امن‌ترین صرافی های ارز دیجیتال را بشناسیداخبار شرکتی

امن‌ترین صرافی های ارز دیجیتال را بشناسید

24 مرداد 1401 - 17:38،صرافی آنلاین اکس نوین،(اخبار رسمی):

با افزایش تورم و مشکلات اقتصادی بسیاری از افراد جامعه برای کسب درآمد به دنبال راه‌های جدیدی هستند. به دلیل محبوبیت ارز های دیجیتال گرایش به سرمایه‌گذاری در این حوزه روز به روز در حال افزایش است؛ اما یکی از خطرات ارزهای دیجیتال استفاده از ابزار ها و پلتفرم‌های نا امن برای تجارت است.

در اینجا سعی شده امن ترین صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی را به شما هموطنان معرفی کنیم تا بتوانید از دارایی‌های خود بهتر محافظت کنید.

با توجه به عدم سرویس‌دهی صحیح صرافی‌های خارجی به کشور عزیزمان ایران، ما در اینجا به بررسی صرافی‌های مجاز و معتبر داخلی پرداخته‌ایم.

خصوصیات امنیتی یک صرافی ارز دیجیتال چیست؟

قبل از معرفی امن ترین صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی، ابتدا به خصوصیات امنیتی که هر صرافی آنلاین باید داشته باشد اشاره می‌کنیم تا بعد ببینیم کدام صرافی‌ها ای نویژگی ها را دارا هستند.

مجوز:

اکنون قوانین مرتبط به صرافی‌های ارز دیجیتال در مجلس شورای اسلامی در حال تدوین است و هنوز قانون جامعی در این خصوص تصویب نشده است؛ اما مراجع قضایی اعلام کردند فعالیت صحیح این صرافی‌ها در چهار چوب قوانین مالی و مالیاتی قانونی است. هر صرافی را شما می توانید جداگانه از پلیس فتا استعلام بگیرید. همچنین می توانید به نماد اعتماد الکترونیکی آن توجه کنید.

ذخیره سازی آفلاین دارایی ها:

در کسب و کارهایی مانند بانک و صرافی، دارایی مردم باید به صورت ویژه ای مورد حفاظت قرار بگیرد. این به این معناست که تمای اطلاعات مردم نباید به صورت انلاین ذخیره شود؛ بلکه باید بخشی از این اطلاعات در مزرعه سرور آفلاین ( ذخیره سرد اطلاعات ) که به اینترنت متصل نیست نگهداری شود تا از هر گونه حمله هکرها و اتفاقات ناگهانی برای سرورهای انلاین در امان بماند.

هر صرافی که این ویژگی را نداشته باشد طبیعاتا امن نیست.

احراز هویت به صورت 2 مرحله ای

اگر صرافی تنها از نام کاربری و رمز ورود برای احراز هویت مشتریان خود استفاده می کند به این معناست که از نظر استانداردهای امنیتی به هیچ وجه به روز نیست و احتمال هک شدن حساب شما وجود دارد؛ لذا حتما مطلع شوید که علاوه بر رمز عبور از روش دیگری مانند احراز هویت توسط پیامک یا... بتوانید بهره مند شوید.

پشتیبانی 7/24

هیچ مدلی از خدمات مالی و بانکی بدون پشتیبانی معنا ندارد. مشتریان باید مطمئن شوند هر لحظه در صورت بروز هر گونه مشکل بتوانند با صرافی تماس بگیرند. در غیر اینصورت افراد برای سپردن دارایی هایشان، اعتماد نمی‌کنند. پس یکی دیگر از ویژگی‌های امنیتی یک صرافی آنلاین، داشتن پشتیبانی قوی و مداوم است. طوریکه به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته مشتریان بتوانند با صرافی ارتباط برقرار کنند.

لیست امن ترین صرافی‌های ارز دیجیتال

صرافی نوبیتکس:

صرافی نوبیتکس یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی است. این صرافی به دلیل قدمت طولانی و  استفاده از فناوری‌های روز دنیا به یکی از محبوب ترین و معتبر ترین صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی بدل شده است.

برای بازدید از وب سیات نوبیتکس اینجا کلیک کنید.

