سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آپدیت 7 ساله پرچم‌داران اندرویدی؛ دروغ بزرگ یا مزیت چشمگیر؟ نکات خواندني

آپدیت 7 ساله پرچم‌داران اندرویدی؛ دروغ بزرگ یا مزیت چشمگیر؟
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - دیجی کالا / در حالی که سامسونگ و گوگل از ابتدای ظهور گوشی‌های هوشمند، از نظر پشتیبانی نرم‌افزاری همواره پشت سر اپل قرار داشتند، حالا هر دو شرکت وعده‌ی آپدیت 7 ساله برای پرچم‌داران اندرویدی خود را می‌دهند. اما این برای شما چه معنایی دارد و آیا واقعا به همان خوبی است که به نظر می‌رسد؟
اینکه گوشی‌ای بخرید و بدانید برای سال‌های متمادی به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری و ویژگی‌های جدید دریافت می‌کند، حس فوق‌العاده‌ای دارد. این موضوع به خصوص امروزه که دیگر شاهد پیشرفت‌های جهشی سالانه در گوشی‌ها نیستیم و هر نسخه‌ی جدید بیشتر تکمیلی است تا انقلابی، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. با این حال، بسیاری از ما از همان گوشی که امروز داریم برای شش یا هفت سال آینده استفاده نخواهیم کرد و نرم‌افزار تنها چیزی نیست که کاربران در نظر می‌گیرند.
وعده آپدیت 7 ساله پرچم‌داران اندرویدی

سیاست و بازاریابی


اپل نیز همین کار را با آخرین نسخه‌های iOS انجام می‌دهد و حتی برخی ابزارهای هوش مصنوعی جدید گوگل تنها روی گوشی‌های جدید در دسترس هستند. صرف اینکه به شما وعده تمام این به‌روزرسانی‌ها داده شده باشد، به این معنا نیست که به ویژگی‌های جدید دسترسی خواهید داشت. این وعده‌ها اغلب جنبه تبلیغاتی دارند، پس انتظارات خود را تعدیل کنید.
علاوه بر این، با گذشت زمان، عملکرد دستگاه نیز افت می‌کند. خودروها کارایی کمتری پیدا می‌کنند، لپ‌تاپ‌ها کندتر می‌شوند، گوشی‌ها کمی لگ پیدا می‌کنند و عمر باتری به سرعت کاهش می‌یابد. هر بار که گوشی خود را شارژ می‌کنید، باتری کمی فرسوده می‌شود، به همین دلیل است که گوشی قدیمی شما به اندازه زمانی که نو بود، دوام نمی‌آورد. و دقیقاً به همین دلیل است که سازندگان گوشی‌هایی با باتری قابل تعویض نمی‌سازند. این یک استراتژی برای منسوخ‌سازی برنامه‌ریزی‌شده است، زیرا آن‌ها می‌خواهند گوشی‌های بیشتری بفروشند و نه اینکه مالکان همان دستگاه را برای چهار تا پنج سال نگه دارند. این برای کسب‌و‌کار آن‌ها خوب نیست.
وعده هفت سال آپدیت پرچم‌داران اندرویدی فوق‌العاده است، اما مطمئن باشید سازندگان محدودیت‌هایی برای ویژگی‌ها قائل می‌شوند، سخت‌افزار را بهبود می‌بخشند و چیزهای جدید و هیجان‌انگیزی ارائه می‌دهند تا همه را برای ارتقا متقاعد کنند.
دریافت به‌موقع آپدیت‌ها مهم‌تر هستند

