اینرژی، پیشرو در توسعه شهر هوشمنداخبار شرکتی

اینرژی، پیشرو در توسعه شهر هوشمند

2 مرداد 1401 - 15:4،شرکت اینرژی،(اخبار رسمی):

اینرژی فعالیت خود را از سال 1396 با رویکرد ایجاد نوآوری و استفاده از تکنولوژی های روز در صنعت سوخت و انرژی کشور آغاز کرده است. از جمله حوزه های تخصصی تحت پوشش مجموعه اینرژی می توان به تجهیزات جایگاه سوخت، ابزار دقیق، ایمنی و حفاظت، برق صنعتی، پمپ، الکتروموتور، پایپینگ و شیلنگ اشاره کرد.

یکی از مهم ترین عوامل توسعه شهر هوشمند، استفاده از خدمات نوین و انرژی های پاک با هدف کاهش آلودگی و ترافیک شهری در راستای برداشتن گام های اولیه جهت توسعه یک شهر هوشمند است.

در همین راستا، مجموعه اینرژی فعالیت خود را از سال 1396 با رویکرد ایجاد نوآوری و استفاده از تکنولوژی های روز در صنعت سوخت و انرژی کشور آغاز کرده است.

در گام اول، پلتفرم اینرژی با محوریت تامین و فروش تجهیزات جایگاه های سوخت فعالیت خود را آغاز نموده و با بررسی زنجیره تامین و توزیع سوخت و مشکلات موجود ترافیکی و محیط زیستی در کلان شهرها و با توجه به دغدغه توسعه شهر هوشمند و استفاده از خدمات نوین و انرژی های پاک، طرح خودروهای سوخت رسان سیار به منظور کاهش آلودگی و ترافیک شهری و ارتقا خدمات شهری دانش محور به عنوان اولین طرح این شرکت، در شرکت پخش فرآورده های نفتی ایران مطرح و پس از تولید نمونه اولیه موفق به اخذ تاییدیه های لازم شده است.

با توجه به حضور اینرژی در بازار و تحقیقات علمی صورت گرفته در تامین کالاهای تخصصی این صنایع در سالیان اخیر تصمیم گرفته شد تا خدمات این شرکت به 10 حوزه تخصصی مرتبط با صنعت، توسعه داده شود.

همچنین مجموعه اینرژی با راه اندازی یک کارگاه مجهز به دستگاه های روز برشکاری، نورد، جوشکاری و آزمایشگاه الکترونیک مورد نیاز، خط تولید محصولات مربوط به صنایع سوخت، نفت، گاز و پتروشیمی از جمله تولید انواع مخازن فلزی ذخیره سازی و تحت فشار و همچنین تجهیز خودرو با کاربری های خاص و انواع جایگاه های سوخت کانتینری و سیار و تولید تجهیزاتی اساسی مرتبط از جمله سیستم توزیع و دیسپنسر سوخت، تانک مانیتورینگ و سنسورهای مورد نیاز بازار را راه اندازی نموده است.

معرفی خدمات شرکت اینرژی

تجهیزات جایگاه سوخت

تولید و فروش تمامی تجهیزات جایگاه سوخت از جمله انواع مخازن ذخیره سوخت، انواع جایگاه های سوخت کانتینری و سیار، ترولی سوخت رسان، دیسپنسر سوخت، تجهیزات دیسپنسر، اتصالات بین مخزن سوخت و دیسپنسر، تجهیزات تانک مانیورینگ و انواع سنسور.

تجهیزات ابزاردقیق

فروش تجهیزات پرکاربرد سیستم‌های ابزار دقیق در صنعت از جمله انواع گیج، اکچویتور، پوزیشنر، کنترل ولو، شیر برقی، شیر هیدولیک، واحد مراقبت پنوماتیک، شیر پنوماتیک، کنترلر و مدارهای واسط.

تجهیزات ایمنی و حفاظت

تامین طیف وسیعی از انواع مختلف تجهیزات ایمنی و حفاظت موجود در بازار شامل تجهیزات ایمنی فردی و گروهی، تجهیزات حفاظت الکتریکی، سیستم های اعلان و اطفاء حریق، سیستم پایش گاز و آتش (F&G).

تجهیزات برق صنعتی

فروش مهم ترین تجهیزات برق صنعتی از جمله انواع اتصالات و کابل ها، انواع تابلو برق و تجهیزات آن، تجهیزات روشنایی، شستی و کلید، تایمر و انواع سنسورها.

پمپ

تامین انواع پمپ ضد انفجار، پمپ سانتریفیوژ، پمپ هیدرولیک، پمپ بادی، بوستر پمپ.

الکتروموتور

تامین انواع الکتروموتورهای DC و AC ، الکتروموتور ضد انفجار، الکتروموتور گیربکس دار، الکتروموتور کلاچ دار، سروو موتور، موتور یونیورسال و استپر موتور

شیرآلات صنعتی

فروش انواع شیرآلات صنعتی شامل شیر کروی، شیر توپی، شیرکشویی، شیر پروانه ای، شیر صافی، شیر سوزنی، شیر یک طرفه، شیر اطمینان، شیر زاویه ای، شیر سماوری و شیر قطع کن

شیلنگ

فروش انواع شیلنگ های صنعتی، هیدرولیک و پنوماتیک.

همکاری در فروش محصولات صنعتی

سایت اینرژی به عنوان اولین مرجع تخصصی نقد، بررسی و فروش اینترنتی کالا در حوزه سوخت، انرژی و صنایع وابسته به آن در ایران، در راستای گسترش همکاری و همچنین کمک به ارتقای فضای کسب و کار و تولیدات داخلی، آماده همکاری پویا و موثر با تامین کنندگان به روش مارکت پلیس می باشد. در بازاریابی به روش همکاری، شخص سومی به جز فروشنده و خریدار، با عنوان همکار در فروش وارد عمل می‌شود. لذا این پلتفرم قابلیتی برای عرضه تولیدات و محصولات داخلی و همچنین محصولات وارداتی برای کاربران خود فراهم آورده است.