صرافی اوکی اکس چنج:

این صرافی نیز در کنار نوبیتکس یکی از قدرتمند ترین و در عین حال آسان ترین صرافی از جهت رابط کاربری است که سرویس‌های مختلفی در حوزه ارزهای دیجیتال به ایرانیان ارائه می‌دهد. به غیر از رعیات پروتکل های امنیتی این صرافی از تمامی رمز ارز ها پشتیبانی می‌کند.

صرافی اکس نوین:

می توان گفت اکس نوین قدیمی ترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی است. این صرافی با داشتن دو پلتفرم اختصاصی توانسته است حجم بالایی از مشتریان را به خود وفادار نگه دارد.همچنین استاندارد های روز امنیتی تماما توسط این صرافی رعایت می شود. شما می توانید برای اطلاعات بیشتر از صرافی آنلاین اکس نوین به این لینک مراجعه کنید.

صرافی بیت پین:

این صرافی در دو سال اخیر فعالیت خود را افزایش داده و میان کاربران ارز دیجیتال دارای جایگاه شده است. لازم به ذکر است صرافی بیت پین دارای یک آکادمی آموزشی است که برای آموزش در این حوزه مخصوصا برای تازه کار ها می تواند مفید واقع شود.

صرافی والکس:

والکس را دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف تاسیس کردند. این صرافی نیز یکی از امن ترین و معتبر ترین صرافی‌های ارز دیجیتال  ایرانی است.در صفحه درباره ما وب سایت این صرافی ، به رعایت تمامی استاندارد های امنیتی اشاره شده است.

کلام آخر

هموطنان باید توجه داشته باشند. اگر به تازگی با بازار ارزهای دیجیتال آشنا شده‌اید و چنانچه برای اولین بار تصمیم به خرید بیت کوین دارید؛ حتما در انتخاب صرافی خود دقت کنید. تحقیقات خود را درست انجام دهید تا از سرمایه شما به درستی محافظت شود. بسیاری از صرافی‌ها سیستم امنیتی مناسبی در ایران ندارند؛ لذا پیوسته مورد حمله هکرها و سارقین اطلاعات قرار می‌گیرند.

همایش «ماهیت شناسی فتنه» در بنیاد شهید و امور ایثارگران

سفر معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به استان قزوین

ملت ایران پایبند آرمان‌های شهدا و امام شهدا هستند

مادر شهیدان گرانقدر «رحیمی» به فرزندان شهیدش پیوست

«دستورالعمل شماره 52 روابط کار» ابلاغ شد

طراحی خلاقانه نمای ساختمان‌ها، منظر شهری پایتخت را ارتقاء می‌دهد

تمامی مباحث مربوط به محیط زیست پایتخت شناسایی و شاخص‌گذاری شوند

ورود اتوبوس‌های وارداتی؛ معطل دستورالعمل وزارت صمت/ هزینه 500 اتوبوس را پرداخت کردیم؛ مقصر تاخیر تولیدکننده است

قیمت گوشت مرغ تازه در میادین؛ هر کیلو 53 هزار و 200 تومان

بیشترین ایراد خودروها برای اخذ معاینه فنی چیست؟

​71 مجوز در حوزه کارآفرینی فارس صادر شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: ترویج فرهنگ تعاون، روند توسعه اقتصادی کشور را شتاب می بخشد

آلومینیوم ایران فاتح رقابت های وزنه برداری کارگران استان مرکزی

میانگین مدت حقوق معوق کارگران در قزوین کاهش یافت

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان: توطئه و جوسازی برخی رسانه ها با جهاد تبیین خنثی می شود

بازی Assassin’s Creed Valhalla کی از پلی‌استیشن پلاس می‌رود؟

قیمت و زمان عرضه دو پردازنده Ryzen 9 7900 و Ryzen 7 7700 مشخص شد

قیمت روز انواع ساعت‌های هوشمند در بازار

قیمت پردازنده Core i9-13900KS اینتل لو رفت

طرح تشویقی شهرداری برای بهینه‌سازی نمای ساختمان‌های پایتخت/ خرید زمین برای جانمایی آرامستان جدید

بهترین تبلت‌های گیمینگ کدامند؟

نقش مهم بسیج و روحیه بسیجی در اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران

معرفی پرسرعت‌ترین گوشی‌های 5G

مدیاتک تاریخ رونمایی از تراشه دایمنسیتی 8200 را رسماً اعلام کرد

با کسب بصیرت آنگونه عمل کنیم که امام و ولی جامعه از ما طلب می‌کند