قاعده هوپیتال و هم ارزی و غیره. هر کدام از روش های قبل به همراه شرایط استفاده از آنها به شکل مبسوط و در کنار تست بررسی شده اند.

بعد از مفهوم حد و شرایط وجود آن و تکنیک های یافتن آن نوبت به مفهوم پیوستگی توابع می رسد. این موضوع با تمام مفاهیم وابسته به آن نظیر پیوستگی در یک بازه (فاصله)، انواع ناپیوستگی، قضیه مقدار میانی و غیره مورد بررسی قرار گرفته و بعد از هر مبحث تعدادی تست مرتبط تحلیل گشته است.

روابط پیوستگی و مشتق پذیری بیان شده سپس قواعد و قانون های مشتق گیری که تقریباً ما را از استفاده از تعریف برای یافتن مشتق بی نیاز می کند برای توابع مهم و کاربردی گفته شده است. روش مشتق گیری ضمنی، قواعد زنجیره ای مشتق، مشتق گیری از توابعی که قدرمطلق دارند، مشتق گیری از توابع پارامتری، مشتق مرتبه چندم، مشتق گیری از توابع جزء صحیح، مشتق تابع معکوس، مشتق از توابع به شکل نمایی که هم پایه و هم نما هر دو تابع هستند (هر دو دارای متغییر مستقل هستند) و غیره همگی با حوصله و ارائه مثال های جدی و جذاب تشریح شده اند.

اکنون که در یافتن مشتق توابع به توانایی در شأن این مفهوم رسیده ایم نوبت به کاربردهای مشتق می رسد کاربرد های که بر آنچه در مورد اهمیت مشتق گفته شد صحه می گذارد و مهر تاییدی است بر عمق تاثیرگذاری مشتق. کاربردهایی نظیر یافتن معادله خط مماس وخط قائم بر منحنی، یافتن زاویه بین دو منحنی، نقاط اکسترمم (نقاط ماکسیمم و نقاط مینیمم) تابع و غیره در معیت مثال های متنوع آموزش داده می شود.

دیگر مفهوم اساسی یعنی آموزش دیفرانسیل تعریف می شود و کابردهای آن در کنار تست های دستچین شده مطرح می شود.

در ادامه درس ریاضی، یکی دیگر از مفاهیم اساسی و مطرح این درس یعنی انتگرال معرفی می شود. این قسمت و مفاهیم وابسته به آن همواره در آزمون های ارشد و استخدامی مورد سوال قرار می گیرد. پس از تعریف تابع اولیه  و سپس انتگرال نامعین فرمول های مهم انتگرال گیری ارائه می شوند. با کمک این فرمول ها می توان انتگرال های ساده را حل کرد و ابزاری مفید برای حل انتگرال های پیچیده تر هستند. در حقیقت انتگرال های دیگر با کمک روش های مختلف به این انتگرال های ساده تر تبدیل می شوند و سپس از این فرمول های برای رسیدن به جواب استفاده می کنیم.

پیام موسسه آموزشی پژوهشی راهبرد
موسسه راهبرد
افتخار این را دارد که این درس را به بهترین شکل ممکن در قالب ویدیو های آموزشی با کیفیت در اختیار دانشجویان قرار دهد. و مدرس این درس تمام توان خود را برای انتقال واضح و شفاف مطالب درس بکار گرفته است و کوشیده آموخته های خویش را تمام و کمال در اختیار دانشپذیران قرار دهد.

اگر گوشی هنگ می‌کند، این راهکارها را امتحان کنید

برنامه/ مغزتان را پرورش دهید

خوانساری: کیش منطقه ای پیشرو در اتصال به پنجره دولت است

بررسی اقتصادی‌ترین گلکسی سامسونگ با باتری قوی

انعقاد تفاهم نامه همکاری میان سازمان فناوری اطلاعات ایران و سازمان منطقه آزاد کیش

اولین دادگاه جهان با حضور هوش مصنوعی به‌عنوان وکیل به تعویق افتاد

گلکسی S23 در برابر سقوط روی بتن و آسفالت بسیار مقاوم خواهد بود

گلکسی S24 با تراشه 10 هسته ای اگزینوس 2400 عرضه خواهد شد؟

بازی/ Marble Woka Woka؛ جورچینی بی‌نظیر امتحان کنید

دیدار نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با جامعه ایثارگری گلستان/نخبگان شاهد و ایثارگر خدمات نظام را معرفی کنند

