سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

معرفی کتاب ایلان ماسک: تسلا، اسپیس‌ایکس و جستجوی آینده‌ی رویایی اخبار

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - زندگی ایلان ماسک، پدیده‌ای که کمتر جریانی در حوزه‌ی صنعت با بینش‌های بی‌نظیر و نظرات بی‌باکانه‌اش مطابقت دارد، پر از درخواست‌ها و اقدامات برای تغییرات اساسی در زندگی عادی انسان‌ها است.

موضوع انرژی پاک، چیزی است که امروز بیش از هر موضوع دیگری مورد توجه همگان قرار دارد. یکی از افرادی که سرمایه‌گذاری‌های جدی و مهمی در این حوزه انجام داده، ایلان ماسک است. او ثروتش را صرف آینده‌ای می‌کند که به‌نظر بسیار دور از دسترس و تخیلی می‌رسد. اما از دیدگاه ایلان ماسک، چنین آینده‌ای تحقق پیدا خواهد کرد. آینده‌ای که در آن استفاده از انرژی خورشیدی بر استفاده از هر انرژی دیگری پیروز خواهد شد. مقاله‌های مرتبط:
بیوگرافی: ایلان ماسک، از پی پال تا اسپیس ایکس ایلان ماسک در اندیشه گرمایش مریخ با کمک آینه‌‌های خورشیدی
ایلان ماسک، به‌دلیل ایده‌های بلندپروازانه و قدرتمندش، مرد آهنی لقب گرفته و فردی است که پشت شرکت‌های تسلا ، اسپیس‌ایکس ، سولارسیتی و پی‌پال قرار دارد. این شرکت‌ها هرکدام به‌تنهایی موج‌های شوک‌آوری را به تجارت و صنعت آمریکا وارد کرده‌اند. ماسک توانسته با ایده‌پردازی‌های شگرف خود و پیاده‌سازی برخی از آن‌ها با راه‌اندازی این شرکت‌ها، مرحله‌ی جدیدی از نوآوری را در صنعت آمریکا وارد کند. او به‌گفته‌ی بسیاری از اطرافیانش، انسان پیچیده‌ای است که شجاعت زیادی در ابراز و اجرای ایده‌های خود داشته و تلاش کرده است ایده‌هایش را با سرمایه‌گذاری شخصی خودش پیاده کند. خلاصه کتاب
در کتاب «ایلان ماسک: تسلا، اسپیس‌ایکس و جستجوی آینده‌ی رویایی» روزنامه‌نگار کهنه‌کار حوزه‌ی فناوری، اشلی ونس، برای نخستین بار نگاه عمیقی به زندگی فوق‌العاده و لحظات خاص زندگی کارآفرین و مخترع بزرگ سیلیکون‌ولی، یعنی ایلان ماسک، داشته و با قلم توانای خود آن را به رشته‌تحریر درآورده است. اشلی ونس بعد از مصمم‌شدن و پیگیری سرسختانه‌اش برای نوشتن زندگی‌نامه‌ی ایلان ماسک، موفق شد دسترسی ویژه به ماسک و خانواده و دوستانش پیدا کند و در خلال بیش از 50 ساعت گفت‌وگو با 300 نفر، زندگی‌نامه‌ی ایلان ماسک را نوشت.
ایلان ماسک نامی نیست که به‌سادگی از یادها برود. او هم‌رده‌ی انسان‌هایی چون استیوجابز قرار دارد. بدون شک ماسک، فردی خاص است؛ کسی که هم رویاهای بزرگی دارد و هم برای تحقق آن‌ها از استعداد و انگیزه و ثروت کافی برخوردار است. او را تجسم واقعی و زنده‌ای از شخصیت سینمایی تونی استارک دانسته‌اند. اشلی ونس، زندگی‌نامه‌نویس فوق‌العاده‌ای است که توانسته تصویری از رویاهای جاه‌طلبانه‌ی ایلان ماسک را توصیف کند و نشان بدهد که او چطور برخی از این رویاها را تحقق بخشیده است. او در کتاب حاضر، سفر ایلان ماسک را از جایی که آغاز می‌شود تا نقطه‌ی کنونی شرح می‌دهد. تمام دوران دیدنی زندگی او از تربیت کودکی پرماجرایش در افریقای جنوبی تا ترک مکان تولدش در نوجوانی برای دنبال‌کردن رویاهایش و رفتن به ایالت متحده آمریکا و ابتکارات چشم‌گیر و نوآوری‌های خلاقانه‌اش در آنجا و کارآفرینی‌های چندوجهی به تصویر کشیده شده است. شرح