چشم انداز اینرژی تبدیل شدن به بزرگترین و جامع ترین پلتفرم بازاریابی و فروش تجهیزات حوزه سوخت، انرژی و نفت، گاز و پتروشیمی و تولید محصولات دانش بنیان و با کیفیت تحت برند اینرژی است تا بتواند علاوه بر مرتفع نمودن نیازهای بازار داخلی به عرصه بازارهای صادراتی و بین المللی ورود نماید.

راه های ارتباطی شرکت اینرژی

مجموعه اینرژی با تکیه بر توانایی کارشناسان متخصص، متعهد و با تجربه در زمینه مشاوره و تامین کلیه تجهیزات صنعتی، ارائه خدمت می کند

جهت ارتباط با اینرژی فروشگاه اینترنتی تجهیزات صنعتی، سوخت، نیروگاهی و پالایشگاهی، می توانید به آدرس اینترنتی www.inergy.ir مراجعه کنید. .

همچنین برای ارتباط مستقیم با مشاوران فنی شرکت با شماره های ثابت 86121894-021 و 88522276-021 و شماره همراه 09912055724 تماس حاصل فرمایید.

حسگر تصویر دوربین 200 مگاپیکسلی شیائومی 12T Pro کدام مدل است؟

اپل احتمالاً سال آینده تفاوت آیفون پرو و آیفون پرو مکس را به بیشترین حد می‌رساند

کلنگ‌زنی 10 هزار واحد مسکونی در تهران

اینتل رقیب کارت گرافیک RTX 3060 را با قیمت 289 دلار عرضه می‌کند

تولید آیفون 14 افزایش پیدا نمی‌کند

حضور بانوان در آتش‌نشانی اقدام ارزشمندی است/ مسکن آتش‌نشانان با تلاش جهادی شهردار انقلابی حل خواهد شد/ تعیین ضرب‌الاجل درخصوص ساختمان‌های ناایمن

دشمنان می‌کوشند امید را در دل مردم بمیرانند/ تمام تلاشمان را برای حل مشکل آتش‌نشانان به کار می‌گیریم/ تشکر از کمک رییس‌جمهور به مدیریت شهری

اینستاگرام قابلیت جدیدی را آزمایش می‌کند

عبور میزان فروش بازی Cyberpunk 2077 از مرز 20 میلیون نسخه

گوگل در پی عرضه اینترنت فوق پرسرعت 100 گیگابیت بر ثانیه برای مشترکین خانگی!

گوشی ردمی نوت 11R معرفی شد

ابزار جدید گوگل می‌تواند اطلاعات شخصی شما را در جستجوها نشان دهد

بازی/ Recurrence؛ می‌خواهید پلیس شوید؟ این بازی را از دست ندهید

سونی دوربین جدیدی را معرفی کرد

ورایزن از اولین کنسول دستی اندرویدی 5G جهان رونمایی می‌کند

کتاب «جنگ به روایت نفت» رونمایی شد

در آینده زندگی بدون واقعیت افزوده غیرقابل تصور می‌شود

کالبدشکافی اپل واچ اولترا مشکلات مربوط به تعمیر و دوام آن را نشان می‌دهد

گوگل از ویژگی‌های جدید موتور جستجوی خود رونمایی کرد

بازی Skull And Bones تاخیر خورد

شیائومی روی توسعه سیستم دوربین شبه DSLR برای اسمارت‌فون‌ها کار می‌کند

برنامه/ خاطراتتان را زنده نگه دارید

با فعال‌شدن UEFI روی سرفیس Duo 2 امکان اجرای ویندوز روی این گوشی فراهم شد

تمدید حکم محسن مهدیان، مدیرعامل شرکت همشهری

بدرقه مادر شهیدان ابراهیمی ورکیانی به خانه ابدی در منطقه 14

برگزاری بزرگترین مزایده سازمان مدیریت میادین تا 12 مهرماه

سالانه بیش از 400 هزار بازرسی کار از کارگاه های فعال انجام می شود / 21 هزار کمیته حفاظت فنی در کشور فعال است

آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس

خط قرمز اپل روی بزرگترین شبکه اجتماعی روسیه

سازندگان به مشکلات Call of Duty Modern Warfare 2 رسیدگی خواهند کرد

سرفیس استودیو 3 مایکروسافت احتمالاً از طراحی شبیه نسل قبل بهره می‌برد

تاج جدیدی بر سر جدیدترین پرچم‌دار اپل قرار گرفت

بازی/ Demon Blade - Japan Action RPG؛ در برابر شیطان بایستید

شیائومی 12 لایت NE 5G در پایگاه داده FCC رویت شد

شاید یک بازی جدید Ninja Gaiden توسط استودیوهای دیگر ساخته شود

شجاعت نفتی‌ها در دفاع مقدس کمتر از رزمندگان خط مقدم نبود

رونمایی اینتل از برنامه‌ای برای اتصال گوشی به کامپیوتر

فیلتر اینستاگرام و واتس‌اپ چه زمانی برداشته می‌شود؟

پای سیگنال به پرونده ماسک و توییتر باز شد

بهسازی بیش از 30 تقاطع منتهی به مدارس منطقه 19 همزمان با آغاز ماه مهر

رقابت‌های ورزشی جانبازان و معلولین شهر تهران برگزار می‌شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی: تعاون می تواند نقش مهمی در اقتصاد مقاومتی ایفا کند