سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

برخی از گران‌ترین جنگ‌افزار‌های دنیا(2) استارت آپ

برخی از گران‌ترین جنگ‌افزار‌های دنیا(2)
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - در دنیای مدرن بخش قابل توجهی از بودجه هر کشور صرف هزینه‌های دفاعی می‌شود و بیشتر کشور‌ها هر سال بودجه‌ای بیشتر از آموزش یا بهداشت را صرف امنیت مرز‌های هوایی، زمینی و دریایی‌شان می‌کنند.
برترین‌ها _ آرمان رمضانی: در دنیای مدرن بخش قابل توجهی از بودجه هر کشور صرف هزینه‌های دفاعی می‌شود و بیشتر کشور‌ها هر سال بودجه‌ای بیشتر از آموزش یا بهداشت را صرف امنیت مرز‌های هوایی، زمینی و دریایی‌شان می‌کنند. امروزه ایالات متحده آمریکا بیش از هر کشور دیگری برای صنایع دفاعی و جنگ‌افزار‌ها هزینه می‌کند و جالب است بدانید هر سال بیش از یک‌سوم هزینه‌ی دفاعی کره زمین به این کشور تعلق دارد.
البته کشور‌هایی مانند چین، هند، روسیه و عربستان سعودی هم هر سال رقم قابل توجهی را به خرید یا ساخت این نوع تجهیزات اختصاص می‌دهند. برآورد می‌شود تا سال 2023، ارزش صنایع دفاعی در جهان به رقم قابل توجه 2.1 تریلیون دلار برسد.
دلایلی از همین دست، سرمایه‌گذاری در صنایع دفاعی را به کاری پرسود تبدیل کرده‌است. برای مثال شرکت لاکهید مارتین در مریلند آمریکا که بزرگترین پیمانکار صنایع دفاعی در دنیا شناخته می‌شود، تنها به صورت مستقیم برای 110 هزار انسان فرصت شغلی ایجاد کرده است.
علاوه بر لاکهید مارتین و دیگر شرکت‌های آمریکایی با تمرکز بر امور دفاعی، شرکت‌های بین‌المللی مانند آلماز-آنتی، لئوناردو، بی‌اِی‌ای سیستم و ایرباس بخشی قابل توجه از درآمد سالانه‌شان را با طراحی و تولید بعضی از مدرن‌ترین ادوات جنگی به دست می‌آورند.
تعدادی از مدرن‌ترین و البته گران‌ترین ادوات جنگی دنیای امروز را باهم مشاهده می‌کنیم:
هلی‌کوپتر کینگ استالیون از آمریکا (Sikorsky CH-53K King Stallion)
این هلی‌کوپتر باربر یک فرق اساسی با دیگر پرنده‌های ارتش آمریکا دارد. کینگ استالیون را شرکت روسی سیکورسکی ساخته است. این هلی‌کوپتر با فضای بزرگتر کابین، سه موتور 7500 اچ‌پی و پره‌های کامپوزیتی مدرن، برتری‌های محسوسی نسبت به دیگر هلی‌کوپتر‌ها دارد. شرکت روسی سیکورسکی موفق شد بالاتر از شرکت بوئینگ ورتل، قرارداد ساخت این هلی‌کوپتر را برنده شود و برای طراحی و ساخت آن 25 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کرد. قیمت هر عدد کینگ استالیون که بزرگترین هلی‌کوپتر ارتش آمریکا محسوب می‌شود، 87 میلیون دلار تخمین زده می‌شود.
زیردریایی کلاس باراکودا از فرانسه (Barracuda-Class Submarine)
این زیردریایی مدرن که هم‌نام یک کشتی فرانسوی در جنگ جهانی اول است را شرکت فرانسوی ناوال گروپ طی پروژه‌ای 10 میلیارد دلاری ساخت. این زیردریایی با قابلیت حمل سلاح اتمی، از نظر تکنولوژی کم‌و‌بیش شبیه به دیگر زیردریایی فرانسوی این فهرست است. اهداف طراحی شده برای کلاس باراکودا، اما به کلی متفاوت است. از زیردریایی کلاس باراکودا برای اهدافی، چون نبرد با دیگر زیردریایی‌ها، حمله به خشکی و سطح آب، جمع‌آوری اطلاعات، ماموریت‌های ویژه (این زیردریایی امکان فرستادن 15 کوماندو با سلولی قابل کنترل را دارد) و البته ماموریت‌های مدیریت بحران استفاده می‌شود. هر واحد از این زیردریایی در سال 2013 در حدود 1.3 میلیارد دلار ارزش‌گذاری شد.
چنگدو جی‌10 از چین (Chengdu J-10)
این جت جنگنده را شرکت چینی چنگدو با برنامه‌ی نسبتا ارزان 75 میلیون دلاری ساخت. این شرکت چینی هرچند از لحاظ اندازه قابل مقایسه با شرکتی، چون لاکهید مارتین نیست، اما بسیاری از جنگ‌افزار‌های پر قدرت ارتش چین را طراحی کرده است. این جنگنده که در زبان چینی "اژد‌های قدرتمند" نامیده می‌شود تک موتور، فوق سبک و چندمنظوره است و می‌تواند در هر وضعیت آب‌و‌هوایی بپرد. شرکت چنگدو در سال 2010 ارزش هر واحد از این جت چندمنظوره را 28 میلیون دلار اعلام کرد.