حال زندگی این انسان تأثیرگذار (که اغلب او را با افراد نام‌آور و بزرگ تاریخ هم‌رده می‌دانند) بسیار چشمگیر توصیف شده است. کارآفرینی‌های او بلندپروازانه و دور از واقعیت به‌نظر می‌رسد است؛ درست مثل چیزی که در وب‌سایت SpaceX می‌خوانیم: شرکت اسپیس‌ایکس موشک و فضاپیماهای پیشرفته را تولید و طراحی و پرتاب می‌کند. این شرکت در سال 2002 با هدف ایجاد انقلابی در فناوری فضایی و برقراری امکانی فراهم شده است که مردم بتوانند در سیارات دیگر زندگی کنند. زندگی در سیاره‌های دیگر، هدفی آرمانی و رویایی است که برای اغلب مردم دور از دسترس به‌نظر می‌رسد. اما ایلان ماسک که از کودکی ماشین‌های برقی و سفر به فضا را در رویاهای خود می‌دید، چنین ایده‌ای را امکان‌پذیر می‌داند. او در راستای باوری که به‌ایده‌ی خودش دارد، شرکت اسپیس‌ایکس (SpaceX) را با سرمایه‌ی شخصی خودش راه‌اندازی می‌کند. او اعتقاد دارد که برای اجرایی‌کردن ایده‌های دور از ذهنش نباید منتظر سرمایه‌‌گذاری‌های دیگران باشد. همچنین سال‌های بعد از خروج از سیلیکون‌ولی را با تزریق تمام ثروتش به ساخت و تولید ماشین‌های برقی و موشک‌های فضایی گذرانده است. اگرچه ناامیدی‌های شدیدی را در این راه تجربه کرد، ولی خطراتی که او متحمل شد، نتیجه داد. تسلا و اسپیس‌ایکس و سولارسیتی از موفقیت‌های بی‌نظیری برخوردار شدند و ارزش آن‌ها به 5 میلیارد دلار رسید.
ایلان ماسک از راه‌اندازی شرکت X.com فعالیت‌های کارآفرینی‌اش را آغاز کرد. شرکتی که بعداً به Paypal تبدیل شد و او یکی از مهم‌ترین سهام‌دارانش بود. سرمایه‌ای که از فروش پی‌پال عاید ماسک شد، این امکان را برای او فراهم کرد که رویاهای بزرگش را عملی کند. در اواخر سال 2003 به‌عنوان سهام‌دار وارد شرکت تسلا شد که در آن زمان استارتاپ پیچیده و دشواری بود. با کمک دانش باتری‌های یونی لیتیومی و پس از مراحل اشتباهات فراوان، بالاخره در سال 2008 تسلا توانست ماشین تمام الکتریکی خود را به بازار عرضه کند. این ماشین هم از نظر مشتریان خودرویی عالی بود و هم در سال‌های 2014 و 2015 به‌عنوان بهترین اتومبیل مورد آزمایش آن سال‌ها انتخاب شد. خودرویی که هم‌اکنون در حال بهره‌برداری است و با 20 الی 30 دقیقه شارژ برقی می‌تواند مسافت‌های نسبتا طولانی (270 کیلومتر به بالا بسته به سرعت) را طی کند. ایستگاه‌های شارژی که برای این خودروها ساخته شده‌اند، شارژ رایگان در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند. اما ساخت خودروهای برقی تنها رویای قابل پیگیری ماسک نبود. او به‌طور موازی در تلاش برای تجاری‌سازی باتری‌های خورشیدی بود که با کمک جمع‌آوری انرژی پاک خورشیدی بتواند نیروگاه‌های شارژ تسلا را تأمین کند. ماسک با کمک پسرعمویش توانست شرکت سولارسیتی را راه‌اندازی کند که کار ساخت این باتری‌ها را انجام می‌دهد. نصب و نگه‌داری بیش از یک سوم سیستم‌های پنل خورشیدی در آمریکا، باعث شده که این کارخانه به یکی از بزرگ‌ترین تأسیسات خورشیدی در سراسر جهان تبدیل شود. ایلان ماسک امیدوار است در آینده کارخانه‌هایی با وسعت بسیار بیشتر در سراسر جهان برای ذخیره انرژی ساخته شوند.