فروش گوشی‌های هوشمند در سال 2022، کمترین میزان طی یک دهه اخیر بود

مرتضوی: از مرز ایجاد یک میلیون شغل عبور کردیم

قرار خدمت؛ منطقه 6

قرار خدمت؛ دیدار با کارکنان منطقه 6

گزارش استقبال کارجویان از شرکت خدمات ارتباطی رایتل در نمایشگاه کار

محله امامت در منطقه13 پاکسازی و ساماندهی شد

برخی کارکنان گوگل پس‌از اسکن نشان ورود به دفتر کار، متوجه اخراج خود شدند

تعاونی‌های مسکن‌ جهش با هدف ساخت 400 هزار واحد مسکونی در دولت سیزدهم تشکیل می‌شود

کیش مهیای استقبال از گردشگران نوروزی می شود

تاریخ معرفی تبلت وان پلاس هم شاید 18 بهمن 1401 باشد

مایکروسافت درحال توسعه یک رابط کاربری مدرن برای فایل اکسپلورر ویندوز 11 است

تاکید سعید پورزادی بر تسریع و کمک به ساخت پروژه های نیمه تمام در کیش

فروش آیفون 13 ریفربیشد در اروپا آغاز شد

سامسونگ 180 پتنت 5G را به هواوی واگذار کرده است

سامسونگ 180 پتنت 5G به هواوی واگذار کرده است

بازی/ Kindergarten kid Learning Game؛ رایگان انگلیسی را به کودکان‌تان بیاموزید

تکریم و معارفه معاون بهداشت و درمان بنیاد/ارائه خدمات درمانی از مهم‌ترین و حساس‌ترین وظایف بنیاد است/نیازهای درمانی جامعه ایثارگری با توجه به میانگین سنی با عموم جامعه متفاوت است

نشست قاضی‌زاده هاشمی با نخبگان شاهد و ایثارگر همدان/ نخبگان ایثارگر برای ایجاد اشتغال وارد میدان شوند/ رویکرد جدید بنیاد مطالبه گری و پیگیری ارائه خدمات به ایثارگران است

تاریخ انتشار بازی Minecraft legends اعلام شد

بهره‌برداری از تصفیه‌خانه مسیل باختر در منطقه 8 تا نیمه اسفند

مک پرو 2023 پردازنده گرافیکی غیرقابل‌ ارتقاء خواهد داشت

بازی Hi-Fi Rush معرفی و عرضه شد

چگونه یک خنک‌کننده آبی مناسب برای CPU انتخاب کنیم؟

عملکرد ناامید کننده کارت گرافیک RX 7700 XT

صدور قبض کمتر از 30 هزار تومان در ماه برای 60 درصد مشترکان واحدهای خانگی

بازی‌های جدید ایکس‌باکس گیم‌پس مشخص شدند

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در استان همدان

بازدید قاضی‌زاده هاشمی از باغ‌موزه دفاع مقدس همدان/موزه‌های دفاع مقدس هویت‌بخش است

انتشار جزئیات جدیدی از iOS 17

برگزاری دوره آموزشی ترویج ایمنی و اطفاء حریق در کیش

برگزاری ویژه برنامه کرسی تلاوت قرآن کریم در کیش

بازی Elden Ring یک بسته الحاقی بزرگ دریافت خواهد کرد

بازی/ Hammer Jump؛ دنبال فسیل‌های قیمتی بگردید

سیل اخراج‌ها به IBM رسید

شهر آفتاب، میزبان بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران شد

حالت New Game Plus بازی Dead Space یک پایان‌بندی مخفی خواهد داشت

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالگرد حماسه ششم بهمن آمل/مقابله مردم با فتنه‌های دشمنان همواره ادامه دارد

عرضه متری مسکن موجب جذب سرمایه‌های خُرد است

آپدیت جدید گلکسی واچ 4 چه ارمغانی دارد؟

خدمات‌رسانی نوین سامانه 137 پلاس در منطقه 22