خرس بمب‌افکن تی‌یو‌95 از روسیه (Tu-95 “Bear” Bomber)
این بمب‌افکن استراتژیک از روی بی‌29 شرکت بوئینگ ساخته شده است و دارای 4 موتور با پلتفرمی توربوپراپ است. جالب است بدانید انواع مختلف این هواپیما از دهه پنجاه میلادی استفاده می‌شده است و ارتش روسیه انتظار دارد تا سال 2040 همچنان در ناوگان هوایی بماند. تی‌یو 95 را شرکت توپولف طی برنامه‌ای 103 میلیون دلاری طراحی کرد و هر واحد این خرس بمب‌افکن 35 میلیون دلار می‌ارزد.
عقاب اف‌15 سی از ژاپن (F-15 Eagle C)
این جت جنگنده را شرکت مک‌دانل داگلاس با پروژه‌ای 3.5 میلیارد دلاری طراحی کرد و از سال 1976 در خدمت ارتش‌های آمریکا، ژاپن و عربستان سعودی بوده است. اف 15 تک صندلی است و توانایی پرواز در هر آب‌وهوایی را دارد. ارزش هر واحد از این جت جنگنده، 65 میلیون دلار تخمین زده می‌شود.
یواس‌اس جرالد فورد از آمریکا (USS Gerald Ford)
این ناو هواپیمابر نامش را از یکی از روسای جمهور آمریکا وام گرفته است و بازیگر نقشی حیاتی در نیروی دریایی آمریکا است. دو شرکت نیوپورت و نورثراپ تنها برای طراحی اولیه این ناو مجبور به سرمایه‌گذاری 11.5 میلیارد دلاری شدند. ناو یواس‌اس جرالد فورد با سیستم رادار و سلاح‌هایی پیشرفته تجهیز شده است و برخلاف دیگر ناو‌های هم رده، از سیستم EMALS برای بلند کردن هواپیما‌ها استفاده می‌کند. سیستم بلند شدن الکترومغناطیسی هواپیما یا EMALS در حقیقت جایگزین نوعی منجنیق شد که قدرتش را از بخار آب می‌گرفت. هر واحد یواس‌اس جرالد فورد برای ارتش آمریکا 13 میلیارد دلار هزینه اولیه دارد.
میل می‌24 از روسیه (Mil Mi-24)
میل می‌24 یک هلی‌کوپتر جنگنده است که برای حمل سرباز در تعداد پائین (8 نفر) هم استفاده می‌شود. پروژه ساخت این هلی‌کوپتر بعد از حرف و حدیث‌های فراوان بین فرماندهان ارتش شوروی، درنهایت با سرمایه‌گذاری 2 میلیارد دلاری آغاز شد و هر واحد آن 16 میلیون دلار می‌ارزد. این پرنده 8.5 تنی توانایی پرواز با سرعت 335 کیلیومتر در ساعت را دارد.
تریتون ام‌کیو 4 سی از آمریکا (MQ-4C Triton)
تریتون ام‌کیو 4 سی یک پرنده‌ی بدون سرنشین است که قابلیت پرواز کردن در ارتفاع‌های بسیار بالا را دارد. شرکت نورثراپ این مدل را برای نیروی دریایی ارتش آمریکا طی پروژه‌ای 13 میلیارد دلاری ساخت و درحال حاضر ارتش استرالیا هم از این پرنده‌ی بدون سرنشین استفاده می‌کند. به خاطر تکنولوژی جدید ضد یخ و ضد رعدوبرقی که در تریتون استفاده شده است این پرنده می‌تواند ساعت‌ها در میان ابر‌ها پنهان شود و اطلاعات جمع‌آوری کند. شرکت نورثراپ روی هر واحد از این پرنده بی سرنشین 120 میلیون دلار قیمت گذاشته است.
اسپری وی‌22 از ژاپن (Bell Boeing V-22 Osprey)
ارتش آمریکا پس از احساس نیاز به یک پرنده جدید با سرعتی زیاد، دامنه پرواز بالا و قابلیت عمودی بلند شدن سراغ شرکت‌های بل و بوئینگ رفت. این دو شرکت صنایع دفاعی برای طراحی این پرنده 35 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کردند. اسپری وی‌22 درحقیقت تجمعی از هلی‌کوپتر و پرنده‌های توربین‌دار است و ارزش هر واحد آن در سال 2015، 72 میلیون دلار تخمین زده شده است.
زیردریایی کلاس گرگِ دریا از آمریکا (Seawolf-Class Submarine)
شرکت ژنرال داینامیک این زیردریایی را در سال 1989 طی پروژه‌ای 15 میلیارد دلاری ساخت. این زیردریایی به مراتب بزرگتر، سریعتر و بی‌صداتر از زیردریایی‌های کلاس لس‌آنجلس است و سلاح‌های بیشتری حمل می‌کند. گرگ دریا قابلیت هدف قرار دادن اهدافی در دریا و خشکی را با موشک کروز دارد و هر واحد آن 5 میلیارد دلار می‌ارزد.
بی‌2 اسپیریت از آمریکا (B-2 Spirit)