اشلی ونس، نویسنده‌ی کتاب ایلان ماسک، از داستان زندگی ماسک برای توضیح یکی از سوالات مهم عصر ما استفاده می‌کند: آیا مخترعان و سازندگانی که برای یک قرن، هدایت دنیای مدرن را بر عهده داشته‌اند، همچنان در دوره‌ی جدید می‌توانند رقابت شدیدی داشته باشند؟ او اینطور شرح می‌دهد که ایلان ماسک (یکی از غیرمعمولی‌ترین و قابل‌توجه‌ترین چهره‌های تاریخ صنعت آمریکا) ملغمه‌ای از ویژگی‌های عصر حاضر و مخترعان افسانه‌‌ای مانند توماس ادیسون و هنری فوردز و استیو جابز است. در شرایطی که بسیاری از شرکت‌های آمریکایی کسب درآمد آسان و بدون دردسر را به خطرپذیری‌های جسورانه ترجیح می‌دهند، ماسک به‌عنوان تنها کارآفرین بر دیدگاه شجاعانه‌اش ایستادگی می‌کند و به جاه‌طلبی‌هایش ادامه می‌دهد. او از تحولات آینده‌ای درخشان صحبت می‌کند و سال‌های آینده‌ی باورنکردنی را ارائه می‌دهد. مصاحبه‌ی جالب او را در وب‌سایت تد از این لینک می‌توانید با زیرنویس فارسی ببینید. در این مصاحبه با دیدگاه‌ها، ایده‌ها و نوع نگاه او به جهان آشنا خواهید شد. درباره کتاب
کتاب Elon Musk : Tesla , SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future در سال 2015 در 400 صفحه چاپ و منتشر شد. این کتاب به‌عنوان اولین کتاب پرفروش آمازون در دسته‌بندی علم زمین‌شناسی و سومین کتاب پرفروش در دسته‌بندی بیوگرافی انتخاب و معرفی شده است. نیویورک تایمز درباره‌ی این کتاب می نویسد: نتیجه‌ی نوشته‌های اشلی ونس، کتابی است هوشمندانه که تصویری سنجیده و دقیق از شخصیت ایلان ماسک به ما ارائه می‌دهد. طوری که می‌توانیم دوستان و دشمنانش را به‌خوبی درک کنیم. خواندن این کتاب با لذت‌های جانبی فراوانی همراه است. اشلی ونس توجه ما را به انرژی سبز و راه‌اندازی پروژه‌های فضایی جلب می‌کند. همچنین در بخش‌هایی از کتاب، به‌اندازه‌ی کافی از موضوع اصلی فاصله می‌گیرد تا بتواند شخصیت درخشان اطرافیان ایلان ماسک را که در کنار او به‌کار مشغولند، به‌روشنی نشان دهد. بهترین کاری که نویسنده در کتاب کرده، این است که داستان زندگی ایلان ماسک را بسیار خوب و روان و ساده توصیف کرده است. کتاب حاضر در کتابخانه‌ی ملی در دسته‌بندی اهل کسب‌وکار و سرگذشت‌نامه و همچنین مخترعان و نوآوری و جنبه‌های اقتصادی قرار گرفته‌ است.
ترجمه‌های کتاب
کتاب حاضر با 2 عنوان مختلف تاکنون ترجمه و چاپ شده است. در سال 1395 انتشارات پرچین، عنوان «الون ماسک: تسلا، اسپیس اکس و جستجوی آینده‌ی رویایی» را بر کتاب نهاد و آن را با ترجمه‌ی چکامه مرتضی‌نیا منتشر کرد. همچنین انتشارات اندیشه عصر، این کتاب را با عنوان «بازگشت به آینده: داستان زندگی ایلان ماسک» و ترجمه‌ی فرید رجبعلی در سال 1396 به بازار عرضه کرد. درباره نویسنده
اشلی ونس، خبرنگار بلومبرگ و نویسنده‌ی پرفروش نیویورک‌تایمز است. همچنین برنامه‌ی تلویزیونی و نمایش اینترنتی «سلام دنیا» را میزبانی می‌کند. او پیش از این به‌عنوان گزار‌شگر نیویورک‌تایمز فعالیت می‌کرد. همچنین 2 کتاب تالیف کرده که یکی از آن‌ها زندگی‌نامه‌ی ایلان ماسک و دیگری یک راهنمای داخلی درباره‌ی سیلیکون‌ولی است. درباره‌ی فعالیت‌های کنونی او و کتاب‌ها و مقاله‌هایی که می‌نویسد، می‌توانید اطلاعات بیشتری در سایت شخصی‌اش در این لینک بخوانید.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/95782/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