سیاست و بازاریابی


به جای وعده‌ی به‌روزرسانی نرم‌افزاری به مدت هفت سال، چه چیزی برای دارندگان گوشی اهمیت بیشتری دارد؟ دریافت به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری، انتشار به‌موقع بسته‌های الحاقی برای بهبود عملکرد، و رفع باگ‌های نرم‌افزاری در زمان مناسب. در همین زمینه می‌توانیم به گوشی‌های پیکسل اشاره کنیم که چند وقت یک بار آپدیت‌هایی را برای بهره‌گیری از ویژگی‌های جدید دریافت می‌کنند. سامسونگ نیز در انتشار به‌روزرسانی‌های رفع باگ ماهانه، دو ماهه یا فصلی عملکرد نسبتاً خوبی دارد. از طرف دیگر، موتورولا را داریم که می‌توان گفت یکی از بدترین شرکت‌ها در زمینه به‌روزرسانی‌های به‌موقع اندروید به شمار می‌رود.
همه ما شاهد بوده‌ایم که گوگل نسخه‌ای جدید از اندروید، مانند اندروید 13 را منتشر می‌کند و سپس شش ماه تا یک سال طول می‌کشد تا این نسخه به گوشی‌های ما برسد. این یک مشکل است و می‌توان گفت که بسیار مهم‌تر از وعده به‌روزرسانی سیستم‌عامل برای هفت سال محسوب می‌شود.

سیاست و بازاریابی


حالا که با ورود هر مدل جدید، دیگر شاهد پیشرفت‌های سریع و انقلابی در گوشی‌های هوشمند نیستیم، طبق نتایج پژوهش‌های صورت گرفته، اکثر کاربران آمریکایی گوشی خود را حدود دو و نیم سال نگه می‌دارند. به جای وعده‌ی نسخه‌ی ضعیف و محدودی از اندروید 21 که پس از هفت سال فاقد قابلیت‌های کلیدی و دارای افت شدید باتری است، ما به به‌روزرسانی‌های سریع‌تر در دو تا چهار سال اول نیاز داریم.
واقعیت این است که این وعده‌ی آپدیت 7 ساله پرچم‌داران اندرویدی به اندازه‌ای که سامسونگ یا گوگل آن را بزرگ جلوه می‌دهند، مهم نیست. مدیر ارشد عملیات وان‌پلاس نیز حرف مشابهی زده است و معتقد است این سیاست‌های به‌روزرسانی جدید، از اصل موضوع غافل هستند.
مزایای این رویکرد
البته آپدیت 7 ساله برای پرچم‌داران اندرویدی بدون شک بدون مزیت هم نیست. بازار گوشی‌های دست دوم بسیار گسترده است و میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا گوشی‌های کم‌کارکرد، کارکرده یا بازسازی‌شده خریداری می‌کنند. این راهی عالی برای صرفه‌جویی در هزینه است و بسیاری از والدین برای فرزندان خود گوشی‌های کارکرده می‌خرند یا مدل‌های قدیمی‌تر را به آن‌ها هدیه می‌دهند.

سیاست و بازاریابی


در سال 2026، گوگل پیکسل 8 همچنان یک انتخاب عالی برای کسانی خواهد بود که به دنبال یک گوشی دست دوم می‌گردند. این گوشی حتی با گذشت سه سال همچنان کارآمد بوده و از جدیدترین نرم‌افزار و به‌روزرسانی‌های امنیتی حیاتی بهره می‌برد. به علاوه، کارایی قابل قبولی ارائه می‌دهد. خریداران این گوشی می‌توانند مطمئن باشند که گوگل برای سه سال دیگر نیز آن را به‌روزرسانی خواهد کرد.
مورد دیگری که باید در نظر گرفت، زباله‌های الکترونیکی و محیط زیست است. محل‌های دفن زباله هر ساله میلیون‌ها تن مواد الکترونیکی را دریافت می‌کنند و به نظر نمی‌رسد این مشکل به زودی حل شود. حتی با وجود امکان بازیافت گوشی‌های قدیمی یا گجت‌ها، داشتن محصولاتی با چرخه عمر طولانی‌تر به نفع همه است.
گوگل و سامسونگ سرانجام تصمیم به پشتیبانی طولانی‌تر از دستگاه‌های خود گرفته‌اند و رقابت در بازار باعث می‌شود تا شرکت‌های دیگر نیز به احتمال زیاد از آن‌ها پیروی کنند. این اتفاقی عالی و یک برد برای مصرف‌کنندگان در همه جا است، اما باید بدانید که این آپدیت طولانی‌مدت، به اندازه تصور شگفت‌انگیز نیست و باید انتظارات منطقی داشته باشید.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/737123/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرکل بنیاد مازندران از آغاز رزمایش دیدار با خانواده‌های معزز شهدای امدادگر خبر داد