سیاست و بازاریابی


با لقب "بمب‌انداز پنهانی"، بی 2 اسپیریت یک بمب‌افکن سنگین و استراتژیک ساخت شرکت نورثراپ است. این شرکت برای رسیدن به این بمب‌افکن بی‌صدا 45 میلیارد دلار هزینه کرد و در نهایت هر واحد بی 2 اسپیریت 737 میلیون دلار ارزش گذاری می‌شود. این بمب‌افکن قادر است در ارتفاع 15 کیلومتری به ماموریت بپردازد و با امکان سوخت‌گیری در حال پرواز، توانایی 20 هزار کیلیومتر پرواز بی‌وقفه را دارد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/180762/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لپ تاپ هواوی میت بوک ایکس پرو 2024 با پردازنده نسل جدید اینتل از راه رسید

خالق ChatGPT ابزاری برای شناسایی تصاویر هوش مصنوعی منتشر می‌کند

ارسال پست در تردز ازطریق اینستاگرام به‌صورت آزمایشی امکان‌پذیر شد

سامسونگ بزرگ‌ترین برند مانیتورهای OLED در جهان شد

جهان در شوک اتمی؛ روسیه و چین در ماه، پایگاه هسته‌ای می‌سازند

شهرستان‌های استان تهران 57شهید امدادگر تقدیم انقلاب کرده است

تجلیل از خانواده معلم شهید غریب در اسارت «صفدر محمدی» در کرمانشاه

مدیرکل بنیاد مازندران از ثبت بیش از پنج هزار تاریخ شفاهی والدین شهدا خبرداد

حضور نشر شاهد با حدود 20 اثر تازه در نمایشگاه کتاب تهران

دیدار مدیریت شعب بانک سپه آذربایجان شرقی با سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان

ساعت هوشمند هواوی واچ فیت 3 به بازار جهانی عرضه شد

اولین تیزر هوم‌لندر برای مورتال کامبت 1 منتشر شد

بازی/ Mr Meat: Horror Escape Room؛ قهرمان خانه ترسناک شوید

سامسونگ برای تولید انبوه تراشه 3 نانومتری اگزینوس خود آماده می‌شود

زمین چگونه شگل گرفت؟

ماشین لباسشویی جدید شیائومی از یک گوشی پایین‌رده هم ارزان‌تر است!