380 نفر در کمیسیون‌ پزشکی و تعیین درصد جانبازی شرکت کردند

جدال اپل و اسپاتیفای بر سر قوانین اپ استور همچنان ادامه دارد

کوالکام از تراشه اسنپدراگون X پلاس رونمایی کرد؛ سلاح اقتصادی ویندوزی‌ها برای نبرد با مک‌بوک‌ها

ارتباط مغز و کامپیوتر؛ رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد

گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود

سناتو آمریکایی خواستار جلوگیری از فروش تمام کالاها به هواوی شد

موجودات فضایی‌ بازی Exodus نژادهای متنوعی خواهند داشت

تلگرام با 15 قابلیت جدید نفس را در سینه واتساپ حبس کرد

اپل واچ سری X احتمالا از مادربرد با طراحی باریک‌تر استفاده خواهد کرد

سگ رباتیک با قابلیت شعله‌افکنی تا فاصله 10 متری

تصاویری از لحظه فرود آپولو 11 بر سطح ماه در سال 1969

دانشمندان تنها در 150 دقیقه الماس ساختند

میدان مغناطیسی زمین 3.7 میلیارد ساله است

اولین گوشی مون‌دراپ با 2 جک هدفون و نمایشگر اولد 120 هرتز رونمایی شد

آمریکا برای اولین‌بار خلبان هوش مصنوعی را در یک آزمایش هوایی در مقابل انسان قرار داد

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

گزارش درآمد سه ماهه متا اعلام شد؛ سقوط 16 درصدی سهام غول فناوری

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟

بزرگترین چاپگر 3بعدی جهان یک خانه را در 80 ساعت می‌سازد

«صفحه اول اینترنت» برای تمرکز بیشتر بر دیدگاه‌ها، آپدیت شد

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

بررسی گوشی Redmi 10 5G؛ اقتصادی و پرطرفدار

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

کیش برترین منطقه آزاد در حوزه‌ی اقتصادی شد

تردز حالا 150 میلیون کاربر ماهانه دارد

کیش در صدر مناطق آزاد نشست/ تقدیر ویژه‌ی معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به عنوان رتبه‌ی برتر روابط عمومی و تصویرسازی

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!

تقاضا برای هدست ویژن پرو اپل رو به کاهش است

مایکروسافت حجم آپدیت‌های ماهانه ویندوز 10 را به‌شدت کاهش داد

دیدار چهره به چهره مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جامعه معظم ایثارگری

قیمت HDD سیگیت و وسترن دیجیتال افزایش یافت

جو بایدن لایحه «فیلترینگ یا فروش تیک تاک» را امضا کرد؛ مدیرعامل پلتفرم چینی: جایی نمی‌رویم

نانوگرافن پروانه‌ای برای استفاده در حوزه کوانتومی ساخته شد

سامسونگ شارژر جدید 50 واتی USB PD خود با دو پورت Type-C را معرفی کرد

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر

تست موفق اولین موتور 6سیلندر ایرانی

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

گوشی خوش‌قیمت جدید اوپو از شارژ 100 وات پشتیبانی می‌کند

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

اپل ظاهراً در تأمین نمایشگر OLED آیپد پرو 11 اینچی با محدودیت‌هایی روبه‌رو است

سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟

3 فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

هوش مصنوعی متن‌باز جدید اپل معرفی شد؛ پردازش بدون نیاز به اینترنت

این عینک، زبان اشاره را ترجمه می‌کند

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

دو گوشی قدیمی به پایان چرخه عمر رسیدند و دیگر آپدیت نمی‌شوند