گوشی گلکسی S21 FE به One UI 6.1 آپدیت شد

تصویر روز ناسا ؛ AR 3664، گروه لکه‌های غول‌پیکر

آپدیت HyperOS برای گوشی‌های سری شیائومی Mi 11X منتشر شد

گوگل در طراحی گوشی‌هایش به استفاده مردم از قاب محافظ فکر می‌کند

آیا بارش برف و باران، تأثیری در وقوع زلزله دارد؟

ویژگی عجیب آیپد؛ بهبود عملکرد حرارتی ازطریق لوگو اپل

97 درصد نقدهای استیم Cyberpunk 2077 حالا مثبت شده‌اند

هوش مصنوعی، دستیار یا دشمن ما؟

کنسول دستی AOKZOE با پردازنده نسل جدید اینتل معرفی شد

برای اولین‌بار در ایران شفق قطبی دیده شد/ امشب هم شانس دیدن آن را دارید!

اپل با iOS 18 برای رقابت با گلکسی AI آماده می‌شود

تصاویر گوشی آنر 200 پرو با طراحی بسیار خاص لو رفت

مسئولیت تولید گوشی ایرانی برعهده کدام نهاد است؟

چرا رنگ شفق قطبی در نقاط مختلف زمین متفاوت است؟

هواوی امسال با اندروید خداحافظی می‌کند؟

سقوطی به درون سیاهچاله

حمله «جریان کثیف» به اپلیکیشن‌های اندروید

اگر فکر می‌کنید PCIe 5.0 زیادی داغ است، باید PCIe 6.0 را ببینید

ناسا می‌خواهد روی ماه قطار بسازد!

سفر استانی سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به نظرآباد

نشست جمعی از جانبازان 70 درصد با کادر درمان بیمارستان خاتم(ص)

پیش‌بینی بزرگ جک دورسی؛ بیت‌کوین یک میلیون دلاری می‌شود

کشف کهکشان‌های غنی از هیدروژن با تلسکوپ رادیویی چین

تیزر و تصویر جدیدی از Hellblade 2 منتشر شد

فروشگاه موبایل ایکس باکس در راه است

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم خانواده‌های شاهد و ایثارگر  از مهمترین اهداف جشنواره تئاتر  ایثار است

صدها فعال محیط‌زیست به کارخانه تسلا در آلمان یورش بردند

تیک تاک محتواهای هوش مصنوعی را برچسب گذاری می‌کند

معمایی که به دست کاوشگر چین حل می‌شود!

تحویل ربات‌های خنثی‌ کننده بمب به ارتش بریتانیا

قابلیت‌های ChatGPT به آیفون می آید

دانشگاه استنفورد، آینده عینک‌های واقعیت افزوده را به‌نمایش گذاشت

ویدیویی از قوی‌ترین شراره خورشیدی منتشر شده تا به امروز

ثبت نام ترم دوم بهار آموزش زبان های خارجی در موسسه علوم و فنون کیش

تصاویر بیشتری از ساعت هوشمند اپل واچ ایکس کانسپت منتشر شد

شبیه‌‌سازی ناسا از سقوط در سیاهچاله

لپتاپ های مجهز به پردازنده اسنپدراگون X قبل از عرضه به بیرون درز کردند

موتور هواپیما چگونه کار می‌کند؟

صندوق اشتغال، حامی کارآفرینی جامعۀ ایثارگری است

کامپیوتر جیبی که همانند گوشی می‌توانید آن را همیشه همراه خود داشته باشید

پهپاد ساخت آماتورها رکورد سرعت را در گینس ثبت کرد

با دکتر احمد شیخی، یکی از چهره‌های برجسته علمی کشور آشنا شوید

کشف بقایای یک سیاره مدفون در اعماق زمین

ناسا لباس فضانوردی نسوز می‌سازد

بازگشت غیرمنتظره میزو؛ میزو 21 نوت با مشخصات قدرتمند در راه است!

محققان ایرانی داربست طلایی برای مهندسی بافت قلب ساختند

اسپری کردن اکسیدگرافن روی ماسک پوشش ضدویروسی ایجاد می‌کند

چین اولین ماهواره رقیب «استارلینک» ایلان ماسک را به فضا پرتاب کرد

کشف سیاره‌ای که همسایه‌ها آن را تحت فشار گذاشته‌اند!