وعده وزیر ارتباطات؛ افزایش تعداد سایتهای 5G

آیفون 17 اسلیم؛ شروعی برای خداحافظی با مدل‌های ارزان‌تر آیفون؟!

چند ثانیه قبل از مرگ چه اتفاقی می افتد؟

جلسه وبیناری برنامه عملیاتی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

تشکل‌ها بازوی توانایی برای بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند

احراز 50 پروند رزمندگان فاقد مدارک بالینی در استان البرز

برچسب لوگوی اپل از جعبه آیپدهای جدید حذف می‌شود

تیک‌تاک از دولت آمریکا به‌دلیل تصویب قانون ممنوعیت یا فروش، شکایت کرد

رآکتور همجوشی هسته‌ای WEST رکورد زد؛ حفظ پلاسمای 50 میلیون درجه‌ای به‌مدت 6 دقیقه

با این تی‌شرت دیگر هنگام ورزش به بطری آب نیاز ندارید

اسپیس ایکس از لباس جدید مخصوص راهپیمایی فضایی خود رونمایی کرد

تصاویری از ایستگاه فضایی با لنز 6000 میلیمتری از فاصله 400 کیلومتری

عیادت جمعی از اعضای تشکل‌های شاهد و ایثارگر از ایثارگران بستری در بیمارستان ساسان

پرچمدار بعدی ریلمی توسط یک «انسان دیجیتالی مبتنی بر هوش مصنوعی» معرفی می‌شود

گیم پلی بازی Assassin’s Creed Red در رویداد Ubisoft Forward رونمایی می‌شود

گوشی جذاب Google Pixel 8a رسماً معرفی شد؛ ارزان و زیبا پر از هوش مصنوعی در همه جا

شاهکار مهندسی SpaceX

بخش خصوصی به "کیش" امید بسته است/ سادات نجفی: جزیره کیش می تواند نقش موثری در صنعت پخش ایفا کند

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان معظم «شیخ شعبانی»

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «جوینی»

رمدی ساخت بازی چندنفره خود را لغو کرد

کارت گرافیک RTX 5080 احتمالا پیش از RTX 5090 رونمایی خواهد شد

تصاویر تبلیغاتی جدید از گوشی اکسپریا 1 مارک 6 سونی منتشر شد

بازی Perfect Dark در وضعیت بسیار بدی قرار دارد

شاید حیات بیگانه در حلقه‌های زحل یا مشتری پنهان شده باشد

به مناسبت سالروز درگذشت دانشمند و جغرافی‌دانِ قرن چهاردهم، عبدالرزاق بغایری

پیشگیری و مبارزه با بیماریهای منتقله پشه آئدس موضوع کمیته تخصصی بهسازی محیط شورای سلامت کیش

آغاز فصل جدید در امر تجارت و بازرگانی کیش/ مشارکت دادن صاحب‌نظران جزیره در تصمیم گیری‌ها، محور اصلی است

اکران مستند سینمایی "چهره پرداز" در سینما لبخند کیش

پخش خصوصی به "کیش" امید بسته است/ سادات نجفی: جزیره کیش می تواند نقش موثری در صنعت پخش ایفا کند

مادر گرامی شهیدان «جوینی» به فرزندان شهیدش پیوست

عیادت جمعی از تشکل‌های شاهد و ایثارگر  با بانوان جامعه ایثارگری در بیمارستان ساسان

واحد سرعت رم در ویندوز 11 به MT/s تغییر کرد

نقشه مترو فضایی/ به راحتی ایستگاه عوض کنید!